Horoskop skorpion illustration
SPONSORERET indhold

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Af: Marina Elkhøj Foto: Tikkie Elsøe
23. jan. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 23/1

Kærlighed og romantik har rigtig gode vilkår lige nu. Dagen egner sig også godt til kreative aktiviteter, der stimulerer fantasien og dine barnlige sider. Du har behov for at sætte dit personlige fingeraftryk på tingene i dag, og du skal helst brænde for det, du laver.

Tirsdag 24/1

Derhjemme er der mange småting, der skal ordnes. Indkøb af ny teknik, der kan gøre de daglige rutiner lettere, kan komme på tale. Men måske er det mere en dejlig følelse at købe noget smart og nyt, end det er en nødvendighed. En fancy køkkenmaskine eller ny pc kan gøre det daglige lidt sjovere.

Onsdag 25/1

Du har behov for at trække dig lidt tilbage. Planlæg en hjemmearbejdsdag, hvis du har muligheden. Det giver plads til fred og ro, og du er ikke i det sociale hjørne i dag. Humøret fejler ikke noget, men du har brug for at lade op og fordybe dig i en vanskelig opgave.

Torsdag 26/1

Dagen egner sig godt til en god venindedag med lidt shopping og et hyggeligt restaurantbesøg bagefter. Du har en del på hjerte, som du gerne vil dele med en, der kender dig godt. Kærligheden skal vendes, og du har brug for et godt råd.

Fredag 27/1

Selv om din økonomi er rigtig god i øjeblikket, egner dagen sig ikke til risikobetonede investeringer. Det er nemlig ikke alt, der glimter, der er guld. Du bør være mere kritisk og ikke tage alt for gode varer. Lad dankortet blive i lommen, og gem overskuddet til dårligere tider.

Lørdag 28/1

I slutningen af ugen kan der dukke en spændende person op i dit synsfelt. Det kan blive en smagsprøve på den næste tid, hvor kærligheden bliver hektisk. Spændende, men også meget uforudsigeligt. Du må indstille dig på, at parforholdet godt kan tage en helt anden form end den traditionelle.

Søndag 29/1

Det bliver næppe en stille og fredelig søndag, du går i møde. Der er hele tiden nogen, der griber forstyrrende ind i din fridag. Telefonen ringer mere end normalt, og du må også forberede dig på at få uventede gæster. De planer, du selv har lagt, må du skrinlægge igen.