Få professionel rådgivning ved køb af bolig
Denne artikel er sponsoreret af: Dinrådgivning, Boher.nu, Concilio, Køberrådgiverne & Købersmægler.

Få professionel rådgivning ved køb af bolig

Køb og salg af bolig er en stor beslutning. Både før, under og efter bolighandlen er der mange overvejelser, og det kan være svært at bevare overblikket.

Tidligere var man som køber ofte overladt til sig selv, mens sælgeren havde ejendomsmægleren på sin side. Nu vælger flere og flere købere at have en køberrådgiver med i processen.

Med et samarbejde med en professionel køberrådgiver får du en ekstern samarbejdspartner, som kender boligmarkedet og med grundig og troværdig rådgivning sikrer en tryg og ordentlig bolighandel gennem hele forløbet.

Vi har samlet en række professionelle køberrådgivere, som alle sikrer en tryg bolighandel.

Lad eksperterne gennemgå huset og investeringendinraadgivning_o.jpg

Skal du/I købe fast ejendom, men er i tvivl om det har skjulte fejl, som du/I ikke har fået øje på?

Hos Dinrådgivning kan de hjælpe dig/jer med at blive klogere på det hus eller den lejlighed, som du/I er ved at købe. De er en række dygtige og kompetente byggesagkyndige, som er parate til at hjælpe med det nye huskøb. Deres kompetente team af byggesagkyndige hjælper med alt angående byggeteknisk rådgivning og sparring.

De gennemgår sammen det hus eller den lejlighed, som du/I kigger på, og dernæst giver de deres faglige vurdering af ejendommens tilstand, og om det er en god investering.

De gennemgår sammen tilstandsrapporten og ser om der er ting, der ikke er kommet med i rapporten.


Få en uvildig sparringspartnerboher_billede_til_alt.jpg

En boligkøbsproces er lang, og bolighandler er mere forskellige, end man skulle tro. Behovet for en købermæglers assistance kan derfor opstå på mange forskellige steder i processen, og i mange andre lande er det den største selvfølgelighed, at man som køber af en ejendom, til måske mange millioner, har egen rådgiver med til at varetage netop købers behov i købet.

Med Boher.nu som din rådgiver får du din egen personlige og uvildige sparringspartner, og med mere end 3.000 handler gennem de seneste 22 år som ejendomsmægler er erfaringen helt i top.


Vi sikrer køber de bedste vilkårconcilio__mg_4404.jpg

Et huskøb er den største handel, de fleste mennesker foretager i livet, og uvildig rådgivning kan spare mange penge og bekymringer i processen. Concilio tilbyder professionel køberrådgivning, og de er specialister i forhandling på købers vegne.

“Ejendomsmæglerne er rutinerede sælgere, og som køber kan det være svært at gennemskue, om man får den rigtige pris. Hos Concilio har vi mange års erfaring fra branchen og ved, hvor langt prisen kan presses ned, og hvordan køber får de bedste vilkår”, fortæller Sabrina M. Larsen, indehaver af Concilio.

Læs mere og få en gratis og uforpligtende samtale på www.concilio.dk

Trygt og overskueligt boligkøb952405381380326864_7v8a2733_614x800_002.jpg

Køberrådgiverne blev stiftet i 2014 af Camilla Andersen og Stine Hammervig. Begge erfarne ejendomsmæglere, der ønskede at stille sig på købers side på et boligmarked i rivende udvikling.

De har siden haft succes med at rådgive, forhandle og afslutte handler for både nye og garvede boligkøbere, der har ønsket hjælp til at sikre en tryg og overskuelig vej mod den nye drømmebolig (se hvad køberne siger - https://dk.trustpilot.com/review/k%C3%B8berr%C3%A5dgiverne.dk).

Køberrådgiverne håndterer din bolighandel i det omfang, du måtte ønske det. Hvad enten du blot har brug for hjælp til skødeskrivning og tinglysning, eller rådgivning og håndtering af din bolighandel fra a-z.

Med Køberrådgiverne ved din side drukner boligdrømmen ikke i servitutter, tilstandsrapporter og forbehold – Her er dit nye hjem i trygge hænder.

Køberrådgivning sikrer den bedst mulige købsaftalekoebersmgler_billede.jpg

Flere og flere vælger at få køberrådgivning, når de skal købe bolig. Før i tiden var det givet, at man som boligkøber brugte en boligadvokat til at gennemgå og berigtige sit boligkøb.

Sådan er det ikke længere. Siden 2015, hvor lov om formidling af fast ejendom blev fornyet, er begrebet køberrådgiver blevet udbredt. En køberrådgiver rådgiver i hele boligkøbsprocessen, fra at vælge den rette bolig, til at forhandle pris og sikre den bedst mulige købsaftale og til gennemgang af handlens dokumenter, købsaftale osv. indtil skødet er tinglyst, og man overtager boligen.

Se mere på koebersmaegler.dk 

Se, hvad vi ellers skriver om: Boligkøb og Renovering