Horoskop stenbuk illustration
SPONSORERET indhold

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
25. sep. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 39: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 25/9

Hele ugen er farvet af den tiltagende måne, der er fuld på fredag. Det er en nydelsesfuld og fejrende tid, tag de sidste septemberdage ind gennem alle dine sanser!

Tirsdag 26/9

Fuldmåner er også en følelsesladet tid, og det mærker du måske også allerede de her dage. Dagens astrologi giver grobund for indre spændinger mellem dine værdier og dine følelser, og den slags kan meget nemt blive til ydre irritationer, hvis man ikke passer på.

Onsdag 27/9

Sæt tid af til at skrive alle dine drømme og længsler ned, brug dine kræfter på det, der virkelig betyder noget. Husk samtidig dig selv på de gode, men nænsomme grænser, hvor du virkelig ærer dig selv og ikke driver rovdrift på dine indre ressourcer.

Torsdag 28/9

Fuldmånen i morgen gør sig klar til at strutte, og samtidig mærker du måske et stort behov for at være indadvendt eller i hvert fald have tid til at tænke. Sætninger og samtaler kan nemt misforstås lige nu, så du gør egentlig klogt i lige at holde dig lidt for dig selv.

Fredag 29/9

Fuldmånen i Vædderens tegn er en smuk påmindelse om at handle på det, der virkelig betyder noget. Hvad skal udrettes med mod og vilje nu? Du mærker måske et særligt behov for at gøre en ekstra indsats på hjemmefronten, og sikkert til stor glæde for dem, du kalder familie eller det sted, du kalder hjem.

Lørdag 30/9

Indimellem bliver du måske ramt af følelsen af, at kun et skænderi kan rense luften. Der kan gå længe i mellem, og du er sikkert heller ikke stolt af denne fornemmelse. Hvis den er en del af dit repertoire, så bobler den helt sikkert op til overfladen i dag. Overvej om denne antagelse er den hele sandhed.

Søndag 1/10

Hvis ugen har føltes som en rutsjebanetur, så er denne søndag heldigvis særligt blød og omfavnende. Månen er i Tyren hele dagen, og hvis det ikke betyder hjemmespa og varm kakao, så ved jeg ikke hvad gør!