Horoskop krebs illustration
Foto: Getty Images | Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.
ALT for damerne

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 16/4
Du må tage den fred og ro, du kan finde. Den kommer nemlig ikke naturligt til dig lige nu. Du er jo meget optaget af, hvad fremtiden kan bringe, og hvordan din karriere skal udvikle sig.

Tirsdag 17/4
Nyd dagen sammen med den du elsker og din familie. Den lim, der binder jer sammen er stærk og solid.

Onsdag 18/4
Mens du er på farten, passer din partner de hjemlige pligter. Glem ikke familien helt.

Torsdag 19/4
Der er stærke følelser på spil mellem dig og en anden. Et lille jalousidrama er heller ikke usandsynlig, men det er hurtigt overstået.

Fredag 20/4
Der er udsigt til romantik, tilsyneladende med et vist internationalt islæt. Det gælder, hvad enten du har taget lidt restferie, eller det måske er udenlandske kontakter i forbindelse med jobbet.

Lørdag 21/4
Der ligger mange praktiske opgaver og venter på dig, så det er en god ide at tage weekenden til hjælp, når du skal i gang med arbejdet.

Søndag 22/4
Inviter en veninde eller en god ven ud til en god koncert – og gerne noget musik med eksotiske toner, hvor du kan drømme dig langt væk.

Se alle horoskoper her

Læs Krebsens årshoroskop


Henter...