Horoskop skorpion illustration
Foto: Getty Images | Skorpionen er et vandtegn.
ALT for damerne

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 22/1
En uafsluttet dialog med en kæreste eller ekspartner dukker pludselig op til overfladen igen. Det giver anledning til nogle stærke følelsesmæssige rektioner på spørgsmål om etik og moral.

Tirsdag 23/1
På jobbet har du meget at se til, og der er en spændende udvikling i gang i dag med nye og anderledes opgaver. Det vil være med til at udvikle dine færdigheder.

Onsdag 24/1
Du har et stort behov for at være dig selv. Det kan betyde, at andre føler sig lukket helt ude af dit liv, og det er ikke frugtbart. Sænk paraderne en smule, lad dem du elsker komme inden for til fælles bedste.

Torsdag 25/1
Der er en del korrespondance, som du skal have styr på i dag. Din mailboks er fyldt, og du må tage den fra en ende af.

Fredag 26/1
Du er meget præcis i din måde at kommunikere på i dag. Du går lige til sagen, og pakker ikke tingene ind. Din logiske sans er skarp.

Lørdag 27/1
Pas på med at indgå juridisk bindende aftaler lige nu. Der er en risiko for, at det kan få en negativ indflydelse på din økonomi.

Søndag 28/1
Du kan gøre en god handel i dag. Du har næse for, hvad der har værdi, og hvad der ikke har. Måske skulle du bruge søndagen på loppemarkedet.

Se alle horoskoper her

Læs Skorpionens årshoroskop


Henter...