Horoskop krebs illustration
Foto: Ditte Breineberg | Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli.
ALT for damerne

Horoskop krebs

Krebsen: Dagens horoskop

Krebsen er født mellem den 22. juni - 22. juli. Krebsen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Krebsen.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Krebsen er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Krebsen

Mandag 18/6
En stille start på perioden. Godt det samme, for du har brug for lidt fred og ro for at kunne tænke tingene ordentligt igennem, helst i lidt ensomhed, før du beslutter dig til at handle.

Tirsdag 19/6
Hemmelige relationer eller kontakter fra fortiden kan ligge og lure lige under overfladen i dag. Være mere åben og hav større tillid til andre mennesker.

Onsdag 20/6
Du har brug for at være alene med dine tanker. Du skal lige tænke over de seneste dages begivenheder.

Torsdag 21/6
Et venskab udvikler sig til en stærkt og varig relation, og på længere sigt kan dette venskab være temmelig givende på alle områder.

Fredag 22/6
Eftertænksomhedens tid er ovre for denne gang, og du kommer ud af dit skjul. Du har fået større gennemslagskraft nu, og dit overskud er stort.

Lørdag 23/6
Du er skarp og præcis i din måde at udtrykke dig på. Du må dog forberede dig på, at andre mennesker ønsker at give dig mundkurv på – mest fordi de opfatter dine ord, som en personlig kritik.

Søndag 24/6
Du løber ind i et paradoks med hensyn til din stærke personlighed. Den kan være årsag til jalousi fra andre, så du hele tiden må tage modsatrettede hensyn, så hverken du eller omgivelserne lider under den.

Se alle horoskoper her

Læs Krebsens årshoroskop


Henter...