Horoskop stenbuk illustration

Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 20/9

Dit ambitionsniveau er højt, og det ser ovenikøbet ud til at være stigende. Udnyt din målbevidsthed til at få sat den helt rigtige kurs, så du kan få dine ambitioner opfyldt. Det kan specielt være med et skriftligt arbejde, at du kan høste succes.

Tirsdag 21/9

Du har et højt drive og er god til at få skubbet nye aktiviteter igang, og som ugen skrider frem, stiger aktivitetsniveauet også. Brug derfor dagen på at skabe dig et godt overblik og finde frem til de rette konklusioner. Inden ugen er omme, er du derfor godt rustet til at træffe de rette beslutninger.

Onsdag 22/9

Du stræber efter at blive god til at kommunikere og til at lede andre mennesker, og de mål, du sætter dig i den forbindelse, har gode udsigter til at lykkes. Dine formuleringsevner er nemlig over middel, og andre mennesker respekterer dig for det.

Torsdag 23/9

Der sker ikke de store begivenheder i dag, så det handler mest om at finde et flow og få gravet ned i arbejdet. Find din egen rytme, og lad dig ikke distrahere af omgivelserne. Det er heller ikke sikkert, at du når i bund, og du må derfor prioritere.

Fredag 24/9

Dyrker du sport, er dagen velegnet til at se på et nyt træningsprogram, der kan bringe dig videre. Hvis du gerne vil se fremskridt, kræver det en struktureret og målrettet indsats. Hvis du bare gør, det du plejer at gøre, flytter resultaterne sig ikke.

Lørdag 25/9

Kærligheden har gode vilkår. Det er særligt dit netværk, din vennekreds eller en interesseorganisation, som har en positiv indflydelse på dit parforhold. Er du i et fast parforhold, kan du og din partner se frem til en dejlig lørdag i gode venners lag.

Søndag 26/9

Du kan med fordel bruge søndagen på en interesse, som du har til fælles med andre. Du nyder at være sammen med mennesker, hvor I tænker ens og brænder for de samme ting. Aftenen bliver stille, og du lader op til en ny arbejdsuge.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Stenbukkens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn