Horoskop jomfru illustration
Foto: Ditte Breineberg | Jomfruen er et jordtegn.
ALT for damerne

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 25: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 18/6
Du har længe gået og puslet med en stor plan. Det skal være nu, i periodens start, at du finpudser planerne helt ned i detaljen, så de er lige klar til at blive realiseret.

Tirsdag 19/6
Dagen egner sig godt til kreative interesser. Inviter din partner eller en god ven med på en kunstudstilling eller til en fantastisk koncert.

Onsdag 20/6
Der er megen social aktivitet på trapperne, og du er ikke utilfreds. Du stortrives blandt andre mennesker, især når der er et interessefællesskab, der knytter jer sammen.

Torsdag 21/6
Hvis du har have, egner dagen sig rigtig godt til at få jord under neglene. Det giver dig en indre ro og tilfredsstillelse. Ellers opsøg naturen omkring dig.

Fredag 22/6
På jobbet er der travlt, og du irriteres over, at andres manglende realitetssans er årsag til problemer og forsinkelser.

Lørdag 23/6
Når det gælder kærlighed og parforhold er stjernerne Jomfruen godt stemt. Tingene flasker sig for alvor, så det er bare om at nyde det og plukke af kærlighedens frugter.

Søndag 24/6
Tingene går stærkt i dag, og du er god til at få sat en masse ting i gang – men er du også god til at få samlet trådene?

Se alle horoskoper her

Læs Jomfruens årshoroskop


Henter...