Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 17/6

Dagen egner sig godt til aktiviteter, der udvider din horisont – specielt rejser eller uddannelse kan komme på tale. Naturen har også en god indflydelse på dit sind i disse dage. Føler du dig lidt stresset, vil en lang gåtur, langt fra civilisationen og bylivet gøre dig godt.

Tirsdag 18/6

Alle former for uretfærdigheder gør dig vred i øjeblikket. Det kan derfor sagtens være en dag, hvor du havner i nogle heftige diskussioner, der er meget principielle. Det kan handle om nogle vilkår på arbejdspladsen, som du gerne vil ændre på.

Onsdag 19/6

Der kan være en vigtig beslutning omkring uddannelse, der skal træffes i dag. Beslutningen, du træffer, kan have store konsekvenser for din karriere fremover. Husk derfor at holde hovedet kold og bruge fornuften. Der kan være en tendens til, at du træffer for hurtige beslutninger i øjeblikket.

Torsdag 20/6

Dagen egner sig godt til alle former for kommunikation. Der kan være et skriftligt stykke arbejde, som du skal lægge sidste hånd på i dag. Der kan også være møder og aktiviteter, hvor du skal samle alle de løse ender til noget, der former en fælles retning.

Fredag 21/6

Du må forberede dig på nogle heftige debatter og diskussioner i dag. Pas på med at være for skråsikker og firkantet i din måde at udtrykke dig på. Der kan være en tendens til, at du ikke giver plads til, at andre får ordet.

Lørdag 22/6

Økonomien har det godt i øjeblikket, og specielt er du og din partner gode til at enes om, hvad pengene skal bruges til. Alle former for investeringer falder godt ud, og de aftaler, du laver med andre, har en tendens til at give et godt økonomisk udbytte.

Søndag 23/6

Der kommer fokus på uddannelse og kommunikation i dag og den næste måneds tid. Du er nysgerrig og vil gerne udvide din horisont. Måske starter du på en ny uddannelse eller videreuddanner dig, så du på længere sigt forbedrer dine karrieremæssige muligheder.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop