Horoskop jomfru illustration
Foto: Ditte Breineberg Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 34: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 19/8

Du kan se frem til en fantastisk periode, hvor din udstråling er helt i top. Kærlighedsplaneten Venus træder ind i dit tegn og forsøder din tilværelse. Du føler dig godt tilpas og mere feminin end ellers. Samtidig har du masser af energi og udstråler en naturlig autoritet.

Tirsdag 20/8

Der er gode muligheder for at få nogle gode og dybe samtaler med den, du elsker. Nogle af de dybe følelser, du har, har du endelig modet til at vise og sætte ord på. Det kan være noget, du har gået og grublet over længe, som du har modet til at sige nu.

Onsdag 21/8

Du har været lidt energiforladt i den seneste tid, men nu mærker du, at energien er vendt tilbage med forhøjet styrke, og det gælder både fysisk og psykisk. Dagen egner sig godt til at sætte nye initiativer i gang. Find løbeskoene frem sidst på dagen.

Torsdag 22/8

Har du adgang til en have, vil det være godt for både krop og sjæl at lave havearbejde. Det rolige tempo og kontakten til naturen og jorden, vil virke beroligende. Du føler dig godt tilpas i dag, og du har masser af styrke og energi.

Fredag 23/8

Kærlighedsplaneten Venus er på besøg i dit tegn i disse dage. Det får dig til at føle dig veltilpas og tilfreds. Du nyder livet, og du får masser af opmærksomhed og kærlighed. Er du single, egner aftenen sig godt til flirt og dating.

Lørdag 24/8

Normalt er du en lidt forsigtig type, men i denne weekend er det dig, der går forrest og tager initiativet. Du har let ved at få andre med dig, da din charme og varme gør dig til et godt selskab. Dagen egner sig derfor godt til at tage hul på nye opgaver.

Søndag 25/8

Søndagen egner sig godt til at komme ud af de sædvanlige rammer. Du har brug for luft under vingerne. Tag gerne ud i naturen, hvor der er luft og masser af plads. Det vil føles godt for både din krop og din sjæl at være i forbindelse med naturen.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Jomfruens årshoroskop