Fødselshoroskop for tyren

Foto: Ditte Breineberg Horoskop for Tyren.

Sådan er tyrebarnet

Tyren glæder sig til hyggestunder. Han er rolig, charmerende og måske lidt doven.

20. april – 20. Maj

Nøgleord: Stabil, sanselig og traditionsbunden.

Tyrebarnets personlighed:

Et tyrebarn har brug for tålmodighed og nydelse – alt, hvad der er godt for sanserne. Flotte ting, velsmagende, vellydende ting. De har brug for at føle, smage, dufte og se – de er sanselige. Har du lovet din lille tyr kager, så skal der være kager. Tyren glæder sig til hyggestunder. Han er rolig, charmerende og måske lidt doven. Elsker bamser og god musik.

Tyrebarnets temperament:

Det kan være en tålmodighedskrævende opgave at have et tyrebarn, men hvis man lader dem vide, at det er helt i orden at bruge al den tid, der er nødvendig for eksempelvis at tage tøj på, så kører det fint. HVIS det så viser sig at tage flere timer at få tøjet på, kan man fortælle dem, at så kommer man for sent til maden. Så vil piben snart få en anden lyd. Han er en stædig rad, men du kan næsten overtale ham til hvad som helst ved at appellere til hans sanser: Vil du i bad? Det er varmt og dufter dejligt… Han kan lide det trygge og bliver utilpas, hvis du forsøger at gøre ham til midtpunkt.

Tyrebarnets leg og venner:

Et tyrebarn leger tålmodigt med vennerne, ellers kan det ikke helt nyde legen. Barnet vil lege længe og gå hele følelsesregistret igennem – det skal føle sig helt færdig med den leg. Derfor er afbrydelser ikke kærkomne, for så bliver det bare nødt til at lege endnu længere. Et tyrebarn har ikke så meget temperament, men er der noget den kan hidse dem op, er det netop afbrydelser eller det ikke at have tid nok.

Råd til dig som er far eller mor til et tyrebarn:

Det vigtigste råd til opdragelsen af et tyrebarn er tålmodighed og at give sig tid.

Faktaboks

Dette er en generel beskrivelse af et stjernetegn og beskriver de typiske træk ved tegnet. Mange vil opleve, at de kan genkende dele af beskrivelsen, mens andet ikke stemmer. Hvis man vil have et større overblik over de mange faktorer i barnets liv kan man få et computertydet horoskop. Det mest optimale er dog at få analyseret horoskopet af en astrolog. Horoskoperne er udviklet i samarbejde med Karl Aage Jensen, Astrologihuset. Læs mere på www.astrologihuset.dk

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn