Horoskop krebs illustration
Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 5: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 27/1

Dine tanker er rettet mod livets skjulte sider i disse dage, og det meste opleves mere intenst end sædvanligt. Du har meget fokus på, hvordan andre mennesker påvirker dig og omvendt. De personer, du møder i øjeblikket, har stor indflydelse på dit liv og på dig.

Tirsdag 28/1

Du lægger meget energi på jobbet, og du skal ikke forvente mange ledige stunder. Selv om du knokler hård, kan der godt være en tendens til, at du mister overblikket for en stund. Der kan nemlig godt være nogle små detaljer, som du har overset.

Onsdag 29/1

Du er meget målrettet og seriøs i dag. Dagen egner sig derfor godt til at arbejde struktureret efter en plan. Der er nemlig ikke så meget, der kan få dig ud af fatningen og på vildspor. Du er god til at holde retningen og arbejde dig langsomt mod målet.

Torsdag 30/1

Hvis du skal nå det hele i dag, er du nødt til at bøje reglerne en smule. Det er egentlig ikke noget, du bryder dig om, da du skal gå på kompromis med din etik og moral. Men nogle gange kan det være nødvendigt, når teori og praksis ikke kan forenes.

Fredag 31/1

Du er effektiv på jobbet, og dagen går rigtig hurtig. Eftermiddagen og aftenen egner sig godt til samvær med veninderne eller gode venner. Du kan godt lide fællesskabsfølelsen, og det kan sagtens være en fælles interesse, som I bruger fredagen på.

Lørdag 1/2

Dagligdagens opgaver virker lidt kedelige og begrænsende, og der kan derfor være en tendens til at dagdrømme lidt rigeligt. Lidt mere realisme vil forebygge skuffelser. Men det bliver nok ikke den mest effektive dag.

Søndag 2/2

Du bruger søndagen på en hobby, som du brænder for. Og når man laver noget, man er glad for, går tiden hurtigt. Du kan nærmest forsvinde helt ind i det, og derfor kan du miste tidsfornemmelsen og virke lidt fjern på dine omgivelser.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn