Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg | Skorpionen er et vandtegn.
ALT for damerne

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 18/6
Du er en videbegærlig natur. Det kan du udnytte ved at tage på rejser eller uddannelser, der specifikt sigter mod at udvide din horisont på de områder, der har din interesse.

Tirsdag 19/6
Det bliver en stresset dag på jobbet, og der er risiko for at diskussionerne tilspidses, og begge parter holder stædigt på sit.

Onsdag 20/6
Der er en masse korrespondance om din økonomi, der skal ordnes og måske nogle budgetter, der skal justeres og opdateres. Lidt papirnusseri på en helt almindelig onsdag.

Torsdag 21/6
Der er en god kemi mellem dig og din partner - en dyb følsomhed og hengivenhed. En dejlig torsdag, som I bør nyde sammen.

Fredag 22/6
Du må forberede dig på nogle heftige debatter og diskussioner i dag. Pas på med at være for skråsikker og arrogant.

Lørdag 23/6
Kærlighed og parforhold har gode vilkår i denne tid. Der er en god forståelse mellem dig og din partner, og I er begge meget imødekommende over for hinanden.

Søndag 24/6
Du kan vise tegn på lidt stress eller træthed. En lang gåtur ud i naturen vil have en gavnlig indflydelse på dit sind. Bare det at komme væk fra bylivet og civilisationen vil gøre godt.

Se alle horoskoper her

Læs Skorpionens årshoroskop


Henter...