Horoskop jomfru illustration

Foto: Ditte Breineberg Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 48: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 29/11

Der bliver en dag, hvor du har tid til både job og fornøjelser. Julemåneden har indfundet sig, og du nyder at være den, der kræser om familien og dine gæster. På jobbet har du travlt med nogle tekniske opgaver, som skal være færdige, inden ugen er omme.

Tirsdag 30/11

Det er vigtigt for dig at kunne sætte dit eget personlige præg på tingene. Du vil derfor gerne være med i den kreative proces, hvor du har muligheden for at skabe og forme tingene. Du har ikke lyst til at gå i andres fodspor.

Onsdag 1/12

Når det gælder din økonomi, er du fornuftig, også når det handler om julegaver. Dine nærmeste kan forvente nogle fornuftige julegaver i år. Det handler om at være ansvarlig og købe noget, der også er bæredygtigt.

Torsdag 2/12

Du er meget direkte i din tone i øjeblikket, og andre mennesker kan derfor regne med, at du siger tingene ligeud. Du pakker det ikke pænt ind for at tække dine omgivelser. Du må forvente, at nogle godt kan lide det, mens andre kan blive kede af det.

Fredag 3/12

Det bliver en hyggelig dag i selskab med gode venner eller kolleger. Det kan også være, at en fritidsinteresse fylder rigtig meget i øjeblikket, og at de mennesker, du møder i den forbindelse, vil udvikle sig til vigtige og varige venskaber.

Lørdag 4/12

Er du single, er det en god uge for flirt og dating. Du kommer hurtigt i kontakt med andre mennesker, og du er mere udadvendt end sædvanlig. Er du i et fast parforhold, kan du også se frem til nogle gode og romantiske stunder.

Søndag 5/12

Er der romantik og flirt i luften, er du ikke bleg for at tage det første skridt. Normalt er du meget forsigtig men i disse dage er modet større end ellers. Du er også god til at vise dig fra din bedste side, og det giver dig gode odds i kærlighed.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Jomfruens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn