Horoskop krebs illustration
Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 23/11

På jobbet er du en vigtig brik i det daglige arbejde. Det kan godt give anledning til jalousi, hvor der er stærke kræfter på spil. Du er dog i en stærk position, og derfor trækker du det længste strå. Du har været omgivet af magtfulde mennesker længe, men vinden vender nu, og du vil få mere frihed.

Tirsdag 24/11

Selv om tanken er fristende, så skal du vist ikke spørge efter en tidlig juleferie. Du er en vigtig brik i det daglige arbejde, og din viden og dine færdigheder er efterspurgte. Det kan ind i mellem føles hårdt at være en efterspurgt ressource på jobbet.

Onsdag 25/11

Andre mennesker kan virke hårde og barske i dag. Stå ved din følsomhed, og lad de andre være firkantede. Selv om det ikke ser sådan ud, vil dine omgivelser alligevel forstå budskabet og blive en smule mildere. Det er gennem kontrasterne, at man finder de små fine nuancer.

Torsdag 26/11

Hold lidt igen. Du kan nemt tage nogle lidt for hastige beslutninger. Tænk over det til i morgen, inden du gør mere. Er der fx en ny kjole eller et par lækre bukser, der frister, bør du nok lade dankortet blive i tasken. I morgen kan det nemlig hurtigt være noget helt tredje, som frister dig.

Fredag 27/11

Det er lidt surt for dig at erfare, at juleindkøbene nok må skæres en del ned i forhold til tidligere år – simpelthen fordi du ellers risikerer ikke at have råd til at betale dine daglige udgifter. Læg i stedet mere kærlighed og tid i at finde den rigtige gave til dine kære.

Lørdag 28/11

Selv om du har fri, er du ambitiøs, og du får hurtigt noget fra hånden i dag. Tingene får ikke lov at ligge længe på dit bord, inden de er sendt videre eller ordnet. Der kan specielt være nogle skriftlige ting, du skal have styr på, inden du kan holde rigtig weekend.

Søndag 29/11

Du bruger gerne søndagen på hjemlig hygge. Som den Krebs, du er, holder du meget af dit hjem og din familie. December er også måneden, hvor der skal pyntes op til jul. Du elsker at gøre dit hjem smukt og klart til hjerternes fest. Søndagen bliver næsten ikke bedre.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn