Horoskop krebs illustration
SPONSORERET indhold

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
05. jun. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 23: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 5/6

I dag er god til små dates, men ikke med en, du aldrig har mødt før. Her vil der i hvert fald være en stor sandsynlighed for at romantisere vedkommende, hvilket jo sjældent gavner situationen i det lange løb.

Tirsdag 6/6

Du er særligt lydhør og imødekommende og vil gerne engagere dig i både de besværlige og mere uhøjtidelige samtaleemner. Eneste udfordring: Sørg for at vælge den rigtige samtalepartner.

Onsdag 7/6

Fortæl om det, der føles friskt, udfordrende eller besværligt. Delagtiggør dem, du holder af, frem for at tro, at de allerede ved præcis, hvordan du har det.

Torsdag 8/6

Nogle gange er det fint bare at lade andre føre samtalen eller tage styringen, og i dag er det præcis sådan. Giv dig selv lov til at læne dig tilbage, du behøver ikke have det fulde overblik lige nu, det er der nogen andre, der har.

Fredag 9/6

Brug tid sammen med de af dine venner, der gør dig nysgerrig og let, eller lav noget du ikke plejer at lave, hvor du møder nye, spændende mennesker.

Lørdag 10/6

Tag på eventyr, men definér selv, hvad eventyr vil sige for dig. Måske er det at spise mad, du aldrig har smagt før, måske er det samtaleemner, du ellers plejer at vige udenom. Måske er det en krop, der skal udforskes, som var det et endnu uudforsket landskab.

Søndag 11/6

I dag er det vigtigt ikke at komme til at love noget, du ikke kan holde. Vær oprigtig og del, hvorfor noget føles uklart eller utrygt. Og husk, at klarhed kommer altid på et tidspunkt.