Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 32: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 3/8

På jobbet glider det daglige arbejde desværre ikke så let, som du kunne ønske dig. Du er utålmodig og vil gerne ud over stepperne, men det kan godt betale sig at vente på de rigtige informationer. Ellers skal du bare gøre det om.

Tirsdag 4/8

Du har brug for plads og råderum –både privat og på jobbet. Du har det svært ved at være afhængig af andre mennesker, men husk, at man ikke kan udrette så meget alene. Er du i et fast parforhold, er det vigtigt, at I ikke gror fast, men fornyer jeres forhold.

Onsdag 5/8

Selv om du har stor opbakning fra dine chefer og overordnede, må du være forberedt på, at der er nogle på din vej, der gerne vil afprøve din grænser. Det kan være irriterende, men vend det til noget positivt. Det får dig til at reflektere en ekstra gang over de skridt, du tager.

Torsdag 6/8

Dit parforhold og dine relationer er inde i en spændende udvikling. Er du single, og leder du efter kærligheden, er der gode muligheder i forbindelse med dit job og din karriere. Du tiltrækkes af mennesker, der er ligeså ambitiøse som dig selv.

Fredag 7/8

Det er fredag og snart weekend. Du har arbejdet hård hele ugen, og der er derfor en god anledning til at forkæle dig selv og dine kære lidt ekstra i dag. Inviter kæresten ud på en ekstraordinær god middag – gerne noget eksotisk og anderledes.

Lørdag 8/8

Dagen egner sig godt til sportslige aktiviteter, hvor du kan mærke din krop og presse dig selv helt til grænsen. Du har masser af overskud og energi, og det vil derfor være en god følelse. Om aftenen kan du nyde middagen med ekstra god samvittighed.

Søndag 9/8

Står du overfor vigtige aftaler eller forhandlinger, bør du give dig god tid til at undersøge alle detaljerne, inden du siger ja. Vent hellere med at træffe beslutninger til du har undersøgt tingen helt til bunds og læst det med småt også.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn