Horoskop skorpion illustration
Foto: Getty Images | Skorpionen er et vandtegn.
ALT for damerne

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 16/4
Kærligheden fylder meget hos dig, og dagen ser ud til blot at blive begyndelsen på en dejlig periode. Husk at give kærligheden plads, også selv om der er mange praktiske opgaver, der ligger og venter.

Tirsdag 17/4
Er du single, kan du gå hen at forelske dig – og det kan meget vel være i en kollega eller en, du omgås i det daglige.

Onsdag 18/4
Der laves om på de daglige rutiner derhjemme. Meget sandsynligt sker det på baggrund af nogle ændringer i din økonomi. Måske skal der spares lidt ekstra.

Torsdag 19/4
Der er vægt bag dine ord i dag, og du udtrykker dig med stor myndighed og styrke. Men pas på, at du ikke udtrykker dig lidt for firkantet.

Fredag 20/4
Det bliver ugens uforudsigelige dag. Alt hvad der er planlagt risikere ændringer eller aflysninger, og det gælder både i den private kalender og på jobbet.

Lørdag 21/4
Inviter den du elsker på en romantisk middag, hvor der er tid til at nyde hinanden. Find en restaurant, hvor ikke kun maden, men også stemningen er god.

Søndag 22/4
Pas på pengene! Dit forbrug er i overkanten, men med lidt sund fornuft og ved at rebe sejlene i tide, så skal du nok på styr på det, før det bliver et problem.

Se alle horoskoper her

Læs Skorpionens årshoroskop


Henter...