Smukke designerlamper, der kan lyse dit hjem op

Foto: Gettyimages. Artiklen er sponsoreret af: Designerlys, Frandsen Lightning, Lampefeber, Lampemestreren, Lampenwelt og Umage

Smukke designerlamper, der kan lyse dit hjem op

Med en ny og lækker lyskilde kan du nemt pifte din bolig op og skabe et stemningsfyldt hjem.

Lys og lamper kan tilføje både hygge, elegance og personlighed til dit hjem, og med den rette belysning kan du få et rum til at virke både større og mere indbydende.

Men hvordan finder man den perfekte lampe?

Uanset om du drømmer om en ny standerlampe til stuen, en fin lampe, der kan hænge over spisebordet, eller en hyggelig læselampe til natbordet, kan du lade dig inspirere lige her.

Vi har nemlig samlet nogle af tidens populære brands og bedste hjemmesider, der leverer smukke og stilede designerlamper.

Alle de kende mærkevarer - bare billigere

designerlys_614.jpgDesignerlys.dk

Hos Designerlys.dk kan du få kendte mærkevarer som Louis Poulsen, LE KLINT, GUBI, FLOS, Artemide, Verpan, Luce Plan, Lightpoint og &tradition.

Hjemmesidens prismatch sikrer, at du altid kan købe den ønskede vare til den laveste pris på nettet, og så leveres varen i øvrigt fragtfrit med GLS.

Designerlys.dk er desuden mere end blot en webshop. Deres kundeservice og support består udelukkende af belysningsuddannet personale med mange års erfaring, og du kan altid kontakte dem, hvis du har brug for vejledning – hvad end du skal købe en ny lampe eller mangler en reservedel til den lampe, du holder så meget af i forvejen.

Se Designerlys.dk’s udsalg her.

Glas pendel i runde kurver og skarpe linjer

Frandsenlightning.jpgFrandsen Retail

Kombinationen af runde kurver og skarpe linjer skaber et elegant og interessant udtryk.

Den rebelske attitude fortsætter drilsk, når glasskærmen skæres asymmetrisk i bunden. Effekten er både feminin og stilfuld.

Grace-pendlen kaster et diskret lys og viser, at man sagtens kan ændre indretningen i hjemmet med et enkelt greb. 

Lampen findes i to størrelser, ø23 og ø30 cm, og fås i fire smukke farver. 

Designlite.dk - 3 på stribe

 lampemesteren.jpgDesignlite

Hos Designlite elsker de at forkæle deres kunder med gode særtilbud. De har derfor startet kampagnekonceptet 3 PÅ STRIBE, hvor du kan spare minimum 15% på udvalgte designerlamper.

Hver måned sætter de fokus på tre skønne lampekollektioner og giver gode tilbud til dig, som gælder i minimum 14 dage.

De har over 75 forskellige designerbrands på shoppen og i deres butik, så der er noget for enhver smag. I deres store sortiment finder du mærker som for eksempel Flos, LE KLINT, Muuto, Artemide, &tradition, Kartell, Fritz Hansen, Herman Miller, GUBI og mange andre. 

Stort udvalg for enhver smag

lampenwelt.jpgLampegiganten.dk

Louis Poulsen Patera pendellampe – Vejl. Pris 6.050 kr.

Louis Poulsen betyder stilfuld belysning for mange, og i denne lampe lyser hver eneste celle på en helt unik måde.

Belysning er også Lampegiganten.dk’s dna. De to brødre bag, Thomas og Andreas Rebmann, startede Lampenwelt GmbH i Tyskland tilbage i 1999 og har siden opnået stor succes med onlineshops i 15 lande - inklusiv Danmark. 

Lampegiganten.dk har et stort udvalg af lamper og lyskilder i alle afskygninger, og sortimentet rummer omkring 24.000 forskellige produkter. Målet er, at alle skal kunne finde netop den lampe, som de ønsker. Derfor er der både noget for den kræsne, den eksperimenterende og den stilrene indretter. 

Fjerlet bordlampe i messing

umage_614.jpgUmage

Skab et raffineret udtryk i dit hjem med en bordlampe fra den danske designvirksomhed UMAGE.

Den ikoniske fjerlampe kan bruges både som pendel, gulvlampe, væglampe og som bordlampe.

På billedet ses Eos-fjerlampen i lys brun kombineret med Champagne table-bordlampen. Modellen skaber et varmt udtryk til dit hjem, uanset om det er ved skrivebordet, ved siden af sengen eller i et hyggeligt hjørne af stuen.

Champagne table findes i tre farver og har en skjult USB-port i bunden, så du altid har strøm til din telefon eller tablet lige ved hånden – også når lampen er slukket. 

Designlamper - kampagne

lampefeber_614.jpgLampefeber

Lampefeber er skandinavisk distributør for en række kendte og populære producenter som Marset, Studio Design Italia Nyta og Chors.

Lige nu kan du spare 20 procent på alle lamper med rabatkode "ALT.DK". Kampagnen gælder frem til 16. april 2019.

Besøg deres hjemmeside og bliv inspireret.

Se, hvad vi ellers skriver om: Lamper