Horoskop jomfru illustration
Foto: Ditte Breineberg Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 8: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 17/2

Hvis energien har været lidt lav, kan du glæde dig over, at det bliver bedre nu. Du har igen overskud til at lave nogle af de ting, du elsker særligt meget. Det kan være en fritidsinteresse, som du ikke har haft tiden til – fx en sportslig interesse.

Tirsdag 18/2

En person tæt på dig betror dig en hemmelighed, men måske ville du hellere havde været den foruden. Du føler, at vedkommende mest gør det for at iscenesætte sig selv. Men du er jo et høfligt menneske, der lytter tålmodigt alligevel.

Onsdag 19/2

På jobbet kan du godt miste orienteringen, fordi du lytter for meget til sladder i stedet for fakta. Du er selv et meget faktaorienteret menneske, og du forstår ikke helt, når andre mennesker er lidt for meget i deres følelsers vold.

Torsdag 20/2

En mandlig kollega sætter skub i nogle spændende og helt nye idéer. Det er nogle nye måder at arbejde på, hvor I bryder med de normale retningslinjer. Du kan derfor se frem til en sjov og anderledes dag, hvor du også selv får muligheden for at sætte dit personlige aftryk på processerne.

Fredag 21/2

Fester er ikke din store passion, men i øjeblikket bliver du inviteret til mange arrangementer. Og når du først har sluppet arbejdet, nyder du det alligevel. Det er med stor sandsynlighed også noget, du kan udnytte professionelt.

Lørdag 22/2

Økonomien ser fin og stabil ud, og hvis du har brug for et lån, ser banken venligt på dine behov i øjeblikket. Aftenen byder på masser af socialt samvær, og er du single, er dine muligheder for flirt og dating rigtig gode. Det kan blive en meget romantisk aften.

Søndag 23/2

En dag, hvor du udveksler mange kreative idéer med andre mennesker. Det er altid sundt at få nye vinkler på en sag ved at drøfte den med andre. Du er i det hele taget meget interesseret i at køre parløb, uanset om det er med en veninde eller en kæreste.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Jomfruens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn