Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 3: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 13/1

Der er noget omkring din måde at tænke på og forstå livet på, der ændrer sig i øjeblikket, og specielt i dag vil du nå frem til en vis form for erkendelse. Det kan også være i forbindelse med dit job, at du får ansvaret for noget kommunikation, som du ikke har haft tidligere.

Tirsdag 14/1

Du er meget målrettet og fokuseret, specielt i starten af dagen. Derfor egner dagen sig godt til at planlægge noget, du senere skal drøfte med en større gruppe. Derfor gælder det også om at være godt forberedt, da dem du skal drøfte det med, selv er mentalt skarpe.

Onsdag 15/1

Er du single, har flirt og dating rigtig gode vilkår. Der er lagt op til romantiske oplevelser, og du kan opleve at møde én, der på en provokerende og anderledes facon, får din puls til at stige på den positive måde. Det er dog ikke sikkert, at det er noget der udvikler sig til noget varigt.

Torsdag 16/1

Dagen egner sig rigtig godt til kreative aktiviteter, hvor du har muligheden for at sætte dit eget præg på tingene. Har du børn, vil dagen også være præget af positive oplevelser i selskab med dem. De giver dig glæde og varme.

Fredag 17/1

Der er en masse praktiske opgaver, der skal ordnes derhjemme, og hvis du har muligheden for at holde tidlig weekend, vil det være en stor fordel. Der vil være mange forskellige mennesker, der går ud og ind af dit hjem i de næste dage.

Lørdag 18/1

Der kan være nogle forhandlinger, som endelig er kommet på plads, men som betyder en del, der nu skal koordineres på hjemmefronten. Det kan være noget håndværksmæssigt, der skal i gang derhjemme, som du skal koordinere.

Søndag 19/1

Budgettet egner sig ikke til de store udskejelser. Det bedste du kan gøre, er at holde den kurs, du har lagt. Det er ikke fordi din indtjening er dalet, men fordi dit forbrug er steget. Vær omhyggelig, når du styrer dit budget og din økonomi.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn