Horoskop skorpion illustration
SPONSORERET indhold

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
04. dec. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 49: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 4/12

Sæt ord på det, du gerne vil have ordnet i dag, og mærk, at det sikkert både gør det nemmere for dig at bevare overblikket, men det gør det også nemmere at bede om hjælp. Du behøver nemlig ikke komme i mål alene.

Tirsdag 5/12

Venus er nu i dit tegn, og transittens bedste råd er at gøre mere af det, der får dig til at føle dig som en dronning. Tag det tøj på, der får dig til at føle dig smuk for dig selv. Modtag komplimenter med kyshånd!

Onsdag 6/12

Brug tid sammen med dine venner. De kan inspirere dig til at se på tingene på nye måder og på den måde hjælpe dig med nogle mere meningsfulde løsninger på problemerne.

Torsdag 7/12

De næste par dage handler særligt om at give slip på noget, der hører fortiden til. Det kan være gamle følelser eller overbevisninger, som ikke rigtigt har noget med din nuværende situation at gøre. Du er blevet klogere eller mere bevidst eller mere til stede, end du var engang, og det minder de her dage dig om.

Fredag 8/12

Når du giver slip på fortiden, skaber du mere plads til det, der er vigtigt og betydningsfuldt for dig nu og her. Beslut dig for en stor eller lille tanke eller overbevisning, som hører fortiden til, og som ikke skal have lov at fylde i dig længere.

Lørdag 9/12

Denne weekend står Månen i dit tegn. Gør mere af det, der giver dig energi eller overskud på den lange bane, og aflys nogle af de ting, der mest af alt føles drænende eller som noget, du først og fremmest gør for andres skyld.

Søndag 10/12

I dag kan du nemt føle dig rastløs eller irritabel, og det er godt at huske på, at det, der irriterer dig ved andre mennesker, typisk ikke handler dem. Det handler derimod oftest om dig selv.