Horoskop stenbuk illustration

Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 24: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 14/6

Ugen starter med nogle praktiske opgaver, der skal på plads. Det er nogle opgaver, der kræver en del formidling og planlægning. Derfor bliver der ikke tid til så mange andre ting. Kærligheden får først plads senere på ugen.

Tirsdag 15/6

Du kommer næppe til at sidde alene i dag. Du vil være i kontakt med mange forskellige mennesker, der hver især kan bidrage med ny viden. Men der kan være en tendens til, at du har et meget konservativt syn på tingene, og at du måske ikke er så nuanceret i din tankegang.

Onsdag 16/6

Der er fokus på alle former for kommunikation og læring i dag. Og der vil i det hele taget være fokus på kommunikation og mentale aktiviteter i den kommende tid. Måske er der nogle nye ting, som du går i gang med at lære - for eksempel et nyt sprog.

Torsdag 17/6

Der kan komme en kurre på tråden mellem dig og en anden person i din nærhed. For din partner eller nære ven er der nogle følelser på spil, men du er lidt for lukket og firkantet i din argumentation. Sænk paraderne en smule.

Fredag 18/6

Et samarbejde eller kreativt projekt har en positiv indflydelse på din økonomi og indtjening. Du nyder at være kreativ og kæle for detaljerne. Du sætter kvalitet højere end kvantiteten, fordi du vil gerne skabe noget, der er smukt for øjet.

Lørdag 19/6

Du må være forberedt på, at en diskussion med din partner godt kan trække energien ud af dig i dag. Din partner giver nemlig ikke op og vil gerne have det sidste ord. Du har svært ved at tackle den lange talestrøm og lukker derfor af.

Søndag 20/6

Du har brug for at være dig selv i dag. Der er for meget aktivitet omkring dig i øjeblikket, og du vil gerne bruge søndagen på at lade op. Det gør du også ved at få ordnet de praktiske ting derhjemme, og du slapper faktisk af med de daglige pligter.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Stenbukkens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn