Horoskop stenbuk illustration
Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 20/1

Du har masser af overskud og gå-på-mod i øjeblikket, og det gælder også dit forbrug. Tænk lidt mere over det, når du svinger dankortet. Der er stor risiko for impulskøb i øjeblikket. Udsalget lokker dig hurtigt til at bruge mere, end du har.

Tirsdag 21/1

Køb og salg af bolig kan komme på tale, og muligheden kan komme pludselig og helt uventet. Vær dog opmærksom på, hvad der står med småt i kontrakter og aftaler. Du bør få nogle professionelle til at læse tingene igennem, også det med småt.

Onsdag 22/1

Når det handler om kærlighed og parforhold hersker der stor ømhed mellem jer. I behøver ikke engang tale sammen for at forstå hinanden. Det er som om, at I fornemmer hinanden og er på bølgelængde helt uden ord. Det føles dejligt.

Torsdag 23/1

Du bør ikke stole på alt, hvad en nær ven fortæller dig i dag. Det er sandsynligt, at vedkommende har en temmelig livlig fantasi – så træk mindst 50 % fra. Når du har fri, bør du slappe af og forkæle dig selv lidt. Dit fysiske overskud er ikke det største.

Fredag 24/1

Kærligheden har rigtig gode vilkår, og der hersker en god stemning mellem dig og din partner. Er du single, kan en kærlig- og romantisk hilsen krydse din vej. Du er god til at komme i kontakt med andre i øjeblikket og du er god til at lytte og få andre til at føle sig godt tilpas.

Lørdag 25/1

Du kan se frem til en rolig dag uden de store begivenheder. Slap af og nyd stilheden. Du har meget fart på i øjeblikket, men din fysik kan ikke følge med. Brug derfor weekenden på så lidt som muligt. Sæt noget dejlig musik på, læn dig tilbage og sid længe over morgenmaden.

Søndag 26/1

Der er meget fokus på de materielle værdier i dag. Tænk dig grundigt om, før du køber en masse, som du egentlig ikke har brug for. Du bliver meget let forelsket i tekniske vidundere, som du ikke kan leve uden. Men det kan du sagtens.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Stenbukkens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn