Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 13: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 23/3

Det bliver en dag i arbejdets tegn, hvor det kan blive svært at planlægge. Der sker hele tiden uforudsete ting, der ændrer på planerne. Tag en dyb indånding, og lad dig ikke stresse af de mennesker omkring dig, der hele tiden skaber uroen.

Tirsdag 24/3

Du har travlt på arbejdet, og er du afhængig af moderne teknologi, må du forberede dig på, at det kræver viden og indsigt og en vis portion tålmodighed. Det vil sandsynligvis betyde, at du ikke når de resultater, du havde regnet med.

Onsdag 25/3

Du går en travl dag i møde, hvor det kan blive svært at planlægge dagens opgaver. Der kommer hele tiden nye ting ind og laver om på prioriteringen. Du må også være forberedt på nogle ivrige diskussioner med kollegerne.

Torsdag 26/3

Selv om dagene på jobbet kan blive lange, må du sørge for at bevare de gode vaner i hverdagen. Det er vigtigt for dig i øjeblikket, at hverdagen har en vis rytme, og at du spiser sundt og varieret. Ellers kan det let gå ud over dit energiniveau.

Fredag 27/3

Der kan meget let være noget kommunikation, som ikke glider så let i dag. Måske er der nogle forbindelser, som ikke virker eller bliver afbrudt. Det kan være computeren eller internettet, der gør knuder og driller. Heldigvis er det kortvarigt, men ganske irriterende.

Lørdag 28/3

Du kan se frem til en hyggelig lørdag sammen med den, du elsker. Formiddagen bruger du på en hyggelig stund og snak over morgenkaffen. Senere på dagen er der nogle praktiske ting, der skal ordnes. Planlæg gerne en god middag for to.

Søndag 29/3

Hvis der har været lidt turbulent omkring dig i den seneste tid, kan du glæde dig over, at det bliver mere roligt nu. De uromagere, der har været i din nærhed, forsvinder ud af dit synsfelt. Der er derfor ikke flere stridigheder, du skal tage stilling til.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn