Horoskop krebs illustration
Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 14/10

Du er fra naturens hånd et meget familiært menneske. Du nyder dit hjem og din familie, og du lægger gerne energien på private projekter og på dine kære. Dog må du forberede dig på, at der godt kan opstå uro og besværligheder undervejs.

Tirsdag 15/10

Det kan specielt være omkring en fritidsbeskæftigelse, at der er meget at se til i øjeblikket. Det kan bringe dig ind i nogle helt nye og anderledes cirkler – måske indenfor den alternative verden. Dagen egner sig også til alle former for kreative aktiviteter.

Onsdag 16/10

Du er ekstra sensitiv og følsom i dag. Du suger indtrykkene til dig, og lader dem påvirke din kreative side i en positiv retning. Er du i et fast parforhold, er der også gode muligheder for en romantisk aften med masser af nærhed og intensitet.

Torsdag 17/10

En god samtale kan bringe dig nærmere din partner eller en nær ven. Når man betror sig til hinanden, viser man samtidig stor tillid. Hvis nogle betror dig en hemmelighed, kan de være helt sikker på, at den ikke kommer videre.

Fredag 18/10

Der er mange ting på dagsordenen i dag, men der kan være en risiko for, at du glemmer nogle af dem. Du er mentalt fraværende og lidt forvirret i dag. Derfor kan det være en god idé at starte dagen med at kigge i kalenderen.

Lørdag 19/10

Du er omsorgsfuld og følsom, og du er i stand til at komme ind under huden på andre i dag – også dem, der har paraderne oppe. Det kan der komme nogle dybe og meget personlige samtaler ud af. Aftenen kan blive intens og dejlig.

Søndag 20/10

Kærligheden er stærk i dag, og du bruger søndagen sammen med den, du elsker. Brug dagen på at se hinanden dybt i øjnene og få talt om de følsomme og nære emner. Der er en god kontakt mellem jer, og stemningen er god.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn