Horoskop jomfru illustration
Foto: Ditte Breineberg Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 25: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 17/6

Du lægger sidste hånd på et kreativt projekt i dag. Det har ikke været så let at få opfyldt alle de krav, du har været underlagt, men det er en god følelse, du står tilbage med, når det endelig lykkes. Du har også stor opbakning fra dine chefer og overordnede.

Tirsdag 18/6

Det føles også godt, at være en del af fællesskab og et projekt, der skaber forandring for andre mennesker. Der kan også være tale om et privat projekt, som involverer din partner. Dit energiniveau er højt, og du kan klare det meste i dag.

Onsdag 19/6

Du bruger meget energi i et fællesskab, men du må være forberedt på, at der er egoistiske kræfter på spil, der gerne vil lægge dig hindringer i vejen. Men selvom du møder modstand, giver du næppe op. Du er indstillet på at sætte alt ind.

Torsdag 20/6

Der er fokus på det daglige arbejde i dag, men du må være forberedt på, at der kan ske ændringer. Det kan være møder, der pludselig bliver aflyst, eller teknikken der driller, og som betyder, at du må finde andre veje og metoder.

Fredag 21/6

Når det gælder kærligheden, stiller du store krav til din partner i øjeblikket. Hvis dine krav bliver alt for store, kan det næsten ikke undgås, at du bliver skuffet. Du synes, at din partner er et rodehoved og har svært ved at organisere sit liv. Men var kreativiteten ikke det, du faldt for?

Lørdag 22/6

Fra i dag og den næste måneds tid vil der være større fokus på fællesskabet og dit netværk. Det kan også være en fritidsbeskæftigelse, som du bruger mere tid på end ellers. Du må dog være forberedt på, at det kræver meget energi og mange kræfter.

Søndag 23/6

Der hersker en særlig omsorgsfuld stemning mellem dig og din partner. Det er ikke nødvendigt med så mange ord. I fornemmer hurtigt hinandens behov. Brug derfor søndagen på at nyde hinanden og lad de praktiske ting vente til i morgen.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Jomfruens årshoroskop