Horoskop jomfru illustration
Foto: Ditte Breineberg Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 42: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 14/10

Der er fokus på din økonomi i disse dage, og et kreativt samarbejde kan være dét, der sætter gang i en ny indtægtskilde. Du er utrolig god til at hente inspiration fra andre og få forvandlet idéerne til noget brugbart og værdifuldt.

Tirsdag 15/10

I alle former for forhandlinger har du gode kort på hånden, og de kan endda give dig økonomiske fordele. Eller du kan løbe ind i et særlig godt tilbud. Du er god til at finde frem til, hvad der har værdi, og hvad der ikke har værdi.

Onsdag 16/10

Dagen egner sig godt til alle former for kommunikation og udveksling af viden. Du er nysgerrig og motiveret for at lære nyt. Dagen egner sig godt til kurser eller til at udveksle idéer med andre. Du er også god til at lytte og give andre taletid.

Torsdag 17/10

Du er meget målrettet i dag, og du har brug for at have en plan og skabe nogle konkrete resultater. Du bryder dig derfor ikke om mennesker, der dasker lidt for meget rundt. Du sætter pris på, at man er seriøs og pligtopfyldende.

Fredag 18/10

Fra i dag er der fokus på alt, hvad der handler om kommunikation, kurser og rejser. Kærligheden kan også krydse din vej i den forbindelse. Dagen egner sig godt til nære og intime samtaler. Det kan også være en veninde, som betror dig en hemmelighed.

Lørdag 19/10

Pas på pengene og Dankortet i dag. Der er stor risiko for impulskøb. Tænk dig derfor om, inden du, trækker pungen frem. Du lokkes let af en smuk kjole eller et par lækre sko, som du ikke kan undvære. Men er det nu også sandheden?

Søndag 20/10

Dagen egner sig godt til sociale aktiviteter, hvor du er sammen med mennesker, der deler dine interesser. Det kan være en interesseorganisation, den lokale sportsklub eller et andet fællesskab, som du bruger søndagen på.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Jomfruens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn