Horoskop jomfru illustration

Foto: Ditte Breineberg Jomfruen er et jordtegn.

Horoskop jomfru

Jomfruen: Dagens horoskop

Jomfruen er født mellem den 24. august - 23. september. Jomfruen er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Jomfruen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Jomfruen er dit stjernetegn. 

Uge 38: Her er dagens horoskop for Jomfruen

Mandag 20/9

Det er din dag i dag, hvor du kommunikerer flot, klart og tydeligt, og dine evner kommer helt til deres ret. Brug det, men pas på ikke at misbruge det. Dit klare sprog kan godt komme til at virke, som en hård kritik på andre.

Tirsdag 21/9

Du har masser af energi og overskud i øjeblikket, og derfor kan det godt irritere dig, at andre omkring dig er så tilbagelænede. Du er selv meget flittig og har ikke noget imod hårdt arbejde, men husk at andre ikke nødvendigvis motiveres af det samme som dig.

Onsdag 22/9

Du arbejder bedst på egen hånd i dag. Det har den fordel, at du har friheden til at gøre helt, som du vil. Bedre kan det ikke blive. Du har ikke noget imod, at andre hjælper, hvis bare de kan følge med i dit tempo, men det kan de næppe.

Torsdag 23/9

Normalt er du den, der har de kritiske briller på og et øje for de små detaljer. Det kan nogle gange være på bekostning af de store overblik, men i dag har du helt styr på processerne fra start til slut, og du er god til at finde den rette strategi.

Fredag 24/9

Dine værdier kommer under lup - såvel de personlige som de økonomiske. En uventet nyhed giver dig en økonomisk fordel. Det får også dine ambitioner til at stige. Du tænker fremad og bruger dagen på at lægge planer for fremtiden.

Lørdag 25/9

Vær dig lidt forsigtig med økonomien. Du kommer hurtigt til at få brugt lidt for mange penge i denne weekend. Når det gælder kærligheden, er der masser af romantik og erotik i luften. Det er både følsomt og meget intenst.

Søndag 26/9

Du bruger søndagen i selskab med gode venner og veninder. Det føles godt at være en del af kliken. Nære venskaber kan føles næsten som familie, fordi man kan tale om næsten hvad som helst. Det føles trygt at smide masken.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Jomfruens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn