Horoskop krebs illustration
Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 34: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 19/8

Økonomisk har du medvind, og det er specielt på grund af dine kommunikative kompetencer. De aftaler, du laver i øjeblikket, kan være med til at give dig et økonomisk løft. Du må dog være forberedt på, at der bliver stillet store krav til dig.

Tirsdag 20/8

Brug gerne dagen på at pleje dig selv og din krop. Besøg det nærmeste wellness-center eller bestil tid hos en god kropsmassør. Du er et følelsesfuldt menneske, og krop og følelser hænger sammen. Det er vigtigt, at du kan mærke din krop, for at komme helt ind til dine følelser.

Onsdag 21/8

Dine muligheder for at forhandle dig til en lønforhøjelse er rigtig gode i disse dage. Du har arbejdet hårdt i det seneste år, og du har udvidet dit ansvarsområde og dine kompetencer, og det bliver langt om længe belønnet.

Torsdag 22/8

Det bliver en dag, hvor du nyder samværet med andre mennesker. Der er en hyggelig stemning mellem dig og dine kolleger. Om eftermiddagen og aftenen er der gode muligheder for at dyrke en interesse i fællesskab med gode venner eller veninder.

Fredag 23/8

Du skal ikke regne med, at det bliver en stille fredag. Der er mange ting, der skal koordineres og tales om. Du har fart på og bevæger dig hele tiden rundt fra sted til sted. Der er sandsynligvis også en del korrespondance, der skal på plads inden weekenden.

Lørdag 24/8

Du starter weekenden i et langsomt tempo. Du har brug for at puste lidt ud og være dig selv. Du har brug for at fordøje de mange indtryk, du har samlet op i løbet af ugen. Du suger nemlig meget viden til dig, og det skal også bearbejdes.

Søndag 25/8

Det bliver en forholdsvis stille søndag, hvor du kan lade op til næste uges strabadser. Sid gerne længe over morgenkaffen og bliv opdateret på de sidste nyheder. Senere på dagen og om aftenen bliver du mere udadvendt og trænger til selskab.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop