Horoskop krebs illustration
SPONSORERET indhold

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
30. jan. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 5: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 30/1

I dag er både en social og lidt tilbageholdende dag. Folk omkring dig er rastløse og vil gerne snakke en helt masse, hvilket både kan have en stimulerende og en forstyrrende effekt på dig. Fortæl, hvad du har brug for, ellers ved folk ikke nødvendigvis, at de går dig på nerverne.

Tirsdag 31/1

I dag er en nysgerrig og øjenåbnende dag. Se, om du også kan forblive nysgerrig og åben, når bølgerne går højt. Vis dit overskud gennem nærvær.

Onsdag 1/2

Hvis der er noget, du har haft svært ved at handle på eller tale højt om, så får du lidt mere rygrad til at få det gjort i dag. Det er ikke sikkert, at alt, hvad du siger, lander trygt hos modtageren. Nogen vil gerne skændes.

Torsdag 2/2

I dag kalder på ro, autenticitet og kærlighed. Se, om du kan afsætte ekstra tid til at kigge ind i nogle bløde øjne. En kærestes, en hundehvalps, en god venindes eller måske dine egne?

Fredag 3/2

Du har noget viljestyrke og vedholdenhed i dag, som ikke bare lader ting fare. Hvis nogen har brug for at blive mindet om, hvor principfast og dedikeret du er, så kan de bare komme an i dag!

Lørdag 4/2

Nogen vil gerne imponere dig i dag, og du kan møde indsatsen med varme øjne. Samtidig er din bullshit detektor helt oppe at ringe, så ingen kan løbe om hjørner med dig, lige gyldigt hvor charmerende de forsøger at være.

Søndag 5/2

Forandringens vinde kommer blæsende ind ad vinduerne i dag. Måske er det en genforhandling af, hvad du bruger dine kræfter på, eller måske er det bare tid til at smide nogle ting ud. Det er fuldmåne, så noget skal slippes fri.