Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 18/2

Erotik og romantik har gode vilkår nu. Det skyldes nok ikke mindst din store kreativitet og de fornøjelser, dette kan resultere i. Er du single, er tiden velegnet til flirt og dating. Det kunne meget vel være en kollega, dit øje har fanget.

Tirsdag 19/2

Du tager hul på en dag med mange kreative aktiviteter og fornøjelser. Erotikken og lidenskaben har også ganske gode vilkår i øjeblikket – så kedeligt bliver det ikke. En ellers helt almindelig tirsdag kan blive helt uforglemmelig – hvis du altså selv er interesseret.

Onsdag 20/2

Overvej en ekstra gang, hvis du får et ”godt” tilbud om en investering. Ugen er generelt ikke god til økonomiske aftaler. Der er stor risiko for, at det kan få negativ indflydelse på den daglige økonomi. Tænk i hvert fald over det en ekstra gang.

Torsdag 21/2

Energiniveauet er lidt lavt i øjeblikket. Dagen egner sig bedst til arbejde, hvor du kan sidde og fordybe dig i en enkelt ting. Du har ikke overskuddet til at have mange bolde i luften på en gang. Find et roligt sted, hvor du kan arbejde uforstyrret.

Fredag 22/2

En diskussion mellem dig og en kollega gør dig temmelig irriteret. Du synes, vedkommende opfører sig arrogant og bedrevidende. Lad dig ikke påvirke alt for meget, men lad det passere. Det er snart weekend, og i på mandag er det hele glemt.

Lørdag 23/2

Du hører pludselig og helt overraskende nyt fra en kær ven. Det kan være én fra din fortid, som du ikke har hørt fra meget længe. Det føles godt og befriende at tale med en, der kender dig så godt i forvejen, at du kan springe alle mellemregningerne over og gå lige til sagen.

Søndag 24/2

Selv om du har udlængsel, trives du bedst i de hjemlige omgivelser i dag – og man behøver ikke tage langt væk for at opleve noget spændende. Dyk ned i avisen, længere behøver du ikke at bevæge dig. Der er rigeligt med oplevelser hjemme fra sofaen.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop