stenbukkebarnet

Foto: Ditte Breineberg Horoskop for Stenbukken.

Sådan er stenbukkebarnet

Din lille stenbuk sidder fordybet i legedyrene. Godt tilpas i hjemlige omgivelser og sit eget selskab. Han elsker forudsigelighed og ro.

21. december – 19. Januar

Nøgleord:

Ambitiøs, ansvarlig og pligtopfyldende.

Stenbukkebarnets personlighed:

Din lille stenbuk sidder fordybet i legedyrene. Godt tilpas i hjemlige omgivelser og sit eget selskab. Han elsker forudsigelighed og ro. Han er meget fornuftigt – ja, næsten gammelklog. Han kan tale lige op med de voksne til både forældre og bedsteforældres udelte glæde. Han er nærmest født voksen, og har en misundelsesværdig evne til at blive yngre med alderen.

Stenbukkebarnets temperament:

En stenbuk kan være genert og virke gammelklog, går grundigt til værks og påtager sig tit for stort et ansvar. Åh, at skulle rydde op efter alle børn på Mariehønestuen. Suk. Man kan næsten altid stole på fuldt og helt et Stenbukkebarn. Både når det siger noget og gør noget. Det er meget sjældent, det gør noget, det ikke må.

Stenbukkebarnets leg og venner:

Det er meget ansvarligt og disciplineret af et barn at være, og når de leger, må der gerne være voksenleg, de vil gerne ”lege samfund” på den stille måde – eller f.eks. lege ”købmand og kunde” – noget fra virkeligheden. Det kan måske virke kedeligt på andre, men det anfægter ikke Stenbukkebarnet, det leger støt og roligt videre. Sådan er det bare.

Råd til dig som er far eller mor til et stenbukkebarn:

Det er normalt ret nemt at opdrage et Stenbukkebarn men man skal passe på, at barnet ikke bliver FOR fornuftigt og FOR voksent – og især, at det ikke går for hurtigt med at vokse op. Barnet vil være rimeligt tålmodigt og vide, at alting tager sin tid. Stenbukken er en følsom enspænder, som skal roses for alt det gode, han gør for andre.

Faktaboks

Dette er en generel beskrivelse af et stjernetegn og beskriver de typiske træk ved tegnet. Mange vil opleve, at de kan genkende dele af beskrivelsen, mens andet ikke stemmer. Hvis man vil have et større overblik over de mange faktorer i barnets liv kan man få et computertydet horoskop. Det mest optimale er dog at få analyseret horoskopet af en astrolog. Horoskoperne er udviklet i samarbejde med Karl Aage Jensen, Astrologihuset. Læs mere på www.astrologihuset.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn