Horoskop krebs illustration

Foto: Ditte Breineberg Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 29/11

Det kan godt blive en vanskelig mandag morgen på jobbet. Det kan nemlig blive svært at finde ud af strategien og de overordnede rammer. Der er mange små detaljer, som alle er vigtige. Du må derfor improvisere og lave din egen strategi.

Tirsdag 30/11

Du kommer i kontakt med indflydelsesrige mennesker i øjeblikket, og de kan hjælpe dig frem i livet og særligt med din karriere. Dog må du være forberedt på, at der samtidig bliver stillet store krav til samarbejdet. Det er på ingen måde en "fribillet".

Onsdag 1/12

Er dit nuværende job lidt for rutinepræget, er ugen velegnet til at søge nye udfordringer. Det er særligt gennem dit professionelle netværk, at de spændende muligheder findes. Gennem dine relationer har du gode odds.

Torsdag 2/12

Det kan være svært at have fokus på detaljerne i dag. Du gider faktisk ikke aktiviteter, der er kedelige og rutineprægede i dag. Derfor kan du godt blive lidt fjern i blikket, fordi du drømmer dig langt væk. Men det er dejligt at dagdrømme lidt. Ubevidst styrker det din fremdrift.

Fredag 3/12

Du er en smule utålmodig efter at se nogle konkrete resultater af din indsats, men du må have en smule mere tålmodighed. Det er først i næste uge, at du når til et gennembrud. Eftermiddagen og aftenen byder på sjove stunder sammen med den, du elsker.

Lørdag 4/12

Når det gælder kærligheden, er du optimistisk, og er du i et fast parforhold, kan du se frem til en sjov og hyggelig lørdag. Er du single, egner aftenen sig godt til flirt og dating. Du vil møde spændende og farverige mennesker, hvis du bevæger dig ud i byen.

Søndag 5/12

Søndagen egner sig godt til at være sammen med mennesker, der deler dine interesser. Det kan være interesser inden for det alternative område, hvor I kan inspirere hinanden og udveksle idéer og erfaringer. Det føles godt at være en del af fællesskabet.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Krebsens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn