Horoskop stenbuk illustration
Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 17/6

Du må være forberedt på at møde diskussionslystne mennesker på din vej i dag. Du er ikke så god til at inddrage andre i dine beslutninger, og måske er det en reaktion på dette. Du bør være mere kompromissøgende.

Tirsdag 18/6

Selv om du har travlt på jobbet, bliver der heldigvis også tid til hyggelige stunder. På jobbet hersker der en afslappet stemning. Du og dine kolleger er gode til at samarbejde, og måske hersker der også allerede en feriestemning, der sænker tempoet lidt.

Onsdag 19/6

Du er lidt mere følsom i dag end ellers, men det klæder dig at vise lidt mere af dine bløde sider. Det åbner for en god dialog med andre. Når du sænker paraderne, er det lettere for andre at få en god kontakt til dig. Det er lærerigt at få en konstruktiv respons fra andre.

Torsdag 20/6

Et spændende samarbejde kan blive meget inspirerende i dag. Det kan være med til at stimulere din kreativitet og få sat nogle ting i gang, som du ellers ikke selv ville have taget initiativet til. Du har brug for én, der kan tage initiativet.

Fredag 21/6

Fra i dag og den næste månedstid, er der fokus på dit parforhold og dine relationer. Du bliver udfordret til at tage flere initiativer og få lidt mere fart på. Din partner synes, at det går for langsomt. Du bør blive bedre til at tage flere chancer.

Lørdag 22/6

Der foregår en styrkeprøve mellem dig og en vis anden. Kun ved at respektere hinanden, kan I komme videre. Du synes, at vedkommende viser for lidt respekt, og din modpart synes, at du er alt for stiv og konservativ. Du kan jo være den første, der viser din modpart respekt.

Søndag 23/6

Din kreativitet og fantasi er stor, og du sætter pris på kvalitet fremfor kvantitet. Du nyder at pusle med de små detaljer, som er dét, der sætter prikken over i’et. Din sans for skønhed og æstetik er stor i øjeblikket. Du er god til alt det, der ikke kan sættes på en formel.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Stenbukkens årshoroskop