Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 23/11

Kærlighedsplaneten Venus befinder sig i dit tegn i disse dage. Du har derfor en intens og fantastisk udstråling, der virker meget tiltrækkende på andre. Dit smil og din charme slår gnister, og du sætter let ild til noget eller nogen.

Tirsdag 24/11

Af natur har du nogle stærke instinkter, der giver dig evnen til at vide, hvad der er sandt eller falskt uden at bruge din logik – du ved det bare, og i dag er ingen undtagelse. Lyt derfor til din intuition og din mavefornemmelse, når du skal træffe beslutninger i dag.

Onsdag 25/11

Du har brug for at bevæge dig ud i kreativitetens og fantasiens univers. Brug gerne tiden sammen med børn og unge mennesker, der kan få vækket dit indre barn. På jobbet er det også vigtigt for dig, at du får sat dit eget fingeraftryk på de ting, du laver i dag.

Torsdag 26/11

Du foretrækker at gøre tingene på din helt egen måde i dag, og ingen skal komme med velmente gode råd. Du bliver pålagt et stort ansvar i øjeblikket, men det føles godt. Du udstråler styrke, men uden at du har mistet din feminine charme.

Fredag 27/11

Det slår gnister mellem dig og en vis anden i dag. Det kan faktisk ende med at blive meget intenst og lidenskabeligt. Dog er det ikke sikkert, at det ender med noget varigt, men nyd det alligevel i fulde drag. Er du i et fast parforhold, kan en lækker og en intim middag kickstarte en god weekend.

Lørdag 28/11

Det er kun lysten og hjertet, der driver dig frem i dag. Hvis du ikke brænder for opgaven, sker der ikke så meget. Heldigvis er det weekend, og du er selv herre over din egen tid. Lad det kedelige ligge. og gør noget godt for dig selv.

Søndag 29/11

Selv om det er søndag, er der mange praktiske ting, som skal ordnes. Du er dog lidt længe om at komme op i fart, og der kan være en tendens til, at du ligger lidt længe under dynen og sidder lidt længe over morgenkaffen.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn