Skyttebarnet

Foto: Ditte Breineberg Læs om skyttebarnet

Sådan er skyttebarnet

Skyttebarnet er naturligt glad og optimistisk og nærmest ikke til at skyde igennem.

Født mellem den 22. november og 20. december

Nøgleord: Entusiastisk, rastløs og glad for at lære.

Skyttebarnets personlighed:

Skyttebarnet er naturligt glad og optimistisk og nærmest ikke til at skyde igennem. Det betyder ikke, at det ikke er følsomt, det er bare ret robust og vil forsøge at tage alvorlige ting med højt humør, dog uden at være decideret lalleglad. Det er meget filosofisk anlagt og tænker dybt over tingene, men på en lys måde og uden den dybe grublen.

Skyttebarnets temperament:

Måske var Emil fra Lønneberg skytte. I hvert fald finder skytten på narrestreger af et godt hjerte – men ikke med bedste situationsfornemmelse. Du kan blive forpustet af at følge hans nysgerrige tempo, for skytten bekymrer sig ikke om i morgen og tilpasser sig let. Forbered dig på spørgsmål om alt og en umættelig lyst til at lære – men også på et lidt klodset barn, der i bare iver støder ind i alt. Sport og bevægelse er meget vigtigt for Skyttebarnet. Det har temperament og kan hidse sig voldsomt op, men falder lige så hurtigt ned igen.

Skyttebarnets leg og venner:

Det har mange kammerater og kan nå langt væk, før man opdager, at det er væk. Det har et meget stærk tro på, at intet kan gå galt, og at det hele nok skal ende lykkeligt. Det kommer hurtigt over det, hvis det bliver ked af det. Det vil hele tiden videre og udvide deres horisont. Det er draget af udlandet, rejser og sprog og lærer at tale hurtigere end gennemsnittet. 

Råd til dig som er far eller mor til et skyttebarn:

Opdragelse af et Skyttebarn er nærmest unødvendigt, da det henhører under den kategori, der nærmest opdrager sig selv. Det bliver ofte hurtigt selvstændigt, og lader forældre ikke dette komme til udtryk i opdragelsen, bliver der ballade. Find forskellige slags sport til ham – gerne holdsport – dette vil blandt andet give ham noget jordforbindelse.

Faktaboks

Dette er en generel beskrivelse af et stjernetegn og beskriver de typiske træk ved tegnet. Mange vil opleve, at de kan genkende dele af beskrivelsen, mens andet ikke stemmer. Hvis man vil have et større overblik over de mange faktorer i barnets liv kan man få et computertydet horoskop. Det mest optimale er dog at få analyseret horoskopet af en astrolog. Horoskoperne er udviklet i samarbejde med Karl Aage Jensen, Astrologihuset. Læs mere på www.astrologihuset.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn