Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

Horoskop krebs illustration
Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 15/10

Dit hjem er dit slot! Lad familien komme til mig, siger du, og planlægger hyggekomsammen hjemme, hvor du trods alt føler dig bedst tilpas.

Tirsdag 16/10

Du bliver fristet af en lækker jakke eller et par fantastiske sko, som du ikke kan leve uden. Eller kan du? Vent til i morgen. Er følelsen den samme, kan du ikke leve uden.

Onsdag 17/10

Du er ekstra sensitiv og følsom i dag. Du suger indtrykkene til dig, og lader dem påvirke din kreative side i en positiv retning.

Torsdag 18/10

En god samtale kan bringe dig nærmere din partner eller en nær ven. Når man betror sig til hinanden, viser man samtidig stor tillid.

Fredag 19/10

Nu bliver det tid til mere uforpligtende selskabelighed, også uden for hjemmet. Der er udsigt til flirt og romantik, specielt gode udsigter er der fra nu og den næste måneds tid.

Lørdag 20/10

Dit udgiftsniveau er temmelig højt i øjeblikket. Det kræver en evne til at overholde de lagte planer, hvis budgettet skal holde uden alt for mange sidste øjebliks ændringer.

Søndag 21/10

Du hygger dig allerbedst hjemme i dine private omgivelser. Har du mulighed for det, burde du tage fri og bruge tiden på dit hjem og din familie.

Se alle horoskoper her

Læs Krebsens årshoroskop