Horoskop skorpion illustration

Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 29/11

Du har masser af energi og overskud i øjeblikket, og ugen egner sig godt til nye projekter. Det kan meget vel være noget skriftligt kommunikation, som du med fordel kan bruge ugen på. Tiden lige nu er også velegnet til rejser og alle former for handler.

Tirsdag 30/11

De aftaler, som du laver nu, kan også få en positiv indflydelse på din økonomi på længere sigt. Du møder spændende og anderledes mennesker, der kan få nye idéer til at vokse frem hos dig. Mentalt kan det blive en meget inspirerende tid.

Onsdag 1/12

På overfladen virker du meget sikker, og du er også meget velformuleret i øjeblikket. Alligevel kan du faktisk godt tvivle lidt på dig selv. Du er ikke sikker på, at du kan stå distancen, og at du kan bidrage med noget. Men der er slet ingen grund til at tvivle på dine evner.

Torsdag 2/12

Du kæmper for en fælles sag i disse dage, og du går gerne forrest, hvis det kræves. Du har det mod, der skal til. Du har de argumenter, der skal til, og du er god til at overbevise selv den stærkeste skeptiker. Du er meget overbevisende.

Fredag 3/12

Dagen egner sig godt til at få nogle af julegaveindkøbene overstået. Du er ikke så meget til de traditionelle julegaver. Du vil gerne give dine kære en oplevelse. Det kan være en rejse, en koncertoplevelse eller noget andet kulturelt.

Lørdag 4/12

Du har brug for at få luft under vingerne og se andet end din egen lille andedam. Det behøver ikke være langt væk, blot det er anderledes end det, du kender i forvejen. Måske skulle du tage toget ud af byen eller over den danske grænse til et spændende julemarked.

Søndag 5/12

Der er spændinger i luften mellem dig og din partner. Måske er din facon lidt for hård og direkte. Det er ikke altid, at man skal være så ærlig. Det kan let såre dem i din nærhed. Du må være lidt mere blid og kompromissøgende.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn