Horoskop skorpion illustration
SPONSORERET indhold

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
20. maj. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 21: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 20/5

Selvom det er helligdag, og ugen på den måde måske begynder lidt sløvt, så er der også samtidig et særligt fokus på at gøre præcist det, der er behov for at blive gjort. Ryk på det, der virkelig brænder, lad alt andet vente lidt.

Tirsdag 21/5

De næste par dage er Månen i dit tegn, og det er den selvfølgelig et par dage hver måned. Det er ikke desto mindre altid en god anledning til lige at prioritere dig selv og dine egne behov lidt højere. Giv plads til det, der nærer dig, hvad end det er et behov for dybe og vedkommende samtaler, indadvendt alenetid eller et behov for bare at kunne tage den lidt med ro.

Onsdag 22/5

De sidste knap fire uger har kærlighedsplaneten stået i Tyrens tegn, og her har hun mindet dig om alt det, der er dejligt ved dine nærmeste relationer. I morgen skifter hun tegn. Kig gerne tilbage på den seneste måneds tid og genbesøg alle de måder, hvorpå du har øvet dig i at give kærligheden bedre vilkår.

Torsdag 23/5

I aften er det fuldmåne i Skyttens tegn. Det er en måne, der handler om at give slip på nogle gamle overbevisninger for at give god plads til fornyet inspiration og anderledes perspektiver. Det er også en dejlig måne til at overveje, hvilke grundlæggende overbevisninger, der tilfører værdi til dit liv, og hvilke der modsat faktisk dræner dig.

Fredag 24/5

Nu er Venus videre ind i Tvillingens tegn, og hvis du gik og manglede en anledning til at flirte på nye, mere friske og bekymringsfrie måder, da er dette en perfekt transit til dig. Der er noget uhøjtideligt og risikovilligt over Venus i Tvillingen, som ikke er bange for at blive skuffet, hun er hurtigt videre.

Lørdag 25/5

De sidste store stemningsskift denne uge sker i morgen. Her bevæger Jupiter sig fra Tyrens tegn og videre ind i Tvillingen. Jupiter har stået i Tyrens tegn siden sidste forår, og her har den virkelig givet anledning til udvikling og opgradering af dit kærlighedsliv. Hvad har du lært? Hvordan er du blevet klogere på dig selv i dine kærlighedsrelationer eller helt nære samarbejder?

Søndag 26/5

Jupiter i Tvillingen er et kollektivt fokusskifte. Jupiter er et års tid i hvert tegn og der, hvor den tager ophold, gives særligt mange udviklingsmuligheder og forbedringer. I Tvillingens tegn kan vi måske glæde os til flere inspirerende samtaler, større lydhørhed eller en stærkere vilje til også at se tingene fra den andens perspektiv.