Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Horoskop krebs illustration
Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 50: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 10/12

Din kalender er fyldt til bristepunktet, og det kan derfor være svært at få juleforberedelserne på plads i god tid. Heldigvis brænder du for dét, du laver, og tiden flyver afsted. Inden du ser dig om, er dagen gået. Du må prioritere opgaverne meget hårdt.

Tirsdag 11/12

Du har et stort ønske om, at din partner tager mere ansvar i det daglige – hvis det skal lykkes, er det nødvendigt, at I begge støtter og hjælper hinanden. Kærligheden forpligter i øjeblikket, men til gengæld kan du stole på, at din partner er loyal og støttende.

Onsdag 12/12

Nogle nye arbejdsmetoder og ny teknologi skal være klar, inden du kan holde juleferie. Det betyder, at du ikke kan køre på rutinen. Du er heldigvis god til at tænke i nye baner, og det er vigtigt, at du tænker bredt og stort. Lad detaljerne ligge, og kig kun på de store linjer.

Torsdag 13/12

På jobbet er der en masse løse ender, der skal samles, og der er møder og aftaler, der skal i hus inden juleferien starter. Eftermiddagen og aftenen foretrækker du at bruge derhjemme i selskab med dig selv eller din familie. Du lader op til en ny uge.

Fredag 14/12

I forbindelse med nogle helt nye arbejdsopgaver, har du fokus på at få lagt en linje og en strategi, så hverdagen bliver lettere. Det er vigtigt, at alle løber den samme vej og er enige om målet. Du har ikke noget at læne dig opad, og du må derfor improvisere og bruge din mavefornemmelse.

Lørdag 15/12

Selv om det er lørdag, skal du ikke regne med at ligge på sofaen hele dagen. Der er mange praktiske ting, der skal ordnes og aftaler, der skal overholdes. Julegaveindkøbene skal også i hus, men du er effektiv og er god til at lave en indkøbsliste, inden du tager afsted.

Søndag 16/12

Kærligheden er stærk i disse dage, og du kan regne 100 % med din partners opbakning. I er loyale overfor hinanden, og selv om der ikke er så meget tid til romantik, er du ikke i tvivl om at kærligheden er langtidsholdbar og solid.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop