I hus til halsen
SPONSORERET indhold

Store ændringer: Stopper i 'I hus til halsen'

'I hus til halsen' vender snart tilbage med en ny sæson, men det bliver uden Søren Vester på holdet, melder DR.

Af: Nanna Cecilia Pedersen Foto: DR / Matias Brenø Olsson
03. maj. 2023 | Bolig

År efter år har DR's 'I hus til halsen' forsøgt at hjælpe danskere, der har haft svært ved at sælge deres boliger. 

Snart vender 12. sæson af programmet tilbage, men det bliver med store ændringer. Den populære vært Søren Vester har nemlig valgt at stoppe på programmet. 

Det melder DR i en pressemeddelelse.

"Søren Vester har ønsket at stoppe med ’I hus til halsen’ og bruge mere tid med familien og egen have. Det respekterer vi selvfølgelig og takker for de mange år. Derfor har vi nu været ude og lede efter en ny kreativ ildsjæl og vært til programmet", siger Anna Askov, der er redaktør på 'I hus til halsen'.

Læs mere

Har fundet ny vært

DR har fundet en anden person, som skal forsøge at træde i Søren Vesters fodspor, når programmet snart bliver sendt igen. 

"Valget er faldet på Kalle Thesbjerg, som er fuld af gode indretningsideer, men samtidig også har en lune og omsorg, som passer godt til lige netop vores program", siger redaktør Anna Askov. 

Line Franck og Dennis Lindequist fortsætter begge to sammen med Kalle Thesbjerg, og sidstnævnte glæder sig til at blive en del af holdet, siger han til DR: 

"Jeg elsker at lave tv, og at få lov til at tage stafetten videre fra Søren og blive en del af hele ’I hus til halsen’-familien er virkelig noget, jeg er stolt over. Jeg har snart 30 års erfaring med at designe, indrette og finde på, og med Line, Dennis og hele holdet i ryggen føler jeg mig helt tryg i at overtage designdelen og værtsrollen". 

Anbefalet til dig