Horoskop skorpion illustration

Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 20/9

Der er fokus på fællesskabet og de netværk, du er en del af. Det kan dog være svært at finde balancen mellem fællesskabets interesser og dine egne. Det kan godt blive nødvendigt med lidt konkurrence, hvis du skal have mobiliseret kræfterne i teamet.

Tirsdag 21/9

Du er lidt for ivrig og ambitiøs i dag. Lyt til andre, og find ud af, om det kun er dine behov, eller om det også er andres, som du har fokus på i øjeblikket. Der kan også være en tendens til, at du er lidt hård i din tone, men på den anden side er ingen i tvivl om, hvad du mener og siger.

Onsdag 22/9

Du må være forberedt på, at du møder forvirrede og hektiske mennesker på din vej i dag. De vil gerne lave uro og ballade, og derfor er det vigtigt, at du kan holde hovedet koldt. De er nemlig kun ude på at se, hvor din grænse går.

Torsdag 23/9

Du trækker et stort læs i et bestemt projekt eller samarbejde i dag, og du vil få god gavn af din viljestyrke og din evne til at argumentere for sagen. Du er nemlig god til at vælge de rette ord og ramme helt præcist. Du siger det, der skal siges – hverken mere eller mindre.

Fredag 24/9

Din partner eller en nær ven er ikke tilgængelig i øjeblikket. Måske er det godt for forholdet eller venskabet, at I ikke tager hinanden for givet. Hvis man har været væk fra hinanden et stykke tid, har man en god mulighed for at reflektere over forholdet.

Lørdag 25/9

Du har brug for at trække dig lidt tilbage fra de sociale aktiviteter. Du har derfor mere fokus på dit indre univers. Du nyder faktisk stilheden og at være alene med dine tanker. Er du single, bruger du sandsynligvis noget af dagen på at dagdrømme om den eneste ene.

Søndag 26/9

Du kan være yderst distræt i dag. Hvor har du dine tanker? Det er ikke dagen, hvor du skal lave opgaver, der kræver præcision. Du kan sagtens være sammen med andre mennesker, men alligevel er du ikke helt til stede.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn