TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Horoskop jomfru illustration
Foto: Ditte Breineberg Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 16: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 15/4

Din udfordring lige nu: Tør du give dig hen, helt og fuldt? Så er der dejlige muligheder for et eventyr til kærlighedens blide og romantiske toner. Også selv om det er mandag. Du er blidere og mindre kritisk end normalt i dag.

Tirsdag 16/4

Kontakten til andre er behagelig, og du fornemmer og mærker nemt andre mennesker i øjeblikket. Du kan stole helt og holdent på din intuition og mavefornemmelse. Du har en god mavefornemmelse, og det føles godt.

Onsdag 17/4

Er du i et fast parforhold, tegner dagen lovende. Du oplever intimitet og nærhed i højere grad en sædvanligt, og det gælder bare om at nyde nuet med den du elsker. Er du single, er du mere åben og imødekommende end ellers. Du tiltrækkes af de kreative mennesker.

Torsdag 18/4

Det er ikke sikkert, at du og din partner er helt enige i, hvad pengene skal bruges til. Det kan derfor godt give anledning til en mindre diskussion. Er det fornuften eller de umiddelbare behov, der sejrer? Det er dog ikke noget, der ødelægger kærligheden mellem jer.

Fredag 19/4

Der er ved at ske nogle ændringer i dit livssyn og måden at anskue livet på. Din livsfilosofi ændrer sig radikalt i øjeblikket, og netop dette nye livssyn bliver en større del af din identitet i øjeblikket. Du vil ændre dine leveregler.

Lørdag 20/4

En rejse eller et studiemiljø vil sætte nogle helt nye tanker i gang. Det kan være et møde med en helt anderledes kultur, der får dig til at revurdere den måde, du selv lever dit liv på. Hvad er din holdning til livet og den overordnede strategi, du lever efter?

Søndag 21/4

Du har stærke analytiske evner i disse dage. Udnyt det til at undersøge tingene helt til bunds og finde helt ind til sagens kerne. Søndagen egner dig godt til fordybelse og til at analysere sig frem til nogle beslutninger, som skal hjælpe dig videre med en bestemt opgave.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Jomfruens årshoroskop