Horoskop jomfru illustration
Foto: Ditte Breineberg Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 27: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 29/6

Ugen egner sig godt til at kigge fremad og lægge planer, der rækker langt ud over i dag og i morgen. Hvad du planlægger nu, har gode muligheder for at blive en realitet. Dine idéer er nemlig ikke kun ambitiøse, men også realistiske.

Tirsdag 30/6

Kærligheden kan både blive meget intens og romantisk. Gennem et fællesskab eller en veninde kan du møde et menneske, der sætter gang i de varme følelser. Venskab og kærlighed går hånd i hånd – måske bliver et venskab til kærlighed eller omvendt.

Onsdag 1/7

Du nyder samværet med vennerne. Fælles interesser som kunst eller god mad bringer jer sammen. Har du ferie, kan et højskoleophold også være noget for dig i øjeblikket. Du nyder at være en del af et fællesskab, hvor I kan dele interesser og glæder sammen.

Torsdag 2/7

På jobbet glider alle former for projekter og samarbejde glat og ubesværet. Der er en positiv holdning til tingene, og man vil gerne hjælpe hinanden. Der er en god forståelse for, at I hver især kan bidrage med noget, som har stor værdi.

Fredag 3/7

Du har en god fornemmelse for, hvad andre tænker i dag. Det giver dig en fordel i sociale sammenhænge. Du gennemskuer hurtigt, hvis nogle lyver eller udelader noget i en samtale. Hvis der ikke er sammenhæng mellem dét, folk siger og deres adfærd, fanger du det med det samme.

Lørdag 4/7

Du synes, andre mennesker er afvisende i dag. Du må sætte grænser, hvis du ikke vil have, at alt ansvaret lander hos dig. Det kan meget vel være din partner eller dine børn, som gerne vil løbe fra ansvaret og overlade de kedelige opgaver til dig.

Søndag 5/7

Du kan være temmelig distræt i disse dage. Andre kan ikke nødvendigvis læse dine tanker. Du må være mere præcis i din måde at kommunikere på. Du må være mere skarp og direkte, hvis du gerne vil have, at budskabet går igennem.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Jomfruens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn