Horoskop jomfru illustration
SPONSORERET indhold

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Af: Marina Elkhøj Foto: Tikkie Elsøe
05. dec. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 49: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 5/12

Du må være forberedt på, at dine omgivelser er lidt besværlige i dag. De brokker sig højlydt, men det går i alle retninger, og det er derfor svært at forholde sig til, når man er et realistisk og konstruktivt menneske, som du er. Det er en følelse mere end en reel utilfredshed.

Tirsdag 6/12

Kærligheden har gode vilkår i dag, og der basis for at sætte ord på følelserne. Du vil sandsynligvis også modtage flere søde julehilsner fra nær og fjern. Glem ikke selv at sende en sød julehilsen til dem, du ikke ser så ofte. Det varmer mere, end du tror.

Onsdag 7/12

Du kan se frem til en dag med hektisk aktivitet. Det kan derfor være svært at planlægge dagen, da der hele tiden kommer nye ting på banen, der ændrer retningen for dagen. Desværre bliver du heller ikke godt hjulpet af de mennesker, du omgiver dig med. De er desværre ikke særlig produktive.

Torsdag 8/12

Din partner eller en nær ven har brug for et godt råd. Du er god til at reflektere og finde nye perspektiver på tingene. Det kan være en stor hjælp, når man har mistet orienteringen. Din ven eller partner træder vande og har svært ved at komme videre uden din hjælp.

Fredag 9/12

Børn og venner, der står dig nær, giver dig stor glæde bare ved, at du er sammen med dem. Du nyder samværet i ekstraordinær stor grad. Når det gælder julegaverne, køber du det meste på nettet. Det er enkelt og nemt, og så er mere tid til familien.

Lørdag 10/12

Kunst og andre kreative beskæftigelser har gode betingelser i dag – så måske skulle du bruge dagen på at lave et par juledekorationer eller noget lækkert julekonfekt. Om aftenen har romantikken gode vilkår for at udfolde sig.

Søndag 11/12

Kunst og andre kreative beskæftigelser har gode betingelser – så måske skulle du bruge søndagen på at besøge et hyggeligt julemarked eller en spændende kunstudstilling. Du kan hente meget inspiration til, hvordan dit eget hjem kan blive endnu smukkere, end det er i forvejen.