Horoskop jomfru illustration
Foto: Ditte Breineberg Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 2: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 11/1

Singlejomfruen har gode vilkår for det lidt mere løsslupne. Flirt og dating er på programmet, og der er udsigt til masser af det. På jobbet tillader du dit indre barn at komme til udtryk, og det er vigtigt for dig at sætte dit personlige fingeraftryk på dét, du laver i dag.

Tirsdag 12/1

Din kreativitet er legendarisk, og tiden er velegnet til at benytte den i alle former for beskæftigelser. Du vil endog høste megen anerkendelse for de resultater, du skaber i kraft af samme kreativitet. Det er lysten, der driver værket i dag.

Onsdag 13/1

Du har en stærk trang til at skabe noget og sætte dit eget fingeraftryk på resultaterne. Det er vigtigt for dig, at alle kan se, at det er dit værk og ikke andres. Du har en stærk trang til at skabe noget, som du kan være stolt af.

Torsdag 14/1

Dagen sætter i høj grad fokus på kærlighedens, romantikkens og erotikkens mange glæder – og er du single, kommer du ikke til at mangle bejlere. Du skal dog være opmærksom på, at kærligheden også forpligter.

Fredag 15/1

Din arbejdsplads er ikke så homogen og velfungerende, som den kunne være. Der hersker en udpræget konkurrencementalitet. Det kan gøre det rigtig svært at få et samarbejde til at fungere ordentligt.

Lørdag 16/1

Din logiske sans rækker ikke ud til andre i dag. De er alt for følsomme og sensitive til at lytte til dine realistiske og kloge ord. Måske er du også lidt for fornuftig og realistisk. Tag en pause, og lad fantasien løbe.

Søndag 17/1

Der er stærke erotiske kræfter på spil i disse dage. Nyd det endelig. Ellers er søndagen også velegnet til alle former for fritidsbeskæftigelser. Det kan være alt fra sportslige aktiviteter til madlavning eller andet, hvor du kan bruge din kreativitet.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Jomfruens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn