Horoskop krebs illustration
SPONSORERET indhold

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Af:: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
04. mar. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 10: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 4/3

Denne uge er god til kreative løsninger og til at tage den med ro. De to ting hænger sammen, for når du husker de gode, afspændende pauser, kan du bedre høre inspirationen, når den banker på.

Tirsdag 5/3

De næste par dage kan du med fordel læne dig lidt ekstra ind i dine kærlighedsrelationer. Overgiv dig til fornemmelsen af, at en ven eller en kæreste eller en ægtefælle virkelig har dig. Du behøver ikke kunne klare alting selv.

Onsdag 6/3

Vær åben for overraskelser i dag. Forsøg ikke at regne alting ud på forhånd, heller ikke når det kommer til relationer.

Torsdag 7/3

De næste par dage kan du med fordel fordybe dig i det, vi kan kalde selvindsigt eller måske især en nysgerrighed på egne og andres forsvarsmekanismer. Jo mere nysgerrig, nænsom og udtømmende du kan være, desto nemmere kan du komme igennem de besværlige følelser og situationer.

Fredag 8/3

Skriv et digt eller forklar dig gennem handling. Glem alt om at komme elegant fra A til B ved udelukkende at forklare dig med almindelige ord. De virker ikke i dag.

Lørdag 9/3

Overgiv dig til følelsernes kæmpestore oceaner i dag. Det kræver måske lige et øjebliks overvindelse for dig, men herefter er du som en fisk i vandet, når det kommer til både små og store følelser.

Søndag 10/3

I dag er det nymåne i Fiskens tegn, og den minder dig om at tage den med ro og hvile kroppen og hovedet, så sjælen kan tage på eventyr. Det er tid til at dagdrømme og meditere og lave yinyoga, eller til lytte til Lana Del Rey fra du vågner, til du går i seng.