TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Horoskop skorpion illustration
Foto: Ditte Breineberg Skorpionen er et vandtegn.

Horoskop Skorpion

Skorpionen: Dagens horoskop

Skorpionen er født mellem den 24. oktober og 23. november. Skorpionen er et vandtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Skorpionen.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Skorpionen er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Skorpionen

Mandag 15/4

Du ved ofte, hvornår noget er sandt eller falskt, og du gennemskuer hurtigt, hvis nogen lyver for dig. I dag uge er du specielt god til at arbejde på det psykologiske plan og forstå alt, hvad der bliver sagt mellem linjerne.

Tirsdag 16/4

Flere hænder når meget længere end to i dag. Du bør satse på fællesskabet og ikke tro, at du kan klare det hele alene. Du kan med fordel uddelegere nogle af de mange opgaver, der ligger på dit bord i dag. Slip kontrollen.

Onsdag 17/4

Kærligheden har gode kår lige nu. Længes du efter ømhed og romantik, så er det nu, du skal lade din udkårne tage styringen og give dig hen. Glem pligterne, og lad kærligheden råde. Selvom det er onsdag, kan det godt blive meget romantisk.

Torsdag 18/4

Der kan være en tendens til, at du sætter dine egne behov til side, mens andre overskrider dine grænser. Du må sige fra og trække en streg i sandet. Dem du møder i øjeblikket, har ikke tænkt sig at være høflige eller hensynsfulde.

Fredag 19/4

Du er lidt følsom i dag, og humøret skifter hurtigt. Du må være forberedt på, at der er en del uro omkring dig, og derfor kan det let påvirke dig. Du kan derfor godt blive lidt stresset inden ugen er omme. Prøv at lægge det bag dig, og hold tidlig weekend.

Lørdag 20/4

I dag er der overraskelser i vente, når det gælder kærlighed og dine relationer generelt. Er du single, kan det være her, du møder manden i dit liv, når du allermindst venter det. Men det kan også handle om et eksisterende forhold eller samarbejde, der pludselig slutter.

Søndag 21/4

Dagen byder på en masse praktiske opgaver, der skal løses. Heldigvis nyder du ligefrem at få orden på tingene. Det kan nærmest være terapeutisk og afslappet at få gjort rent og ryddet op. Du har brug for orden omkring dig lige nu, fordi der er mange, der laver uro i dit liv.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Skorpionens årshoroskop