Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 23: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 1/6

Du interesserer dig meget for, hvad der ligger bag andre menneskers adfærd, men når det gælder dig selv, er du ikke så åben. Hvis du ønsker at vide mere om andre, må du også vise lidt mere af dig selv – også selv om du synes, at det er grænseoverskridende.

Tirsdag 2/6

Dagen egner sig godt til alle former for aktiviteter, der kræver fordybelse og koncentration. Du er god til at bore dig ned i dybden af en sag eller et emne. Du får øje på alt det, som ikke er synligt med det blotte øje.

Onsdag 3/6

Uretfærdigheder kan få dig helt op i det røde felt i dag. Møder du stive regler, der er blottet for sund fornuft og menneskelige hensyn, bliver du vred. Du kæmper også gerne andres kamp, hvis du kan se, at de selv er for svage.

Torsdag 4/6

Nyd livet og de erotiske oplevelser, der vil krydse din vej. Det er dog ikke sikkert, at det udvikler sig til et fast og langvarigt forhold. Dem, du møder i øjeblikket, er utraditionelle og elsker deres frihed. Det kan dog være svært for en Skorpion som dig at forstå.

Fredag 5/6

Dagen egner sig godt til arbejde, der kræver koncentration. Du er god til at finde helt ind til sagens kerne og ind til alt det, der ikke er synligt med det blotte øje. Du arbejder faktisk bedst, når du får lov til at være dig selv og fordybe dig i tingene.

Lørdag 6/6

Du er ikke den, der stikker næsen unødigt langt frem for tiden. Du foretrækker betragterens rolle og interesserer dig meget for, hvad der foregår i kulisserne – væk fra scenen. Du bruger derfor gerne dagen for dig selv.

Søndag 7/6

Økonomisk er du inde i en fantastisk udvikling, og i disse dage har du gode muligheder for at lave en god investering. De aftaler, du indgår i dag, kan også have en positiv betydning for din økonomi fremadrettet. Dog skal du tjekke de juridiske aspekter grundigt.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn