Horoskop krebs illustration
SPONSORERET indhold

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
17. jun. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 17/6

Denne uge sker en række stemningsskift, som på hver deres måder giver adgang til de energier, der kendetegner dit tegn. Krebsen er en blød og omsorgsfuld indflydelse, det er tid til at nyde sommerens bløde og tilbagelænede kvaliteter nu.

Tirsdag 18/6

Når det er sagt er det her også en uge med dage, der astrologisk kan virke overvældende, ufokuseret og irritabel. I dag er en god dag til at stille skarpt på der, hvor du virkelig mærke en stærk autenticitetsfølelse.

Onsdag 19/6

Om et øjeblik afsluttes Tvillingens måned, og i dag er på den måde en god anledning til lige at kigge tilbage på forsommerens energier og stemninger. Hvad har du lært, hvor er du blevet klogere?

Torsdag 20/6

I dag begynder din måned! Velkommen til alt det, der er blødt og dejligt og hjerteligt ved højsommeren. Det er også sommersolhverv i dag, og det kan du fejre ved at tænde et bål eller flette en blomsterkrans.

Fredag 21/6

I morgen er det fuldmåne, så der er virkelig tryk på energierne lige nu. Læg mærke til, hvornår noget føles irritabelt og fastlåst – hvad kan du give slip på her? – og hvornår der derimod bliver god plads til sommer, sol, kærlighed.

Lørdag 22/6

Denne fuldmåne stiller særligt skarpt på dine nære relationer. Hvilke hjerter vil du særligt gerne fejre under dagens smukke måne?

Søndag 23/6

Tag gerne et øjeblik denne weekend til at skrue ned for de ydre input og vende opmærksomheden indad eller lad den dvæle på dit åndedræt. Energien er skiftet, og du må gøre, hvad du kan for at indtage en højsommertrone som den dronning af nærvær og omsorg, som du virkelig er.