Horoskop krebs illustration

Foto: Tikkie Elsøe Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.

Horoskop for Krebsen

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 21: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 23/5

Det bliver en dag, hvor du er meget optaget af, hvad der foregår i dit indre liv. Du kan være temmelig distræt og nærmest føle dig lidt desorienteret, men i virkeligheden er det blot, fordi du har brug for at tænke nogle vigtige ting igennem.

Tirsdag 24/5

Efter en periode i hi er du igen klar til at møde verden. Der har været en del uro både i forbindelse med dit job og dit privatliv. Der er derfor nogle etiske principper, der skal tages stilling til, og det gør du bedst alene med dine egne tanker.

Onsdag 25/5

Nyd fællesskabet og samværet med vennerne. Samspillet med andre glider let. At du føler dig som en del af fællesskabet, gør dig glad og tilfreds. Alle former for samarbejde på jobbet glider let og ukompliceret. I er gode til at arbejde på tværs for en fælles sag.

Torsdag 26/5

Din tankevirksomhed kører på højtryk, og den ene idé afløser den anden. Du er kreativ, men måske knap så realistisk i dag. Dagen egner sig til alle former for kreativ kommunikation for eksempel kunst, billeder eller musik. Du er også god til at læse alt det, der siges mellem linjerne.

Fredag 27/5

God mad og anden luksus trækker gevaldigt i dig. Der er ikke noget i vejen med at unde sig selv lidt ekstra godt – bare det ikke overdrives. Når du tager hjem fra arbejde, er det derfor om at begrænse sig. Køb lidt, men til gengæld noget rigtig godt.

Lørdag 28/5

Weekenden egner sig godt til alle former for socialt samvær. Du nyder at være en del af et team eller en gruppe, der deler den samme interesse som dig. Det er mest sandsynlig, at det handler en sportslig interesse.

Søndag 29/5

Det er de små detaljer, der tæller. Der er ikke meget, der undgår dit falkeblik – og du er selv meget præcis og omhyggelig i alt, hvad du skriver og siger i dag. Du bruger dagen på at få et skriftlig projekt færdig, og der bliver ikke tid til så meget andet.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg