Krebsen

Foto: Ditte Breineberg Horoskop for Krebsen.

Sådan er krebsebarnet

Krebsebørn er meget følsomme og nært tilknyttet familien. Tryghed er et meget vigtigt begreb for dem.

21. juni – 21. Juli

Nøgleord: Omsorgsfuld, indlevende og nærtagende.

Krebsebarnets personlighed:

Krebsebørn er meget følsomme og nært tilknyttet familien. Tryghed er et meget vigtigt begreb for dem. Mangler denne, reagerer de meget stærk og trækker følehornene til sig og bliver indadvendte. Men hvis de får den tryghed, de har behov for, er det noget helt andet. Så kommer der et meget varmt og harmonisk barn ud af det – med sociale og medfølende egenskaber, som man skal lede længe efter.

Krebsebarnets temperament:

Krebsen er et følsomt gemyt, som kan bryde ud i hjerteskærende gråd ved mindste irettesættelse. Han kan være utryg ved fremmede, og ottemåneders-angsten, hvor han opdager, at du kan forlade ham, kan være en barsk omgang for krebsebarnet. Vær selv rolig, for han fanger hurtigt din sindsstemning. Han har et rigt indre liv og en fantastisk fantasi. På mors skød med en god bog er en ønskesituation

Krebsebarnets leg og venner:

Den lille krebs elsker at lege familie: far, mor og børn. De er meget inderlige og omsorgsfulde overfor deres venner, og de elsker at lege meget længe med de bedste legekammerater – dem med dybe følelser som dem selv. Indfølingsevnen synes veludviklet fra de er helt små.

Råd til dig som er far eller mor til et krebsebarn:

Forældrene bør altid være tæt på krebsebarnet, så det kan få den basale tryghed, det har så stort et behov for. Pas på temperamentet, da barnet reagerer meget kraftigt på følelsesudbrud. Selv en løftet stemme kan gøre et stort indtryk.

Faktaboks

Dette er en generel beskrivelse af et stjernetegn og beskriver de typiske træk ved tegnet. Mange vil opleve, at de kan genkende dele af beskrivelsen, mens andet ikke stemmer. Hvis man vil have et større overblik over de mange faktorer i barnets liv kan man få et computertydet horoskop. Det mest optimale er dog at få analyseret horoskopet af en astrolog. Horoskoperne er udviklet i samarbejde med Karl Aage Jensen, Astrologihuset. Læs mere på www.astrologihuset.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn