Horoskop jomfru illustration
SPONSORERET indhold

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Af:: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
15. apr. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 16: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 15/4

Denne uge vil føles intens, anspændt og fuld af forandringer for nogle, og måske også for dig. Det er tid til at gøre op med nogle gamle overbevisninger og bevæge sig ud på nye eventyr!

Tirsdag 16/4

Når du giver plads til besværlige samtaler, er du samtidig i gang med at skabe mere plads til alle sider af dig selv. Det er noget af det, der er fokus på i dag. Det betyder ikke, at målet er at finde frem til fuldkommen enighed eller fuldkomme forståelse. Husk, kommunikationsplaneten Merkur er fortsat retrograd, og du må forvente, at misforståelser opstår og bliver hængende lidt længere i luften, end du sikkert ville foretrække.

Onsdag 17/4

Du kan nemt føle dig særligt følelsesladet eller overvældet i dag. Tag en pause, tilbring tid i naturen. Lad simple ting fylde dig lidt op på overskudskontoen.

Torsdag 18/4

Du er ikke bange for forandring, men foretrækker sikkert, når den er nøje planlagt. Sådan er det desværre ikke denne uge. Byd det uforudsete og kaotiske hjerteligt velkommen så godt, du kan!

Fredag 19/4

I dag begynder Tyrens måned, og her begynder den mildere eller mere tilbagelænede del af foråret. Duft til blomsterne, lad sengetøjet tørre i forårssolen, Tyrens måned er tid for de simple og nydelsesfulde øjeblikket.

Lørdag 20/4

Brug gerne noget af den indre rastløshed, du oplever i øjeblikket på at udfolde nogle kreative projekter! Giv nogle drømme form, fold nogle idéer ud. Slip overtænkningen, og prøv dig frem.

Søndag 21/4

Byd forandringer velkommen, også selvom du ikke kan gennemskue alle konsekvenserne. Det kan føles overvældende og underligt og sikkert også utrygt, men der er også potentiale til at lære noget nyt og blive klogere.