Horoskop krebs illustration
Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 13: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 23/3

Din tålmodighed er ikke den største i øjeblikket, men inden du kan komme videre med dine planer, er det nødvendigt, at du skaber dig et overblik.

Tirsdag 24/3

Skal du ud at rejse, kan det blive ganske romantisk. De mennesker, du møder i dag, udvider din horisont og har en helt anden baggrund end din egen. Er du ikke på farten, egner aftenen sig godt til kulturelle aktiviteter, hvor du kan suge noget viden til dig.

Onsdag 25/3

Der er lagt op til en dag, hvor du har dit blik rettet mod fremtiden og din karriere. Det er dog vigtigt, at du er omstillingsparat, da forudsætningerne i et fælles projekt ændrer sig. Om aftenen overrasker en partner positivt.

Torsdag 26/3

Du er meget målrettet, og du arbejder seriøst på at opnå en højere status. Du møder spændende mennesker, som du indgår i et vist samarbejde med. Samarbejdet går på tværs af organisationen og faglige grænser.

Fredag 27/3

Din tålmodighed kan ligge på et meget lille sted, og ser du ikke omgående resultater, reagerer du kraftigt. Hav lidt mere tålmodighed – det skal nok lykkes. Der er situationer, som gør dagligdagen mere besværlig – tæl til ti og tag en dyb indånding.

Lørdag 28/3

Selv om du gerne vil slappe af, kan det være svært at finde roen til det. Du er rastløs, og det kan være svært at have fokus på én ting. Gå en lang tur, og find roen i naturen og ved den kontinuitet og rytme, der ligger i blot at sætte den ene fod foran den anden. Du skal ikke tænke så meget.

Søndag 29/3

Din partner er lidt firkantet og stædig i dag. Der er desværre ikke så meget, du kan gøre for at ændre på det. Du må prøve at finde din fleksibilitet frem og prøve ikke at lade dig irritere alt for meget. Lidt omsorg kan bløde stemningen en smule op.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn