Horoskop jomfru illustration

Foto: Tikkie Elsøe Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop for Jomfruen

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 32: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 8/8

Du er ikke så socialt anlagt i øjeblikket. Du trækker dig instinktivt tilbage fra stress og jag i hverdagen og overgiver dig i stedet til de indre linjer. Det kan meget vel handle om en livsfilosofi, som giver anledning til dine tanker.

Tirsdag 9/8

Rent socialt er det en fin dag. Der kan ovenikøbet være en i vennekredsen, som du får nogle stærke følelser for. Du nyder samværet med andre ekstra meget i dag. Det kan være en fælles interesse, som I alle brænder lige meget for.

Onsdag 10/8

Du er lidt for hjælpsom i dag, og derfor kan du risikere at stå med det hele selv. Du må tænke over, om det er, fordi du er for perfektionistisk, og andre ikke kan gøre det godt nok, eller om det er, fordi du gerne vil gøre noget for andre.

Torsdag 11/8

Kærlighed fylder meget i dit indre, og du har en tendens til at gemme det for dig selv. Er det klogt? Spring ud, og giv det en chance. Du er en forsigtig natur, men nogle gange må man risikere et nederlag og et nej – men det kan også blive helt fantastisk, hvis du tør.

Fredag 12/8

Dit fysiske overskud vender tilbage i dag, og dagen egner sig derfor godt til alle former for fysiske aktiviteter. Dit mod og din lyst til at tage nye initiativer er også udtalt i dag. Det kan være nogle idéer, du har tænkt over i den sidste tid, som du har modet til at realisere nu.

Lørdag 13/8

Du er selv fyldt med energi og gåpåmod i dag, men du skal ikke regne med, at din partner har det helt på samme måde. Skal der ske noget, er det dig, der skal tage initiativet, ellers bliver det ikke til noget. Gider din partner ikke, gør du det bare alene.

Søndag 14/8

Du er knapt så fokuseret, som du plejer at være. Du render fra det ene til det andet. Har du gang i for mange ting på en gang? Du kan godt virke lidt distræt og en smule forvirret. Normalt er du god til at planlægge og prioritere – bare ikke i dag.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_dmjpg.jpg