Horoskop jomfru illustration
Foto: Ditte Breineberg Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 15: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 6/4

Din koncentrationsevne er særdeles stærk, og du formår at fordybe dig i vanskeligt tilgængeligt stof. Så dagen egner sig godt til fordybelse. Men du skal nok ikke regne med,at andre er ligeså engageret i det valgte emne, som du er.

Tirsdag 7/4

Kontakten til andre er behagelig, og du fornemmer og mærker nemt andre mennesker i øjeblikket. Kærlighedens toner er blide og romantiske, men det kræver, at du giver dig hen helt uden nogle forbehold. Du må prøve at tøjle din kritiske sans.

Onsdag 8/4

På jobbet bliver det en god uge, hvor du får stor opbakning fra dine chefer og overordnede. Der bliver sat pris på din indsats, som er stor i øjeblikket. Du har modet og erfaringen til at tage ansvaret på dine skuldrer.

Torsdag 9/4

Du er fyldt med energi og initiativer, og du sætter mange ting i gang i øjeblikket. Du synes, at andre er nogle rodehoveder, og er meget længe om at kommer i gang. Din utålmodighed vil blot blokere for kommunikationen.

Fredag 10/4

Du opfanger let andre menneskers tanker og følelser i dag, og derfor behøver du ikke så mange ord for at skabe den nødvendige kontakt til andre. Er du i et fast parforhold, er der også en stor ømhed og kærlighed mellem jer.

Lørdag 11/4

Er du i et fast parforhold, tegner weekenden lovende. Du vil opleve intimitet og nærhed i højere grad end sædvanligt – det gælder bare om at nyde nuet med den, du elsker. Er du single, kan du også se frem til en dejlig weekend, hvor du møder meget kærlighed på din vej.

Søndag 12/4

Du har stærke analytiske evner i disse dage. Udnyt det til at undersøge tingene helt til bunds og finde helt ind til sagens kerne. Du møder også flere mennesker, der gerne vil have et godt råd af dig. Du er heller ikke bange for tabubelagte emner.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Jomfruens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn