Horoskop krebs illustration

Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 31: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 2/8

Der er fokus på dine ressourcer og værdier i disse dage, og de opgaver og projekter, du giver dig i kast med nu, har gode muligheder for at give dig en økonomisk gevinst. Der kan være tale om opgaver og projekter inden for det kulturelle område eller noget, der går på tværs af landegrænser.

Tirsdag 3/8

Du tænker mere over, hvad der gør dig glad, og hvad du prioriterer højest. Det er vigtigt for dig, at du føler dig fri i de relationer, du indgår i. Det gælder både professionelt og privat. Du bryder dig ikke om, at andre begrænser dig.

Onsdag 4/8

Du har ikke lyst til at pakke dine holdninger eller meninger ind, og derfor kan det godt komme til nogle intense diskussioner i dag. Du er også god til at ramme plet og finde ind til andres ømme punkter, og det får du naturligvis en reaktion på.

Torsdag 5/8

Dagen egner sig godt til at få form på de opgaver, der ligger og venter. Du har tænkt og planlagt nok, og nu er det om at komme i gang med det praktiske. Du høster en masse erfaringer i øjeblikket, og du udvider konstant dine kompetencer.

Fredag 6/8

Selv om du har kalenderen helt fyldt med opgaver, kan det være svært at komme i gang i dag. Du er lidt doven anlagt, og du finder derfor på mange overspringshandlinger. Det er bedre at komme hurtigt i gang, da du blot udskyder det. Der er ingen, der laver tingene for dig.

Lørdag 7/8

Der er nogle vigtige beslutninger omkring din økonomi, som du bør tage fat på i dag. Vær opmærksom, for det er netop nu, at de aftaler, du indgår, får betydning for, om denne tendens fortsætter. For en Krebs er det vigtigt at have penge på kistebunden for at føle sig tryg.

Søndag 8/8

Søndagen bruger du på at slappe af derhjemme. Alligevel har du brug for lidt social kontakt. Inviter en god veninde eller nabo ind til en kop kaffe og en god snak. Ellers bliver det en dag uden de store begivenheder. Lad op til ugen, der kommer.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn