Horoskop krebs illustration
Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 17/6

Du er modig og initiativrig i øjeblikket, og du vil gerne igennem med dine idéer og dine projekter. Du må forvente en vis modstand, men det er som om, at jo mere modstand du får, desto større bliver din vilje. Du kan give din partner og chefer grå hår i hovedet.

Tirsdag 18/6

Du er ivrig og vil gerne fremad, men du er nødt til at acceptere, at der er nogle vilkår eller personer, som sænker processen. Hvis du skal argumentere for din sag, er det nødvendigt at være objektiv og lægge de følelsesmæssige argumenter til side for en stund.

Onsdag 19/6

Du har meget på dagsordenen i dag, måske for meget. Det kan være svært at få plads til mere i kalenderen, og måske burde du prioritere lidt hårdere og vælge noget fra. Der er mange omkring dig, der stiller store krav, men du må være mere realistisk.

Torsdag 20/6

Din partner og din familie kan godt føle sig lidt overset i øjeblikket. Du har prioriteret dit job og de daglige opgaver i den seneste tid, og derfor er dit privatliv og parforhold blevet nedprioriteret. Sænk tempoet og giv privatlivet lidt mere opmærksomhed.

Fredag 21/6

Eftertænksomhedens tid er ovre for denne gang, og du kommer ud af dit skjul. Du har fået større gennemslagskraft nu, og dit overskud er stort. Selv om du har mødt meget modstand på din vej i den sidste tid, har du styrken til at slå igennem nu.

Lørdag 22/6

Du er skarp og præcis i din måde at udtrykke dig på. Du må dog forberede dig på, at andre mennesker ønsker at give dig mundkurv på – mest fordi de opfatter dine ord som en personlig kritik. Men du er vedholdende, og det bliver svært at lukke munden på dig.

Søndag 23/6

Du løber ind i et paradoks med hensyn til din stærke personlighed. Den kan være årsag til jalousi fra andre, men heldigvis nedjusterer du ikke dine ambitioner og din vilje. Du vil gerne fremad, og derfor vil du hellere leve med andres modstand og jalousi.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop