Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 39: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 21/9

Selv om du nok mest har brug for at være dig selv, er der brug for din indsats i et bestemt fællesskab. Der er brug for dit skarpe blik og din sans for detaljerne. Du er derfor nødt til at være social på jobbet, men når du kommer hjem, kan du være dig selv.

Tirsdag 22/9

Du bliver let følelsesmæssigt påvirket i dag. Det er lidt uvant for dig, og derfor skilter du heller ikke med, hvad der foregår under overfladen. Du suger nærmest alle indtryk til dig, og det kan faktisk godt gøre dig lidt træt i hovedet.

Onsdag 23/9

Du foretrækker en dag eller to i dit eget selskab, så med mindre det er chancen for at den helt store, seriøse kærlighed banker på din dør, forholder du dig tilbageholdende og reserveret. Du holder dine følelser for dig selv, indtil du føler dig på sikker grund.

Torsdag 24/9

Du styrter af sted, men i virkeligheden har du brug for at fordøje tingene. Sæt tempoet ned, tag en dyb indånding, og brug din mavefornemmelse. Måske er det på tide, at du lader andre tage slæbet i et bestemt fællesskab.

Fredag 25/9

Du føler dig hjemme blandt gode venner i dag. Det kan både være kolleger eller venner, som du deler en fælles interesse med. Der er lagt op til en hyggelig fredag, hvor stemningen er afslappet. Det føles godt at være en del af gruppen.

Lørdag 26/9

Du har en fantastisk fantasi, og du kan godt bruge meget af dagen på at dagdrømme. Det kan være om fremtiden eller om kærligheden. Det er dog sikkert og vist, at du er nødt til at gøre noget ved det, hvis det skal blive til virkelighed.

Søndag 27/9

Du er lidt reserveret, og du har ikke brug for så meget social kontakt. Find et roligt sted, hvor du kan være alene med dine tanker. Lav dig en hyggelig krog derhjemme, og sid længe over morgenmaden og avisen. En god bog vil også være noget, du kan hygge dig med på en stille søndag.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn