Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 22/2

Nogen vil gerne prøve dine grænser af i øjeblikket, men du er god til at returnere bolden og give vedkommende klar besked. Du er ikke sådan at flytte rundt med i øjeblikket. Du er vedholdende og udtrykker dig med en vis autoritet.

Tirsdag 23/2

På jobbet er stemningen god, og opgaverne glider let og ubesværet. Arbejdsbyrden er heller ikke så stor i dag, og derfor er der også plads til det sociale. Måske er der også plads til en lille kontorflirt, der kan vække dine følelser.

Onsdag 24/2

Du er meget hurtig i replikken, og hvis nogen kommer på tværs, er du god til at sætte dem verbalt på plads. Det er dog på en seriøs og saglig måde. Du siger det, der skal siges, hverken mere eller mindre. Aftenen bruger du på kreative aktiviteter.

Torsdag 25/2

Er du single, og leder du efter kærligheden, er der gode muligheder i dag. Det kan meget vel være i forbindelse med dit job, at du falder i snak med et spændende menneske. Det kan være en, der i første omgang provokerer dig lidt.

Fredag 26/2

Du har mange kreative idéer i ærmet, og hvorfor ikke give nogle af dem en reel chance? Det værste, der kan ske, er, at de ikke bliver til noget. Hold tidlig weekend, og lav noget, som du elsker og brænder for - gerne med dine børn, hvis du har nogle.

Lørdag 27/2

Lørdagen byder både på praktiske pligter og festligheder, og du nyder begge dele. Du finder en særlig ro og nydelse ved at få struktur i din dagligdag. Aftenen bliver mere festlig, og du kommer ikke til at mangle selskab.

Søndag 28/2

Du bruger søndagen på et kreativt projekt. Det kan være en hobby, der udfordrer dig mentalt og fysisk. Det kan for eksempel være yoga, som giver dig en særlig ro i både krop og sjæl. Har du børn, egner eftermiddagen sig godt til en hyggelig film i hjemmebiografen.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn