Horoskop skorpion illustration

Foto: Tikkie Elsøe Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop for Skorpionen

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 21: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 23/5

De problemer, du har oplevet på jobbet og i et bestemt samarbejde, bliver bedre i dag og fremover. Der er taget nogle beslutninger i den gruppe, du er en del af, hvilket betyder, at I kan komme videre med arbejdet. Det giver fremdrift og optimisme.

Tirsdag 24/5

Du kan se frem til en travl dag på jobbet, men frustrationerne er meget mindre, end de har været tidligere. Du får derfor mere tid til at tænke over de bagvedliggende årsager. Det gør dig både klogere på dig selv og på andre mennesker.

Onsdag 25/5

Dagen egner sig godt til arbejde, der kræver fokus og koncentration. Du er god til at finde frem til de små detaljer, som andre ikke får øje på. Du er god til at grave dig dybt ned i de mange detaljer og finde helt ind til sagens kerne.

Torsdag 26/5

Selv om du er forelsket, bør du ikke glemme din sunde fornuft helt. Der er gnister i luften, men der kommer en hverdag, når fortryllelsen hæves, og du igen ser tingene mere klart. Nyd alligevel dagen og de romantiske toner, som dagen byder på.

Fredag 27/5

Din partner eller en nær ven overrasker dig positivt i dag. Det kan derfor blive en sjov start på weekenden, når arbejdsdagen er overstået. Er du single, kan en god veninde præsentere dig for én, der får dit hjerte til at banke.

Lørdag 28/5

Er du single, byder lørdagen på nye og spændende muligheder. Det bliver en fest og helt eventyrligt. Der sker i det hele taget meget omkring dig i øjeblikket. Du møder skøre og anderledes mennesker. Men bliver du hjemme for nedrullede gardiner, sker der ikke noget.

Søndag 29/5

Dagen egner sig særlig godt til aktiviteter, der kræver fokus. Brug gerne dagen på at få ryddet ud i skabe og skuffer. Sorter alt det fra, som du alligevel ikke bruger. Det giver masser af plads både fysisk og mentalt. Du giver plads til nye ting og tanker.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg