Horoskop krebs illustration
Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 22/2

En indre uro og rastløshed spreder sig i dig. Du er utålmodig og klar til at sætte en helt ny kurs. Du drømmer dig langt væk fra hverdagen i øjeblikket, men desværre må du forberede dig på, at der venter nogle tunge opgaver, der ikke kan løses uden en stor indsats.

Tirsdag 23/2

Åndelige interesser har din opmærksomhed, og du deler gerne din viden med andre. Måske deltager du i en debat om emnet eller underviser andre. Det kan også være arbejdsgange, som skal ændres og defineres på ny.

Onsdag 24/2

Du drømmer dig langt væk til varmere breddegrader. Kig en ekstra gang i budgettet, og se hvordan du kan planlægge din næste drømmerejse, når det igen bliver muligt at rejse ud af Danmark og ned, hvor vejret er lidt varmere.

Torsdag 25/2

Et samarbejde med en fra dit netværk kan blive starten på et langvarigt venskab. Det kan være i forbindelse med en fritidsinteresse, men det kan også være i forbindelse med dit job. Det kan blive et produktivt samarbejde, hvor det traditionelle møder det utraditionelle.

Fredag 26/2

Du har brug for at få luft under vingerne, og du bryder dig ikke om, hvis nogen forsøger at begrænse dig. Brug gerne lørdagen på kulturelle oplevelser. Det kan være eksperimenterende og anderledes kunst eller teater, der stimulerer dig mentalt.

Lørdag 27/2

Du ved, hvad du vil – og du går ikke på kompromis. Sæt tempoet ned. Det er ikke sikkert, at resultatet bliver bedre, fordi tempoet er højt. Brug gerne dagen på at fordybe dig i en enkelt ting. Det er meget bedre, end hvis du forsøger at gabe over for meget.

Søndag 28/2

Du har en særlig god fornemmelse for, hvad der rører sig under overfladen. Lyt til din underbevidsthed, når den pludselig og helt overraskende melder sin ankomst. Det er vigtigt, at du lytter til dine egne behov. Brug søndagen på dig selv.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn