Horoskop krebs illustration
Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 27: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 29/6

Du har en stærk tiltrækningskraft, og din charme er nærmest uimodståelig. Er du i et fast parforhold, kommer i tættere på hinanden, end I har været længe. Du udstråler en naturlig autoritet og et stort overskud. Er du single, kan et møde pludselig få dig til at ændre kurs.

Tirsdag 30/6

Er du single, kan du møde en, der slår benene væk under dig. De relationer, du indgår i for tiden, kan også få stor indflydelse på dit professionelle liv. Det kan derfor også være i forbindelse med dit job, at et møde bliver vigtigt for din karriere.

Onsdag 1/7

Din indtjening kan øges ved alle former for kommunikation, skribentarbejde eller undervisning. Gode kontakter og aftaler kan også have en positiv effekt på din økonomi. Dagen egner sig også godt til lønforhandlinger.

Torsdag 2/7

Du har brug for at slippe dit indre legebarn løs. Brug dagen på sjove og kreative aktiviteter. Har du børn, vil det være oplagt at bruge dagen sammen med dem. Men uanset om det er privat eller på jobbet, har du en kreativ tankegang i dag.

Fredag 3/7

Du ønsker mere frihed i fremtiden. Derfor overvejer du kraftigt hvilke af dine relationer, du vil satse på, og hvilke du vil lade glide ud. Dem, der ikke giver dig noget, sorterer du fra. Hvis de ikke virker autentiske, mister du automatisk interessen.

Lørdag 4/7

Weekenden bruger du derhjemme. Du har brug for at være dig selv og samle tankerne og få styr på alle de vigtige ting, der sker i dit liv lige nu. Du vil gerne reflektere lidt over livet og sætte rammerne for, hvad du vil i fremtiden.

Søndag 5/7

Du får hurtigt ordnet de praktiske ting i dag, men spørgsmålet er, om du har overset noget. Det går lidt for stærkt, og du er ikke så grundig. Sænk tempoet lidt, og kæl lidt mere for detaljerne. Det er ikke kvantiteten, der tæller, men kvaliteten.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn