Horoskop krebs illustration
Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 39: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 21/9

Du foretrækker at være hjemme og nyde de nære ting. Du sætter pris på at være sammen med familien og dem, du elsker. Du prioriterer, at der skal være plads til at slappe af og nyde de hjemlige omgivelser. Har du ikke ferie, vil det være godt at arbejde hjemmefra.

Tirsdag 22/9

Jobbet fylder ikke så meget i øjeblikket. Du har dit fokus på privatlivet og dine kære derhjemme. Du nyder særlig meget at være sammen med familien og ikke mindst at gøre noget særligt ud af dit hjem. Den kolde tid nærmer sig, og du elsker at gøre dit hjem til et hyggeligt sted.

Onsdag 23/9

Dagen egner sig godt til alle former for fysiske aktiviteter, hvor du får pulsen op og gør noget godt for dig selv og din krop. Tag dig en lang løbetur mens reflekterer over en partner, som du ikke helt ved, hvordan du skal tackle.

Torsdag 24/9

En veninde fra fortiden lader høre fra sig, men spørgsmålet er, om du selv er interesseret i at genoptage kontakten. Måske bør I afstemme forventningerne til hinanden, før I går videre. Der kan sagtens ligge nogle gamle ting, som skal tales om inden.

Fredag 25/9

Du og din partner er ikke enige om alting i øjeblikket, og i dag bliver et gammelt emne taget op til diskussion igen. Men denne gang er der gode muligheder for at få en konstruktiv snak om de udfordringer, som I står midt i.

Lørdag 26/9

Du er næppe så omkringfarende i denne weekend. Du har det nemlig bedst hjemme i dine vante omgivelser. Hvis du skal være social, inviterer du helst andre hjem til dig, hvor I kan møde under hyggelige og private rammer.

Søndag 27/9

Søndagen egner sig godt til at starte nye projekter derhjemme. Du vil gerne gøre dit hjem endnu smukkere end ellers. Måske køber du et nyt møbel, som du har ønsket dig længe, og som du vil nyde ekstra meget. Dit hjem er dit slot.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn