Horoskop jomfru illustration
SPONSORERET indhold

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
02. okt. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 40: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 2/10

Der er noget eventyrlystent og idérigt over dagen, der giver dig lyst til at sætte i gang og gøre noget ved tingene. Vær selvfølgelig opmærksom på, hvornår du bliver overambitiøs eller kontrolsyg, og hvornår det bare er sjovt og inspirerende at være i gang med dagen.

Tirsdag 3/10

De næste par dage er der fokus på arbejde og på at få alle dine mange gode idéer til at tage form. Husk tålmodigheden, stor og vedvarende forvandling tager tid.

Onsdag 4/10

Dagene midt i denne uge kan føles anspændte og irritable, og her bor samtidig en anledning til at blive mere bevidst om nogle gamle slidt handlemønstre eller relationsdynamikker, der ikke længere tjener dig. Læg mærke til, om du er tilbøjelig til at blive føjelig eller behagesyg, fordi du ikke orker ubehaget ved en diskussion. Denne type mønstre tjener ikke dig og din udvikling i sidste ende.

Torsdag 5/10

I dag går planeten for kommunikation, udveksling og tænkning, Merkur, ind i Vægtens tegn. Og det bliver måske nemmere at sætte ord på nogle af dine længsler eller drømme i dine relationer. Merkur er typisk tre ugers tid i et tegn, så få bare taget hul på samtalerne med det samme.

Fredag 6/10

I dag handler om at tage ansvar og mærke tingenes konsekvens. Samtidig er der fokus på dine venskaber, og det kan være dejligt virkelig at mærke, hvem der har dig.

Lørdag 7/10

Nogle gange er grænser vigtige at sætte og opretholde – det er selvrespekt og egenomsorg i praksis. Andre gange skal grænser genforhandles eller forvaltes på nye måder, og denne vilje til at mærke eller sætte grænser på nye måder, kan være enormt frisættende og inspirerende også.

Søndag 8/10

I dag er det særligt vigtigt eller dejligt at tilbringe tid i naturen. Mærk luften, der er sprød og efterårskølig, se farverne skifte for øjnene af dig.