Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 14/10

Du siger tingene lige ud i øjeblikket. Du pakker det ikke ind, og er heller ikke bange for at gå helt til grænsen. Det kan også blive nødvendigt, da dem du møder på din vej, prøver at finde din grænse – og den er nået nu.

Tirsdag 15/10

Kærlighedsplaneten Venus er med til at forsøde dit liv i disse dage. Normalt er du lidt reserveret, men i øjeblikket er du mere kontaktsøgende end ellers. Du har også et ekstra glimt i øjet, og dit smil og din imødekommenhed tiltrækker andre mennesker.

Onsdag 16/10

Det er følelserne og din stolthed, der styrer dig i dag. Men det er også det, der gør dig meget engageret og passioneret. Det kan der godt komme nogle livlige og hektiske diskussioner ud af. Der bliver talt om emner, der normalt betragtes som tabubelagte.

Torsdag 17/10

Du har ikke så meget overskud i øjeblikket, og du har brug for en dag, hvor du oplader energien igen. Find derfor et roligt sted, hvor du kan arbejde alene og fordybe dig i tingene. Sidder du sammen med mange andre, bliver du let forstyrret.

Fredag 18/10

Du har det bedst med at komme med idéerne og skabe den første kontakt, men herefter vil du gerne trække dig tilbage til din egen hule, hvor du kan betragte det hele lidt på afstand. Eller hvor du kan arbejde med det selv i fred og ro.

Lørdag 19/10

Du føler dig godt tilpas, og du udstråler en naturlig autoritet og varme. Det smitter af på dine omgivelser, der føler sig godt underholdt i dit selskab. Er du single, egner weekenden sig godt til flirt og dating. Du er mere udadvendt end normalt og kommer hurtigt i kontakt med andre.

Søndag 20/10

Dit parforhold og kærlighedsliv ligger langt over middel i de næste par uger. Skru helt op for charmen og nyd det. Har gnisten mellem dig og din partner været væk, er der gode muligheder for at vække den til live igen. Der er en stærk fysisk tiltrækning.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn