Horoskop jomfru illustration
Foto: Ditte Breineberg Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 48: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 23/11

Det bliver en blandet dag, hvor der både er fokus på dit privatliv, din familie og dit sociale liv. Din kontakt til andre er rigtig god, og måske mødes I ikke fysisk, men en virtuel kontakt er bedre end ingenting. Hvis du er en af dem, der arbejder hjemmefra, føler du dig godt tilpas med det.

Tirsdag 24/11

Dem, du møder på din vej i dag, har ikke styr på særlig meget. De er blot gode til at råbe op og brokke sig over alting. Det gør dig irriteret og ked af det, men det handler ikke om dig. Det er udtryk for deres egen utilstrækkelighed og manglende evne til at planlægge og være forberedt.

Onsdag 25/11

Økonomien behøver ikke den store opmærksomhed – den ser fornuftig ud, og ydermere er der udsigt til lidt ekstra penge, du ikke havde regnet med, kommer din vej. Et brev eller en besked kan overraske dig positivt og betyde ekstra store julegaver i år.

Torsdag 26/11

Der bliver lavet lidt om på rutinerne i dag. Lad være med at blive irriteret over, at planerne bliver ændret. Tag det, som det kommer, og lad tilfældighederne råde. Det er ikke lige din spidskompetence at overlade noget til tilfældighederne, men det er godt at øve sig på sine svage sider.

Fredag 27/11

Der er en særligt følsom og sensitiv stemning mellem dig og din partner. Det er vigtigt, at I sætter ord på følelserne. Du er bedre til at hjælpe dine kære, når du skal vise din omsorg, men i dag er det vigtigt at italesætte det.

Lørdag 28/11

Du fokuserer meget på det hjemlige i dag, og det passer dig fortrinligt, at det ser ud til at venner og naboer sørger for underholdningen i form af fester og sammenkomster. Måske kan et møde i nabolaget overraske dig og muligvis ovenikøbet slå gnister.

Søndag 29/11

En god gåtur i naturen eller en tur i vinterhaven vil gøre dig godt i dag. Du har i hvert fald brug for at komme ud i den friske luft, hvor der er højt til loftet. Motion er altid godt –også inden den store julemåned med den god mad starter.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Jomfruens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn