Horoskop jomfru illustration
Foto: Ditte Breineberg Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 15: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 12/4

Du kan se frem til en dejlig dag, hvor din partner viser dig stor ømhed og kærlighed. Er du single, er der dejlige muligheder for både flirt og romantik – også af den mere alvorlige slags. Du flirter nemlig ikke for sjov. Hvis du flirter, mener du det seriøst.

Tirsdag 13/4

Kontakten til andre er behagelig, og du fornemmer og mærker nemt andre mennesker i øjeblikket. Du kan stole helt og holdent på din intuition og mavefornemmelse. Hvis nogen har en dårlig dag, mærker du det med det samme.

Onsdag 14/4

Der er en masse vigtige beslutninger om fremtiden, du skal tage stilling til i disse dage. Der sker meget i dit liv i øjeblikket. Måske er din familie vokset ud af boligen, og du leder efter noget større, hvor der er plads og rum til alle.

Torsdag 15/4

Du er fyldt med energi og initiativer, og du sætter mange ting i gang i øjeblikket. Du synes, at andre er nogle rodehoveder, og at de er meget længe om at komme i gang. Din utålmodighed vil blot blokere for kommunikationen.

Fredag 16/4

Du opfanger let andre menneskers tanker og følelser i dag, og derfor behøver du ikke så mange ord for at skabe den nødvendige kontakt til andre. Er du i et fast parforhold, er der også en stor ømhed og kærlighed mellem jer.

Lørdag 17/4

Er du i et fast parforhold, tegner weekenden lovende. Intimitet og nærhed blomstrer i højere grad end sædvanligt. Det gælder bare om at nyde nuet med den, du elsker. Er du single, kan du også se frem til en dejlig weekend, hvor du møder meget kærlighed på din vej.

Søndag 18/4

Du har stærke analytiske evner i disse dage. Udnyt det til at undersøge tingene helt til bunds og finde helt ind til sagens kerne. Du møder flere mennesker, der gerne vil have et godt råd af dig. Du er heller ikke bange for tabubelagte emner.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Jomfruens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn