Horoskop jomfru illustration
Foto: Ditte Breineberg Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 8: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 18/2

Der er særlig fokus på dit parforhold og dine relationer generelt. Du er interesseret i at komme i dialog med andre og høre deres mening og holdninger til tingene, og du deler også gerne ud af dine følelser og inderste hemmeligheder.

Tirsdag 19/2

Du er en god lytter, og det kan få en ven eller kollega til at indvi dig i en hemmelighed. Du er ikke kun god til at lytte. Du er også god til at sætte dig i andres sted og vise stor omsorg for dine nærmeste. Dit eget følelsesregister bliver nemlig hurtig aktiveret i øjeblikket.

Onsdag 20/2

Uretfærdigheder er noget, der kan få dig op ad stolen i øjeblikket. Du føler dig provokeret, hvis du eller andre ikke bliver behandlet ens. Principperne og lovgivningen skal være lige for alle, og er den ikke det, kæmper du gerne for, at den bliver det.

Torsdag 21/2

Er du single, egner dagen sig godt til flirt og dating. Et festligt arrangement om eftermiddagen eller i aften kan bringe nogle dybe og stærke følelser frem. Det vil være en situation, hvor du føler dig lidt på udebane, og hvor du må føle dig frem.

Fredag 22/2

Selv et godt og solidt forankret forhold kan fra tid til anden komme ud i en del bølgeskvulp. Det ser ud til at ske for dig og partneren nu, men hvis I bare er fornuftige i jeres reaktioner, så styrker det sammenholdet. Lader I følelserne styre, kan det hurtigt komme på afveje.

Lørdag 23/2

Dagen egner sig rigtig godt til samvær med børn og unge mennesker. Du vil opdage, hvordan snævre rammer og begrænsninger fremmer den kreative proces. Jo flere regler, jo mere bliver kreativiteten stimuleret. Når alt er muligt, bliver hjernen lidt doven.

Søndag 24/2

En dag, hvor du udveksler mange kreative idéer med andre mennesker. Det er altid sundt at få nye vinkler på en sag, ved at drøfte den med andre. Du har en meget bedre fornemmelse af, hvordan du skal arbejde videre med idéerne, når du har fået en respons fra dine omgivelser.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Jomfruens årshoroskop