Horoskop stenbuk illustration
Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 25/1

I dag er der fokus på økonomien, og der opstår en ny indtægtsmulighed. Det kan være en alternativ indtægtskilde, som du ikke havde forudset, og som ligger udenfor din normale indtægt. Det kan for eksempel komme fra en hobby eller bibeskæftigelse.

Tirsdag 26/1

På overfladen er der meget stille, og der kan være en tendens til, at du er lidt reserveret, men inde bag facaden bobler det næsten over. Du har masser af vilde ønsker og drømme for fremtiden, men du holder dem for dig selv.

Onsdag 27/1

Med lidt påpasselighed fra din side ser økonomien ikke så tosset ud. Pas dog på med at låne ud til bekendtskaber med dårligere vilkår. Du risikerer, at der går lang tid, før du ser dine penge igen. Man kan hjælpe på mange andre måder.

Torsdag 28/1

Du er lidt distræt i øjeblikket, og i dag kan det godt give anledning til misforståelser. Når du aftaler noget, er det en god idé at sikre dig, at modparten har forstået budskabet. Der kan nemlig være en tendens til, at du tror, du har sagt noget, men i virkeligheden er det blevet inde i dit hoved.

Fredag 29/1

Når det gælder økonomiske investeringer, bør du tænke lidt længere over tingene, inden du handler. Dagen egner sig ikke til risikobetonede investeringer, der kan bringe din økonomi i fare. Der kan også være en tendens til impulskøb i dag.

Lørdag 30/1

Det bliver næppe en stille lørdag i et roligt tempo. Der foregår en masse på hjemmefronten, og du lægger meget energi i et bestemt projekt. Det kan meget vel være noget praktisk arbejde, hvor du får brug for dine håndværksmæssige kompetencer.

Søndag 31/1

Søndagen egner sig godt til alle former for aktiviteter i selskab med gode venner eller veninder. Det føles godt at være en del af gruppen. Specielt hvis det er en flok veninder, der kender hinanden godt. Det er et frirum, hvor der trygt kan udveksles hemmeligheder.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Stenbukkens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn