Horoskop jomfru illustration
Foto: Getty Images | Jomfruen er et jordtegn.
ALT for damerne

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 16: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 16/4
Parforhold kommer ind i en periode med masser af ømhed og romantik. Det er bare om at give sig hen til det, nyde det, og i det hele taget være ekstra opmærksomme på hinanden.

Tirsdag 17/4
Det bliver en stresset dag, hvor du har svært ved at finde en rolig rytme. Du bliver hele tiden forstyrret i dit arbejde.

Onsdag 18/4
Det kan blive en yderst romantisk dag, hvor du og din partner viser hinanden stor ømhed og nærhed. Det er som om I instinktivt fornemmer hinanden – smukt og inderligt.

Torsdag 19/4
Brug energien på motion eller andre fysiske aktiviteter – hvis den ikke skal blive til indestængt vrede. Det er ikke godt for hverken dig selv eller dine omgivelser.

Fredag 20/4
Tag forskud på weekenden og brug fredagen derhjemme. Det kan være en befriende følelse at bruge lidt tid derhjemme.

Lørdag 21/4
Er du single, så er dagen i dag måske det helt rette tidspunkt for en dejlig flirt. Der er udsigt til et møde, der kan udvikle sig særdeles romantisk, og der ved vække dine søde drømme til live.

Søndag 22/4
Økonomien trænger til opmærksomhed. Her hen over weekenden kan der dukke uventede udgifter op, så pas på med at belaste budgettet investeringer eller større køb.

Se alle horoskoper her

Læs Jomfruens årshoroskop


Henter...