Horoskop jomfru illustration
SPONSORERET indhold

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
01. jul. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 28: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 8/7

Ugen begynder sådan her for dig: Sæt ord på din følelser også dem, der er svære at forstå eller endda uklare for dig. Sæt ord på din tvivl, det kræver stort mod.

Tirsdag 9/7

Der er noget meget inderligt og samtidig idérigt over astrologien for dig i øjeblikket. Lyt til dine drømme og genfind viljen til at længes efter noget, du endnu ikke kan sætte helt ord på. Byd det uklare eller tøvende velkommen, du behøver ikke kende alle svarene.

Onsdag 10/7

De næste par dage er månen i dit tegn og sammen med den øvrige astrologi beder den dig om at huske den simple omsorg i at nøjes. Less is more både i looks og samtaler for dig lige nu. Det er desværre ikke sikkert, at andre oplever energierne på samme inderlige og egentligt stilfærdige måde.

Torsdag 11/7

Begrænsninger og benspænd kan selvfølgelig føles frustrerende i situationen, men måske forsøger de alligevel på en eller anden måde at vise dig en anden vej fremad.

Fredag 12/7

I går aftes skiftede planeten Venus tegn og bevægede sig ind i Løven. Her bliver alle kærlighedserklæringer lidt ekstra varme og modige. Venus i Løven for dig kan også vise sig at være en anledning til at mærke nogle behov eller drømme, du nærmest havde glemt, boede i dit hjerte.

Lørdag 13/7

I dag kan du føle dig spændt lidt ud mellem fornuft og følelse, eller mellem praktikaliteter og poesi. Hvordan du forløser denne spænding er selvfølgelig op til dig, men forsøg gerne at give plads til begge dele. Begge sider bor i dig, også selvom du nogle gange glemmer den ene.

Søndag 14/7

En anden vigtig astrologisk strømning disse dage er Mars, der møder Uranus på tirsdag. Det er kort fortalt en anledning til at lade nogen eller noget overraske dig. Sæt dig selv fri til at gøre noget med spontanitet og et drive for forandring.