Horoskop jomfru illustration
Foto: Getty Images | Jomfruen er et jordtegn.
ALT for damerne

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 4: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 22/1
Du får travlt, allerede fra i dag. Det er de daglige pligter, der pludselig er kommet i fokus, og måske ikke helt uden grund. Der er vist lidt, der har fået lov til at stå stand by, mens du var optaget af noget andet.

Tirsdag 23/1
Hemmelige oplysninger kan dukke frem fra deres skjul i dag. Kommunikationen kan blive følelsesladet og intens.

Onsdag 24/1
Brug gerne dine kreative evner i dag. Du har blik for det smukke og det æstetiske. Med små virkemidler kan du få de romantiske toner frem i næsten hvad som helst.

Torsdag 25/1
Kærligheden forpligter i dag. Det er ikke dagen, hvor du bør kaste dig ud i en overfladisk flirt.

Fredag 26/1
Nogle dominerende og handlekraftige personer udfordrer dig i dit daglige arbejde. Provokationerne får dig til at se tingene i et helt nyt lys.

Lørdag 27/1
Hvis du er single, måske på udkik, er der chancer for, at en gammel flamme krydser din vej. Det sætter gang i følelser, som I begge troede var døde og borte, så nu er det bare om at få prøvet dem af.

Søndag 28/1
Pligter er pligter, men en god weekend indeholder nu også muligheden for nogle fornøjelige timer, og dem skal du så sandelig unde dig at få noget ud af.

Se alle horoskoper her

Læs Jomfruens årshoroskop


Henter...