Horoskop krebs illustration

Foto: Tikkie Elsøe Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop for Krebsen

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 40: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 3/10

Du har stort fokus på dit privatliv og dine følelser. Du foretrækker at være sammen med dine nære og kære i dine egne hjemlige omgivelser. Der vil også være mange praktiske ting, der skal ordnes derhjemme.

Tirsdag 4/10

Dagen egner sig godt til aktiviteter, der kræver fordybelse og fokus. Du er god til at få dykket dybt ned i tingene og gøre brug af din stærke intuition og mavefornemmelse, som er rigtig god i dag. Bag overfladen gemmer der sig nemlig noget helt andet end det, der er synligt.

Onsdag 5/10

Kærlighed og parforhold har ikke været det heldigste livsområde for dig i den seneste tid, men i disse dage kan du se frem til en dejlig uge. Kærligheden er dyb og stærk. De udfordringer, I har haft sammen, lægger I bag jer og ser fremad.

Torsdag 6/10

Er du single, er dagen god for flirt og dating. Det kan blive intenst og få de dybe følelser frem i dig. Når arbejdet er overstået, burde du tage tidligt hul på weekenden og bruge torsdag aften på en tur i byen med et par gode veninder.

Fredag 7/10

Du er fyldt med gode idéer, men er de realistiske? Brug bare dagen på at dagdrømme alligevel. Det praktiske kan du tage bagefter. Det stimulerer dine mentale evner og din kreativitet. Dit humør er højt, og du ser optimistisk på livet.

Lørdag 8/10

Singlekrebsen kan meget vel have set hen til et romantisk stævnemøde i aften. Weekenden byder på intense møder, og dine dybe følelser vil blive aktiveret – uanset om du er single eller i et fast parforhold. Nyd livet og hinanden.

Søndag 9/10

Du har en god fornemmelse for, hvad der rører sig omkring dig. Stol på din intuition og mavefornemmelse i dag. Dagen er også velegnet til at lægge planer for fremtiden. Der er mange projekter derhjemme, som du gerne vil have sat i gang.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg