Horoskop stenbuk illustration
Foto: Getty Images | Stenbukken er et jordtegn.
ALT for damerne

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Af 11.dec.2017 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 50: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 11/12
Venus, kærlighedsplaneten, befinder sig i dit tegn den næste uges tid. Dens påvirkning giver dig lyst til at klæde dig mere feminint end ellers. Den stil virker tiltrækkende og charmerende på andre.

Tirsdag 12/12
Hvis du er i stand til at give dig hen til et andet menneske, kan dagen i dag få et yderst romantisk og erotisk skær. Du kan også blot vælge at dyrke andre af livets kreative sider – men at turde slippe dit indre barn løs.

Onsdag 13/12
Der er ikke plads til andre i dit indre univers lige nu. Du har ind imellem stor trang til at trække dig helt ind i dig selv og lade tankerne vandre, helt som de har lyst til

Torsdag 14/12
Du engagerer dig følelsesmæssigt i dine medmennesker i dag. Og du fornemmer let stemningen omkring dig. Selv tonefaldet kan du let aflæse.

Fredag 15/12
Du drømmer meget, men vær ikke ked af det. Du kan utvivlsomt hente meget inspiration til såvel dit arbejdsliv som privatlivet fra din drømmende underbevidsthed.

Lørdag 16/12
Emner om kost og sundhed optager dig i dag, og du læser sikkert den ene artikel efter den anden om emnet. Men husk, at det ikke er nok at læse om det. Det skal helst også føres ud i livet.

Søndag 17/12
Du engagerer dig følelsesmæssigt i dine medmennesker i dag. Og du fornemmer let stemningen omkring dig. Selv tonefaldet kan du let aflæse

 

Se alle horoskoper her

Læs ALT for damernes store sommerhoroskop for stenbukken


Henter...