Horoskop skorpion illustration

Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 31: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 2/8

Det handler i høj grad om fremtiden og din karriere i øjeblikket, og særligt i dag er du god til at udnytte de muligheder, du har i dit netværk. Du er god til selv at bidrage til fællesskabet, og derfor er andre også villige til at hjælpe dig.

Tirsdag 3/8

Du skal holde dig klar i hjernen, for der er muligvis en aftale på vej, som kan få stor betydning for fremtid og karriere. Vær opmærksom og nøjeregnende, når du skal acceptere den aftale. Selv små detaljer kan have en stor betydning.

Onsdag 4/8

Du viser en mere blød og følsom side af dig selv i dag. Som Skorpion er du ikke altid så åben, men det klæder dig at have paraderne nede. Du har i lang tid holdt en distance mellem dig og andre mennesker, men det har mest været for at beskytte dig selv følelsesmæssigt.

Torsdag 5/8

Hvad enten du er uden job eller blot har lyst til nye udfordringer i dit arbejdsliv, så er det nu, du skal gribe pennen (eller tastaturet) og søge på de stillinger, du finder interessante. Du har oparbejdet rigtigt gode resultater, som kan være springbrættet til noget større og bedre.

Fredag 6/8

Du trives med den fremgang, du oplever i øjeblikket. Din personlige indsats gør indtryk på andre. Det åbner også helt nye, professionelle muligheder, men det kræver, at du tager nogle initiativer selv. Men gør du en indsats, skal den nok blive belønnet.

Lørdag 7/8

Er du i et parforhold, dukker der nogle uoverensstemmelser op. Det er nogle principielle diskussioner om varetagelsen af de daglige pligter. Du vil gerne fremad og forpligter dig også gerne, mens din partner ikke har helt samme tempo og ambitioner.

Søndag 8/8

Der sker rigtigt meget i dit liv i øjeblikket, og du ligger næppe på sofaen, selv om det er søndag. Du har hele tiden nye mål, du gerne vil nå, og ambitioner, der skal indfries. Din selvtillid er også helt i top i øjeblikket, og du tvivler derfor ikke på så meget.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn