Personlig kunst med æstetik og funktionalisme
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Art by Hanne Helms, ArtCompaz, Foto Factory, Illux, Josefine Amalie & Rideau.

Personlig kunst med æstetik og funktionalisme

Kunst giver dit hjem eller kontor et personligt udtryk.

Men et kunstværk tilfører ikke bare personlighed. Det giver også omgivelserne en spændende sanselighed, som gennem malerier, grafiske værker og anden billedkunst kan være med til at sætte stemningen i et rum.

Vi har samlet en række kunstere og virksomheder, der alle tager udgangspunkt kunden og det rum, hvor kunstværket skal være.

Dæmp støjniveauet med dekorative vægbillederillux.jpgEr du træt af dårlig akustik og trænger din indretning til et løft?

Hos Illux får du ikke kun kunst, der ser godt ud, men også en bedre akustik i hjemmet. Illux laver nemlig billeder på akustikplader, der, udover at fungere som dekorative vægbilleder, også reducerer støjniveauet i rummet.

Akustikbillederne kan både printes med dit eget billede eller med kunst fra Illux-galleriet, der blandt andet rummer et stort udvalg af fotokunst og verdenskort.

Uanset motiv printes det på en akustikplade med klasse A lydabsorption, der klassificeres som det bedste på markedet og skaber en meget bedre atmosfære i dit hjem.

Hos Illux finder du ALT indenfor vægudsmykning - klassiske print/indramninger med glas og ramme, tapet, lærredsbilleder og meget andet.

Få et personligt kunstværk tilpasset rummetarthannehelms.jpgUnder overskriften ”Med Rummet som Lærred” arbejder Hanne Helms med sit maleri direkte på væggen. Hun ønsker at kunsten skal være tilstede som en del af rummet. 

Hanne Helms arbejder med konstruktive former og rene farveflader og designer et personligt værk tilpasset formålet med rummet, arkitekturen og den personlige profil.

Kunden får et unikt, stedspecifikt værk med hendes karakteristiske udtryk, som sætter præcis den ønskede stil og stemning. 

Dette er en enestående mulighed for at få en helt unik udsmykning, som bliver skræddersyet til rummet og stedet. En mulighed for en signatur eller en elegant kulisse i et udvalgt område.

Moderne kunst i en afslappet atmosfære
ArtCompaz.jpg
Drømmer du om at få smuk og original kunst på væggene? Måske et stort maleri? Eller måske en lækker billedvæg?

Hos Galleri ArtCompaz finder du unik kunst af over 50 nøje udvalgte kunstnere. 

Du kan købe direkte i webshoppen eller kigge forbi det hyggelige galleri på Frederiksberg. Galleriet har altid over 500 værker på lager.

Galleri ArtCompaz giver gerne en kop kaffe og hjælper dig med at vælge det helt rigtige kunstværk. Det, der lige præcis passer ind hjemme hos dig – og du kan naturligvis altid låne værket med hjem, inden du beslutter dig.

Se en oversigt over alle galleriets kunstnere på hjemmesiden.

Få naturen med hjem
fotofactory.jpgFoto Factory er et koncept skabt af Martin Bay og Maria Rosendal med ønsket om at bringe smukke billeder af naturen ind i hjemmet.

De har begge en passion for fotografi og natur og forsøger at fange særlige øjeblikke. Filosofien er at billederne redigeres minimalt for at kunne producere de fængslende øjeblikke. Deres fotostudie er baseret i København, hvor du kan se deres værker.

Deres billeder er en god måde at tilføje ro til hjemmet og skabe hyggelige rum i dit hus. Eller perfekt til kontoret. Vi har alle brug for mere natur i vores liv, har vi ikke? 

Udforsk Foto Factorys hjemmeside for at se alle deres fantastiske plakater.

Maleriske fotografier
Josefine.jpg

Hvis du er på udkig efter kunst til dit hjem, som er unikt og dragende, så skal du i den grad give Josefine Amalie et visit. 

Josefine Amalie er fotograf, og gennem hendes fotografier leger hun med farver, former og strukturer. Med kameraet fanger hun ellers oversete dele af virkeligheden og indrammer dem på nye og spændende måder. Det kan være alt lige fra strukturerne på en sten til en travl og hektisk gade i New York. 

Billederne fås i forskellige størrelser, og de befinder de sig i en prisklasse, hvor alle kan være med – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Rideau integrerer din egen kunst i deres kunstværkerrideaubillede.jpgChristian Gade, med speciale i tekstiler, samt Lea Peters, der er billedkunstner, arbejder sammen i deres firma Rideau. De har mere end 25 års erfaring inden for tekstiler mm. og skaber sammen kunst, der er med til at gøre hjemmet unikt og personligt.

Smukke tekstiler og kunst supplerer smukt hinanden hos Rideau, hvor udgangspunktet altid er at integrere kundens egen kunst og personlige ting, når der skal vælges tekstiler.

Er der brug for at købe ny kunst er dette også muligt. Du finder galleri med masser af dansk kvalitetskunst samt kendte brands inden for tekstiler hos Rideau online eller i deres showroom i Dronningmølle.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kunst, Boligindretning og Interiør