Horoskop jomfru illustration
Foto: Ditte Breineberg | Jomfruen er et jordtegn.
ALT for damerne

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Af 06.aug.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 33: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 13/8
Du fornemmer, at stressen kommer snigende og for ikke at blive ramt, begynder du i dag at lege ensom ulv, der har det bedst på sine egne indre linjer.

Tirsdag 14/8
Rent socialt er det ikke din dag i dag. Måske skal du hellere bruge dagen på de tanker om fremtiden, der alligevel fylder dit hoved.

Onsdag 15/8
Du har nogle helt klare holdninger til alt det, der er oppe i tiden i dag – særligt til hvordan dét som de daglige arbejdsopgaver skal gribes an. Er du for kritisk, kan du risikere at stå med det hele selv.

Torsdag 16/8
Kærlighed fylder meget i dit indre, og du har en tendens til at gemme det for dig selv. Er det klogt? Spring ud og giv det en chance.

Fredag 17/8
Kærligheden smiler til dig i dag, og du smiler igen. Dit sociale behov har ikke været så stort i en periode, men nu er du klar til at gå ud og møde verden.

Lørdag 18/8
Der er sået et frø – en idé – som du lige skal tænke godt igennem, inden du beslutter, om det er realistisk at gennemføre.

Søndag 19/8
Du er knapt så fokuseret, som du plejer at være. Du render fra det ene til det andet. Har du gang i for mange ting på en gang?

Se alle horoskoper her

Læs Jomfruens årshoroskop


Henter...