Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 50: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 10/12

På jobbet er der meget fokus på samarbejde, og det gælder en fælles sag, hvor du er yderst engageret og lægger mange kræfter i at løse opgaven så godt som muligt. Din charme og venlighed får tingene til at glide uden de store uoverensstemmelser.

Tirsdag 11/12

Økonomien ser faktisk ganske god ud - der burde ikke være grund til bekymring i den anledning. Nogle nødvendige aftaler falder endelig på plads og til din fulde tilfredshed. Det får dig til at slappe af og nyde livet på alle måder.

Onsdag 12/12

Selv om det er en helt almindelig onsdag, har du lyst til at gøre lidt mere ud af dig selv. Du har selvtilliden i orden, og dit overskud er større end de fleste. Det smitter af på andre, som gerne vil være i selskab med dig. Husk at være lidt kritisk med, hvem du lukker ind i dit univers. Nogle vil bare skabe en uro, som du ikke har brug for.

Torsdag 13/12

Brug gerne dagen på noget frivilligt arbejde eller hjælp vennerne med noget praktisk. Det giver dig selv en god følelse indeni. Du er ikke nærig med hverken penge eller praktisk hjælp. Du sætter gerne ind, dér hvor andre har brug for dig.

Fredag 14/12

Fredagen kan blive ganske romantisk, og eftermiddagen og aftenen kan meget vel byde på masser af flirt og dating. Vær dog opmærksom på, at der ikke er så langt fra forførelse til bedrag. Eller du kan have en urealistisk forventning om, hvad kærligheden kan tilbyde.

Lørdag 15/12

Kærligheden er stærk og nærmest elektrisk i dag, men stabilitet er næppe det, du skal regne med. Du møder anderledes og specielle mennesker, der udfordrer din jalousi. Jo mere frihed du giver til andre, jo stærkere bliver kærligheden.

Søndag 16/12

Selv om du ikke gider, byder dagen på praktisk arbejde. Det lille hjem trænger til en grundig rengøring, og vaskekurven er flydt. Med mindre du bor alene, bør du uddelegere nogle af opgaverne. Senere på aftenen bliver der tid til afslapning med en god bog.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop