Horoskop jomfru illustration
Foto: Ditte Breineberg Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 4: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 20/1

Efter en periode med mange fornøjelser og glæder melder hverdagens pligter deres ankomst. Mandagen egner sig godt til at få styr på de daglige rutiner og indføre nogle nye kost- eller motionsvaner, der kan skabe en bedre balance mellem krop og sind.

Tirsdag 21/1

Der er mange små detaljer og løse ender på jobbet, som du skal have styr på. På privatfronten er der mere fredeligt. Der hersker en behagelig stemning derhjemme, og det er blandt familien og i de vante omgivelser, at du finder den største glæde.

Onsdag 22/1

Hvis julen og vinteren har lagt en dæmper på dine motionsvaner, er ugen særdeles velegnet til at komme tilbage på sporet. Lav en fast aftale med en eller flere veninder, så det bliver lettere at holde kursen og komme afsted.

Torsdag 23/1

Du er god til at få andre mennesker med dig i øjeblikket. Du er nemlig god til at samarbejde og inddrage dine omgivelser. Det giver meget venlighed og positiv respons fra andre. Normalt kan du godt være lidt kritisk, men du har lagt den røde pen væk.

Fredag 24/1

Kærlighed og parforhold ser dejligt ud i øjeblikket. Er du i et fast parforhold, egner fredagen sig godt til en romantisk middag for to eller en forlænget romantisk weekend. Er du single, er der gode muligheder for en sød og romantisk flirt.

Lørdag 25/1

Brug gerne dine kreative evner i dag. Du har blik for det smukke og det æstetiske. Med små virkemidler kan du få de romantiske toner frem i næsten hvad som helst. Lørdagen egner sig også godt til at arbejde med mode eller kunst.

Søndag 26/1

Søndagen byder på praktiske ting fx rengøring, indkøb og vasketøj. Det lyder måske kedeligt, men for en Jomfru er det ikke tilfældet. Du nyder at holde orden og få sat tingen i system. Du kan faktisk blive helt utilpas, hvis det flyder for meget.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Jomfruens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn