Horoskop jomfru illustration
Foto: Ditte Breineberg Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 39: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 21/9

Du har dine tanker og opmærksomhed rettet mod din økonomi og dine værdier helt generelt. Er du bevidst om det, kan du blive bedre til at prioritere de ting, som gør dig glad. Der kan dog godt være en tendens til, at du er lidt for meget livsnyder i øjeblikket.

Tirsdag 22/9

Energien er ikke den bedste i øjeblikket. Måske har du været lidt for doven hen over sommeren, og derfor er den fysiske form ikke den bedste lige nu. Brug gerne dagen på at få gang i kroppen igen og genvinde den gode form.

Onsdag 23/9

Du har selv meget fart på i dag, men i virkeligheden har du behov for at sænke tempoet lidt. Du har ikke den mentale energi til at holde for mange bolde i luften. Vær mere til stede og gør tingene langsomt. Fokuser mere på nuet.

Torsdag 24/9

Du har held med økonomien i øjeblikket, og de aftaler, du laver i dag, kan gavne dig økonomisk på længere sigt. Det kan være forhandlinger om din løn eller nye arbejdsområder, som kan give lidt mere i lønningsposen.

Fredag 25/9

Der er ikke så mange romantiske stunder i øjeblikket, men i dag er du lidt mere åben og følsom end ellers. Du er derfor mere omsorgsfuld end kritisk, og det tager dine omgivelser og din partner positivt i mod. Din partner er nemlig meget sensitiv.

Lørdag 26/9

Du er rastløs og har brug for at røre dig. Find løbeskoene frem og pres dig selv og din krop lidt ud over det sædvanlige. Det føles godt at komme helt ud til din fysiske grænse og mærke, at pulsen kommer helt op i det røde felt.

Søndag 27/9

Du er lidt for stiv og seriøs. Giv dig selv lov til at pjatte og fjolle lidt mere. Det gør kontakten til andre meget lettere. Det er som om, at selv det sjove og kreative skal have et formål, før du kaster dig ud i det. Slip kontrollen og lav noget helt unyttigt.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Jomfruens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn