Horoskop krebs illustration
Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 18: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 3/5

Det går fremad på jobbet, og du har succes med det, du laver. Du er optimistisk, og selv om der kan være modstand, og andre vil modarbejde dig, har du styrken og modet til at tage de nødvendige initiativer – også selv om du selv befinder dig i baggrunden.

Tirsdag 4/5

Du har mere mod og overskud end ellers i øjeblikket. Dagen egner sig derfor godt fælles projekter, der går på tværs af landegrænser eller ansvarsområder. Du er god til at gå forrest og få sat opgaver og mennesker i bevægelse.

Onsdag 5/5

Andre mennesker har store udfordringer, mens tingene glider lettere for dig i øjeblikket. Det kan godt give anledning til misundelse hos andre. Det kan også være nedbrydende at høre på andres negative og pessimistiske syn på livet, når man selv er optimist.

Torsdag 6/5

Du er målrettet og er god til at holde fokus i dag. Dagen egner sig derfor godt til at få skabt nogle konkrete resultater og til at starte nye projekter. Om aftenen kan der være nogle uenigheder med partneren, om hvilken vej I skal.

Fredag 7/5

Kærlighed og familieliv bliver der ikke meget plads til i dag. Du har mere fokus på fremtidsplanerne og karrieren. Brug fredagen på at få de vigtigste opgaver færdige inden weekenden, og afsæt lidt mere tid i weekenden til familien.

Lørdag 8/5

Dagen egner sig godt til samvær med gode venner, der deler dine interesser. Din partner er ikke så sprudlende i øjeblikket, men træk gerne vedkommende med ud til et socialt arrangement. Det kan være gavnligt for jeres forhold.

Søndag 9/5

Din interesse for fysiske aktiviteter stiger. Holdsport vil være en god måde at bruge energien på i den kommende tid. Du er inde i en brydningstid, hvor du bliver draget ind i nye fællesskaber, der er meget anderledes end dem, du plejer at omgås.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn