Horoskop stenbuk illustration
Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 13: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 23/3

Alt i alt kan du forvente en dejlig dag, hvor du har gode muligheder for at nyde livets festlige sider – også de erotiske. Flirt og dating har også gode vilkår, hvis du er single. Selv om det er mandag, kan det godt blive en festlig dag.

Tirsdag 24/3

Det er lysten, der styrer værket i dag. Du vil helst lege dig frem til resultaterne. Er du på job, egner dagen sig godt til at tænke kreativt – måske en brainstorm, hvor der tænkes i muligheder og ikke i begrænsninger.

Onsdag 24/3

Er du i et fast parforhold, er der en god kontakt mellem dig og din partner. Du er åben og god til at lytte til andre mennesker i øjeblikket. Derfor føler andre sig godt tilpas i dit selskab. Du kan næsten få andre til at tro, at de selv er kommet på de gode idéer, du har bragt på banen ad omveje.

Torsdag 25/3

Dagen egner sig godt til alle former for kommunikation, og specielt er du god til at få struktur og orden på noget, der ser rodet ud. Du er velformuleret, og du kan hurtigt se, hvad der er det vigtigste budskab for andre. Du skræller alt det overflødige væk og lader resten stå.

Fredag 26/3

Du har en helt fantastisk evne til at udtrykke dig kreativt i ord og billeder i denne tid, og du finder stor glæde i smuk litteratur, der taler til dine følelser. Brug gerne eftermiddagen eller aftenen på en kreativ måde eller nyd en god koncert eller et godt teaterstykke.

Lørdag 27/3

Lørdagen kan bruges helt efter dit hoved. Du har mange sjove og skøre invitationer liggende, og det er bare at vælge én af dem. Det er mest sandsynligt, at du foretrækker at blive hjemme. Du har brug for en dag, hvor du lader energien op igen.

Søndag 28/3

Sæt tempoet ned og inviter den du elsker på en dejlig middag. Find en god restaurant, der serverer oplevelser og ikke kun mad. Du vil gerne udfordre dig selv, når det gælder oplevelser i fritiden. Det skal helst være anderledes og utraditionelt.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Stenbukkens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn