Horoskop jomfru illustration

Foto: Ditte Breineberg Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 24: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 14/6

Du er god til at pleje dit netværk, og du nyder at være sammen med mennesker, som deler dine interesser. Er du single, kan det måske også være gennem gode venner, at du finder en, som vækker din interesse.

Tirsdag 15/6

I den første del af dagen har du travlt med at finpudse en plan, der skal række længere ud i fremtiden. Det kan være et projekt på jobbet eller en plan om en personlig målsætning. Om eftermiddagen nyder du samværet med gode venner.

Onsdag 16/6

Du må være forberedt på noget uro i et bestemt samarbejde i dag. Det kan blive svært at blive enige, da der er egoistiske kræfter på spil. Når alle gerne vil have deres vilje, kan det blive meget svært at indgå kompromiser.

Torsdag 17/6

Diskussioner med børn eller unge mennesker kan komme på tale i dag. Du har strammet linen, og det passer ikke helt de unge mennesker. Hvis du skal slå igennem med noget, er du nødt til at indgå et kompromis, og ikke lade dine følelser løbe afsted med dig.

Fredag 18/6

Når det gælder dit job, kan du se frem til en dejlig succes at afslutte ugen med. Du får stor opbakning fra dine chefer og overordnede. Normalt er du ikke en, der nyder at stå i centrum for begivenhederne, men i dag kan du ikke undgå det.

Lørdag 19/6

Leder du efter kærligheden, er dine muligheder rigtig gode i øjeblikket. De bedste muligheder finder du blandt andet dit netværk eller i de grupper, du er en del af. Det kan sagtens være en fælles interesse, der bringer jer sammen.

Søndag 20/6

Dagen egner sig rigtig godt til hyggelige stunder sammen med familien. Hvis vejret tillader det, vil en skovtur i det grønne være en god måde at være sammen på. Naturen og de åbne vidder har en god indflydelse på sammenholdet og stemningen.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Jomfruens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn