Horoskop krebs illustration

Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 20/9

Der er der breve, mails og andet korrespondance, der skal sorteres og ryddes op i. Du kan derfor se frem til en dag med praktisk arbejde. Der er også mange fakta, der skal tjekkes og nye informationer, som du skal sætte dig godt ind i.

Tirsdag 21/9

Der er fokus på fællesskab og samarbejde i dag. Der er mange løse ender, som skal samles og meget viden, der skal formidles og forarbejdes. Dagen egner sig også godt til kurser eller undervisning, hvor du selv deler ud af din viden.

Onsdag 22/9

På jobbet er der travlt, men dit fokus er allermest på dine hjemlige omgivelser. Du kan lide at kæle for detaljerne og gøre dit hjem endnu smukkere, end det er i forvejen. Inviter gerne naboerne eller en flok gode veninder hjem til lidt god mad i aften.

Torsdag 23/9

Der foregår meget på de indre linjer i dag, og du gør dig mange tanker om fortiden. Der kan også være noget om en gammel kærlighed, som du giver nogle tanker i dag, men det er gode og dejlige minder.

Fredag 24/9

I dag vil der være fokus på de hjemlige omgivelser og familien. Der er en stærk tiltrækning mellem dig og din partner, men der er samtidig en styrkeprøve i gang, hvor I er nødt til at mødes og indgå et kompromis, hvis I skal komme til bunds i udfordringerne.

Lørdag 25/9

Du har travlt med at forberede maden til gæsterne senere i aften, men du er lidt distræt. Lav en god huskeseddel, så du ikke glemmer noget. Du har lidt for travlt med andre tanker, der kører rundt i dit hoved i dag.

Søndag 26/9

Skulle der være et lille overskud på kontoen, er det måske nu, at du trænger til lidt selvforkælelse? Vær god ved dig, og brug dagen på at slappe af og lade op til ugen, der kommer. Du har også et behov for at trække dig lidt tilbage og være dig selv.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn