Horoskop jomfru illustration
SPONSORERET indhold

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
27. mar. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 13: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 27/3

Denne uge ser ud til at starte knivskarpt og fokuseret ud. Du har selvfølgelig lagt en plan og går entusiastisk til værks. Husk, at det er dejligt at bede om hjælp fra kollegaer og venner, også selvom, du måske tror, at det er nemmest at klare alting selv.

Tirsdag 28/3

Dine øjne er laserskarpe i dag, og dine ord er som lyn, der slår ned med skarphed og præcision. Det er dejligt for dig at kunne se igennem alt det, der ellers ofte larmer og forstyrrer, men husk også, at høflighedsfraser eller tvivlende sætninger kan være måder at give plads til andre stemmer i de samtaler, du gerne vil have.

Onsdag 29/3

I dag kan det godt føles som om, alle forsøger at overhale hinanden. Du ved heldigvis, at den, der ler sidst, ler bedst.

Torsdag 30/3

Hvordan ville du opføre dig, hvis du aldrig nogensinde skulle tænke på andre menneskers holdninger, reaktioner, fordomme, følelser? Vær lidt mere i kontakt med denne uhindrede, umiddelbare side af dit indre i dag.

Fredag 31/3

Denne weekend er festlig og morsom. Samtidig kan du føle en indre eller ydre begrænsning, der trækker i din opmærksomhed. Hvad handler den om? Hvilke emner eller samtaler har brug for at komme lidt frem i lyset for, at du kan føle dig mere i forårshumør?

Lørdag 1/4

Der bliver spillet høj musik i alle lejlighederne i din opgang, og du kan på en måde selv vælge, om du vil med til festen eller ligge og være irriteret med hovedpuden hen over ørene.

Søndag 2/4

I dag er det dejligt at gøre rent, rydde op og smide ud. Ikke nødvendigvis kun i praktisk forstand, men også i samtaler og følelser, som du bare er helt færdig med for nu. Mærk, hvor friskt og dejligt det er også at gøre forårsrent i sindet og kroppen.