Horoskop skorpion illustration

Foto: Tikkie Elsøe Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop for Skorpionen

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 39: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 26/9

Det bliver en dag, hvor du holder dig i baggrunden. Andre kan opfatte dig som distræt og fraværende, men du har blot brug for at trække dig tilbage fra fællesskabet. Find et roligt sted, hvor du kan være i fred. Du har brug for at være alene med dine tanker.

Tirsdag 27/9

Du dagdrømmer meget i disse dage. Måske er det en særlig person, du har i dine tanker. Om et par dage er du klar til at bekende kulør. Da du er meget privat i øjeblikket, bliver det under alle omstændigheder ikke med de store armbevægelser.

Onsdag 28/9

Et projekt eller et samarbejde har tappet dine kræfter, og du er nødt til at trække dig tilbage fra fællesskabet. Du har brug for at restituere og finde nye kræfter frem. Du vender derfor blikket indad i dag. Hvis du skal være social, skal det være i små doser.

Torsdag 29/9

Du kan gøre en god handel i dag, specielt når det gælder fast ejendom. Måske har du slet ikke kigget efter en ny bolig, men der opstår pludselig og helt uventet en mulighed, som kan være en god investering. Du har næse for en god handel.

Fredag 30/9

Du er mere åben og imødekommende. Du har sænket paraderne og er mere tilbøjelig til at indgå i en dialog. Men forvent ikke, at dem, du møder, er enige med dig. Du møder mennesker, der er provokerende, og som gerne vil prøve dine grænser af.

Lørdag 1/10

Det er endelig weekend, og du har brug for et pusterum. Din energi er dalende, og derfor er det vigtigt, at du giver dig selv lov til at lade op igen. Tag derfor en dag, hvor du tillader dig selv at lave så lidt som muligt. Hiv stikket ud, og tag en dag helt for dig selv.

Søndag 2/10

Der kan opstå en heftig diskussion mellem dig og din partner eller et familiemedlem i dag. Du føler, at dine grænser bliver overskredet, og derfor vil du gerne have tingene helt frem i lyset og tale om det væsentlige. Der kan være en tendens til, at vedkommende snakker udenom.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg