Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 47: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 18/11

Du møder mennesker på din vej, som gerne vil provokere og overskride dine grænser. Det gør dig vred, og der kan være en tendens til, at du handler, før du får tænkt dig om. I stedet for at handle overilet, bør du tælle til ti og tænke dig om.

Tirsdag 19/11

Hvis du har været træt og udkørt i den sidste tid, mærker du langsomt, at energien vender tilbage i dag. Du har mere overskud end ellers, og du føler dig i det hele taget bedre tilpas. Dagen egner sig godt til at starte nye projekter.

Onsdag 20/11

Der er fokus på fællesskab og samarbejde i dag, og du kan hente stor inspiration fra dem, du samarbejder med. Du er sammen med mennesker, der er i stand til at vende tingene helt på hovedet og se anderledes på det.

Torsdag 21/11

Du får kontakt til en meget vidende person, som du kan lære meget af, og det kan udvikle sig til et frugtbart samarbejde. Du er god til at tænke kreativt, og din samarbejdspartner er god til at være djævelens advokat og stille de kritiske spørgsmål.

Fredag 22/11

Du har brug for fred og ro i dag, men det kan blive en udfordring, da der er meget uro omkring dig. Du må være lidt taktisk og finde en mulighed for at gøre dig usynlig, så du kan få ro til arbejdet. Ude fra kulissen kan du alligevel følge godt med.

Lørdag 23/11

Efter en hektisk uge ser du meget frem til weekenden. Lad nullermændene ligge og brug i stedet weekenden på at forkæle dig selv og den, du elsker. Økonomien er rigtig god i øjeblikket. Din indtjening er stigende, og der er derfor plads i budgettet til noget ekstra.

Søndag 24/11

Du mærker en uforklarlig indre uro. Det bedste du kan gøre for at dæmpe det, er at finde løbeskoene frem og tage ud på en lang løbetur, hvor du får pulsen op. Du har masser af energi, og du har brug for at presse dig selv fysisk.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn