Horoskop krebs illustration
Foto: Getty Images | Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.
ALT for damerne

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 22/1
Parforhold, nære relationer, der er noget, der ikke er afsluttet helt. Temaet dukker op nu igen, og nu ser det ud til, at du får ryddet ud i de betydningsløse relationer, så du kan koncentrere dig om det, der betyder noget.

Tirsdag 23/1
Du får udrettet en masse i dag, og du hygger dig ligefrem med de daglige gøremål. Mellem de daglige pligter bliver der også tid til lidt kærlighed og hygge.

Onsdag 24/1
Når du udvikles på det personlige plan skyldes det især, at du, qua din interesse for det psykologiske spil, søger intenst efter årsag og virkning for alt, hvad der sker for dig.

Torsdag 25/1
Du drømmer dig langt væk fra hverdagens trivialiteter. Måske er det dagen, hvor du skulle gøre drømmene til virkelighed, og bestille en rejse ned til lidt varmere vejr.

Fredag 26/1
Pas på, at følelserne eller jalousien ikke løber af med dig i dag. Du kan alligevel ikke ændre på de faktiske forhold eller kontrollere alting.

Lørdag 27/1
I dag kan blive en dag af de sjældnere. Der lægges op til en dag med et intenst og meget følsomt samvær med en ganske bestemt person, der i forvejen står dig nær.

Søndag 28/1
Dagen egner sig godt til alvorlige og seriøse samtaler med din partner eller en samarbejdspartner på jobbet. Der skal ændres på nogle forhold, hvis samarbejdet skal fortsætte.

Se alle horoskoper her

Læs Krebsens årshoroskop


Henter...