GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Horoskop krebs illustration
Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 50: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 9/12

På jobbet har du et godt overblik, og kontakten til dine kolleger er god. Det daglige arbejde giver dig en personlig tilfredsstillelse. Nogle nye arbejdsmetoder og ny teknologi skal være klar, inden du kan holde juleferie.

Tirsdag 10/12

Du har et stort ønske om, at din partner tager mere ansvar i det daglige – hvis det skal lykkes, er det nødvendigt, at I begge støtter og hjælper hinanden. Kærligheden forpligter i øjeblikket, men til gengæld kan du stole på, at din partner er loyal og støttende.

Onsdag 11/12

Nogle nye arbejdsmetoder og ny teknologi skal være klar, inden du kan holde juleferie. Det betyder, at du ikke kan køre på rutinen. Du er heldigvis god til at tænke i nye baner, og det er vigtigt, at du tænker bredt og stort. Lad detaljerne ligge, og kig kun på de store linjer.

Torsdag 12/12

På jobbet er der en masse løse ender, der skal samles, og der er møder og aftaler, der skal i hus inden juleferien starter. Eftermiddagen og aftenen foretrækker du at bruge derhjemme i selskab med dig selv eller din familie. Du lader op til en ny uge.

Fredag 13/12

I forbindelse med nogle helt nye arbejdsopgaver har du fokus på at få lagt en linje og en strategi, så hverdagen bliver lettere. Det er vigtigt, at alle løber den samme vej og er enige om målet. Du har ikke noget at læne dig opad, og du må derfor improvisere og bruge din mavefornemmelse.

Lørdag 14/12

Selv om det er lørdag, skal du ikke regne med at ligge på sofaen hele dagen. Der er mange praktiske ting, der skal ordnes og aftaler, der skal overholdes. Julegaveindkøbene skal også i hus, men du er effektiv og er god til at lave en indkøbsliste, inden du tager afsted.

Søndag 15/12

Kærligheden er stærk i disse dage, og du kan regne 100% med din partners opbakning. I er loyale overfor hinanden, og selv om der ikke er så meget tid til romantik, er du ikke i tvivl om at kærligheden er langtidsholdbar og solid.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn