Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

Horoskop stenbuk illustration
Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 15/10

Er der noget du brænder for at få gennemført, så er det nu, du har overskuddet til at realisere det. Det handler nemlig meget om viljestyrke – og den har du overskud af!

Tirsdag 16/10

Selv om det strider mod dine ambitiøse principper, bør du tage en fridag. Du mangler energi og har brug for lidt restitution.

Onsdag 17/10

Du tænker meget over det med kærlighed, hvad er vigtigt, hvad ikke? Du føler, at det vil være nødvendigt, at en partner deler interesser med dig langt hen ad vejen.

Torsdag 18/10

Tjek bonen eller kvitteringen en ekstra gang, når du handler i dag. Der er en risiko for, at du kan blive snydt.

Fredag 19/10

Ambitioner er gode, men venskaber er nu heller ikke til at kimse ad. Nu er det vennerne og det mere uhøjtidelige, der får første prioritet.

Lørdag 20/10

Dit organisations- og foreningsliv beriger dig med mange nye, brugbare kontakter på områder, hvor i har fælles interesser.

Søndag 21/10

Der er tryk på dit sociale liv, og i dag er ingen undtagelse. Det bliver en dejlig dag i venners lag.

Se alle horoskoper her

Læs Stenbukkens årshoroskop