Horoskop krebs illustration
Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 18/2

Din opmærksomhed er rettet mod fjerne egne og andre kulturer. Dagen egner sig godt til rejser eller studier, som kan udvide din horisont. Du har mod på eventyr og drømmer dig hen til fjerne egne, men hverdagen og arbejdet holder dig beskæftiget.

Tirsdag 19/2

Der laves vigtige alliancer i dag, og de partnerskaber og aftaler, du laver, vil få stor betydning for din fremtid. Det kan både være en privat alliance eller i forbindelse med dit job. Det er en aftale, hvor der stilles mange krav, og det indebærer også en stor forpligtelse fra begge sider.

Onsdag 20/2

Kærligheden er inde i en periode, hvor den er både intens og stærk. I står sammen last og brast. Er du single, kan en god flirt udvikle sig til noget fint og varigt. En gammel kæreste fra fortiden kan også dukke op igen. Det vækker gode minder frem.

Torsdag 21/2

Du føler et stærkt bånd mellem dig og din elskede i dag. Tilliden er stor, og I tør derfor vise hinanden jeres sårbare sider. Kærligheden har haft hårde ods i den seneste tid, men i dag mærker du, at der stadig er en vilje til at indgå de nødvendige kompromiser.

Fredag 22/2

Energimæssigt har du ligget lidt lavt i den seneste tid, men nu er kræfterne tilbage. Det giver dig modet og styrken til at tage på nye eventyr. Dagen i dag og de næste dage egner sig godt til fysiske aktiviteter i et fællesskab, som du er en del af.

Lørdag 23/2

Der er en behagelig og god stemning mellem dig og de andre i dag. Du kan møde en stærk passioneret person, der gør et stort indtryk på dig. Det kan være i forbindelse med en fritidsbeskæftigelse eller en hobby. Vedkommende får dig til at se tingene i et nyt perspektiv.

Søndag 24/2

Du har en særlig god fornemmelse for, hvad der rører sig under overfladen. Lyt til din underbevidsthed, når den pludselig og helt overraskende melder sin ankomst. Brug derfor søndagen på noget, du brænder for. Glem pligterne for en stund og sæt dine egne behov først.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop