Horoskop jomfru illustration

Foto: Tikkie Elsøe Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop for Jomfruen

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 21: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 23/5

Er der nye mål eller projekter, som presser sig på, er det bare om at sætte dem i gang i dag. Dog bør du vogte dig for eksperter, der giver gode råd. Brug i stedet dine egne erfaringer og din logiske sans. Du har styr på det.

Tirsdag 24/5

På jobbet har du brug for dine kommunikative evner, og det handler om at få de sidste detaljer på plads i en større plan. Det kan være en udfordring at indsnævre mulighederne og vælge noget fra, men det er nødvendigt, hvis det skal lykkes.

Onsdag 25/5

Kærligheden blomstrer og har de allerbedste vilkår på rejser eller steder, hvor du ikke normalt færdes. Har du ikke allerede pakket kufferten – så se at få det gjort. Leder du efter kærligheden, er de bedste muligheder væk fra dine vante omgivelser.

Torsdag 26/5

Der er fokus på samarbejder og tværgående projekter. Dagen egner sig godt til at starte projekter, der går på tværs af afdelinger eller på tværs af landegrænser. Derfor er det vigtigt at forstå de forskelle, der gør sig gældende.

Fredag 27/5

Måske overvejer du at komme videre i din karriere, og en videreuddannelse kan derfor være et af de midler, der vil åbne flere døre. Brug derfor dagen på at indsamle viden om, hvilke muligheder der er. Hvad har du lyst til, og hvad er realistisk?

Lørdag 28/5

Brug gerne weekenden på at komme lidt væk fra hverdagen og dine sædvanlige cirkler. Inviter kæresten på en forlænget weekend på landet, hvor der er masser af natur og horisont. Du har brug for lys, luft og åbne vider.

Søndag 29/5

Dagen egner sig til afslapning og frisk luft. Læg arbejdet til side, og brug tiden sammen med din partner og dem, du elsker. Familien betyder meget for dig i øjeblikket, og derfor føles det også godt at investere noget tid sammen med dem.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg