Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 34: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 19/8

Det er tid til at fejre en personlig succes. Det kan være noget, du har arbejdet på længe, hvor du endelig kan se de konkrete resultater af din indsats. Er det på jobbet, kan du forvente god opbakning fra både dine kolleger og chefer.

Tirsdag 20/8

Tiden lige nu egner sig godt til alle former for samarbejde og fællesskaber. Du sætter pris på at være sammen med andre, der har samme interesse, som dig selv. Du får energi af en god team-ånd, og at I er fælles om et bestemt mål.

Onsdag 21/8

Er du kørt helt fast i de daglige arbejdsopgaver, kan der være god hjælp at hente i vennekredsen eller hos dine kolleger. Måske har du denne gang gabt over mere, end du kan klare selv. Men blandt dine venner kan der meget vel være én, der ligger inde med den viden, der skal til for at løse opgaven.

Torsdag 22/8

Din fysik topper for tiden. Det er derfor en god dag at beskæftige sig med fysiske udfoldelser, sport og lignende. Du har brug for at få udfordret din udholdenhed. Dagen egner sig derfor godt til alle former for holdsport, hvor du også får dækket dine sociale behov.

Fredag 23/8

Økonomien ligner den ideelle sommerdag, klar blå himmel og ingen truende sorte skyer i horisonten. Tyvstart derfor weekenden, og brug lidt af overskuddet på at forkæle dig selv og dine kære. Det kan være lidt ekstra god mad og guf til fredag aften.

Lørdag 24/8

Flere hænder arbejder bedre og hurtigere end to. Dagen egner sig til fælles projekter og samarbejde. Du kommer ikke langt alene. Skal du havde udrettet en masse i dag, er det om at samle venner og familie til en arbejdsweekend.

Søndag 25/8

Der er overraskelser i luften, når det gælder kærligheden. Er du i et fast parforhold, kan det være et socialt arrangement, som din partner overrasker dig med. Er du single, kan du gennem venner eller dit sociale netværk pludselig møde en, der vækker din interesse.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop