Horoskop skorpion illustration
SPONSORERET indhold

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
29. maj. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 22: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 29/5

Hvis sidste uge var lidt ekstra anspændt for dit vedkommende, så er der godt nyt: Denne uge inviterer til større blødhed og giver mere plads til alt det, der også er dig.

Tirsdag 30/5

Forvandling kommer selvfølgelig ikke af sig selv, og denne uge er det godt for dig at huske de stille stunder. Det kan være en meditation, hvis du kan lide at meditere, men det kan også være tid i naturen, tid væk fra telefonen, tid alene, eller tid sammen med dem, der også er dejlige at være sammen med i stilhed.

Onsdag 31/5

Lyt til dem, du elsker i dag, og se, hvordan de forsøger at pege dig i retning af det, der virkelig betyder noget. Mærk, hvordan det både kan føles sårbart, men også vigtigt, at lade sig guide af andre menneskers indsigt indimellem.

Torsdag 1/6

Autenticitet er ikke i konflikt med budskabet fra i går. Jo mere du har forbindelse indad til, jo nemmere kan du også give plads til andre menneskers meningsfulde perspektiver.

Fredag 2/6

Brug nogle kræfter på at gøre noget på nye måder. Vær opmærksom på ting, du ellers ikke ville skænke en tanke. Bring samtaleemner op, du ellers ville finde for kedelige, for overfladiske, for friske eller for mærkelige op. Tag på dates på steder eller med mennesker, du ellers ikke ville vælge.

Lørdag 3/6

En superinspirerende og overdrevet drømmende lørdag her. Hvis du maler, tegner, laver keramik eller skriver poesi: Gør det med ekstrastore armbevægelser i dag. Hvis du ikke føler dig specielt kreativ, så vid, at det er du måske helt uden at vide det endnu.

Søndag 4/6

I dag er det fuldmåne, og det kalder på fejring af alt det i dig, der er optaget af at udforske og lære mere om dig selv og om verden. Fuldmåner er også altid en god anledning til at give slip på det, der ikke længere tjener dig eller ikke længere føles værdifuldt og nærende.