Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 9: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 24/2

Nogle mennesker vil gerne prøve dine grænser af i dag, men du er god til at returnere bolden og give vedkommende klar besked. Du er ikke sådan at flytte rundt med i øjeblikket. Du er vedholdende og udtrykker dig med en vis autoritet.

Tirsdag 25/2

På jobbet er stemningen god, og opgaverne glider let og ubesværet. Arbejdsbyrden er heller ikke så stor i øjeblikket, og derfor er der også plads til det sociale. De opgaver, der skal løses, er I gode til at løse sammen.

Onsdag 26/2

Er du i et fast parforhold, er der måske fysisk stor afstand mellem jer, og kontakten foregår over mobil eller Skype. Er du single, nyder du den frihed, det giver dig. Du har måske også lyst til at eksperimentere med kærligheden i øjeblikket.

Torsdag 27/2

Du er god til at udtrykke dig tydeligt og klart, og din direkte facon kan godt være en stor mundfuld for nogle. Men i dag tager en kollega kraften ud af dine ord på en sød måde. Det gør dig faktisk lidt blød i knæene – for en kort stund.

Fredag 28/2

Du har mange kreative idéer i ærmet og hvorfor ikke give nogle af dem en reel chance? Det værste, der kan ske er, at de ikke bliver til noget. Du kan hente stor inspiration hos din partner eller en god ven eller veninde, som har en skæv og anderledes tankegang.

Lørdag 29/2

Brug dagen sammen med den, du elsker. Din partner eller en nær ven har brug for din nærhed og omsorg. Måske handler det om en, der har været meget stresset og presset, som har brug for, at du lægger øre til. Det koster kun lidt af din tid.

Søndag 1/3

Selv om det er søndag, er der en del skriftlig kommunikation, der skal laves. Det kan være noget arbejde, som du er nødt til at lave på din fridag, eller det kan være et privat projekt, hvor der er nogle løse ender, som skal samles.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn