TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Horoskop krebs illustration
Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 15/4

Du gør dig positiv bemærket på jobbet i dag, og du viser, at du har et godt overblik og kan holde mange bolde i luften samtidig. Du har en bred viden om tingene, og du ser muligheder frem for begrænsninger. Din optimisme smitter af på dine kolleger.

Tirsdag 16/4

Dagen egner sig godt til alle former for kommunikation eller kurser. Det handler om at kunne aflæse alt det, der siges mellem linjerne – og det er du god til. Du fornemmer hurtigt, hvad andre mener, og du har derfor en fordel, når du skal tale med andre i dag.

Onsdag 17/4

Det kniber lidt med energien, og vær opmærksom på at få tiden til at lade op igen. Måske skulle du arbejde hjemmefra, hvis det er muligt. Du fungerer bedst i dine sædvanlige omgivelser i dag. Heldigvis gør teknikken det muligt at være i kontakt over lange afstande.

Torsdag 18/4

Samspillet med andre er vigtigt for at opnå de mål, du stræber efter i dag. Du kan ikke opnå så mange resultater alene. Til gengæld er du god til at sælge dine idéer og få andre til at løbe den samme vej som dig. Du er god til at inspirere på en positiv måde.

Fredag 19/4

Er du single, og leder du efter kærligheden, findes de bedste muligheder i forbindelse med dit job og din karriere. Du tiltrækkes af mennesker, der har ligeså store ambitioner som dig selv. Du vil gerne dele livet sammen med én, der er seriøs og ambitiøs.

Lørdag 20/4

Det bliver en dejlig dag sammen med familien. Der kan være et fælles familieprojekt, der endelig lykkes, og som I sammen kan glæde jer over. Weekenden byder også på mange sociale aktiviteter, hvor du spiller en central rolle.

Søndag 21/4

Søndagen byder på en masse praktisk arbejde, hvor hjemmet skal have en ordentlig omgang. Heldigvis er det ikke svært at gøre det til et fælles projekt, så du ikke står med det hele alene. Når I er flere, glider det let og ubesværet.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop