Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 18: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 3/5

Du vil gerne kunne styre alt, hvis du kunne – men det kan du slet ikke i øjeblikket. Der er så mange forandringer i dit liv og specielt i dine relationer, at du må slippe din trang til at kontrollere alt. Se det som en spændende mulighed.

Tirsdag 4/5

Der bliver tid til at være både kreativ og romantisk. Begge dele vil blive værdsat af dine nærmeste, og I får nogle fine dage i den forbindelse. Nærheden bliver stærk og intens i dag, men du skal lære at give lidt mere af dig selv og slippe dine følelser fri.

Onsdag 5/5

Der hersker en god stemning på jobbet i dag. Du og dine kolleger er gode til at hjælpe hinanden. I arbejder som et team, og eventuelle egoistiske behov er lagt til side. I er gode til at støtte hinanden og indgå de nødvendige kompromiser undervejs.

Torsdag 6/5

Dit pengeforbrug er nok lidt højere, end banken synes om, i øjeblikket. Derfor kan det blive nødvendigt at se på de daglige indkøb. Hvis du sætter det lidt i system, kan du hurtigt spare en del. Du har nemlig slet ikke forholdt dig til, hvad du bruger dine penge på.

Fredag 7/5

Hvad er sundhed for dig? I en travl tid er det vigtigere end ellers at holde sig i god form og spise sundt. Din sunde livsstil vil modvirke stress og styrke dit helbred. Brug gerne dagen på at få lagt en god og realistisk plan, som vil gavne hele dit væsen.

Lørdag 8/5

Du nyder at få lejlighed til at slappe af, og til at slippe dit eget indre barn løs i samværet med børn og unge mennesker, der møder dig uden forbehold. Det kan godt være, at det betyder, at dagen flyder lidt ud, og tiden skrider, men hvad gør det, hvis man har det sjovt?

Søndag 9/5

Din partner er lidt følsom i dag, og det værste, du kan gøre, er at blande dig for meget og stille krav. Din partner har et stort behov for frihed, og der kan også være en tendens til at parforholdet bliver testet af i øjeblikket.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn