Horoskop stenbuk illustration
SPONSORERET indhold

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
27. mar. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 13: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 27/3

Ugen starter i et arbejdsomt og fokuseret gear. Du har gode idéer og masser af virkelyst! Samtidig kan dine ambitioner måske komme til at gå lidt ud over dine nære relationer. Spørg måske dig selv, hvordan ambitioner, nærvær og engagement ser ud i dette livsområde for dig?

Tirsdag 28/3

Dit formsprog kan virke overdrevet tydeligt, bombastisk, insisterende på en anspændt måde i dag. Det kan også være, at du lykkes med at forvalte energierne med lidt mere elegance, og så står den på gennemslagskraft og tydelighed.

Onsdag 29/3

I dag er god til at huske at sige søde ting til dem, du elsker. Også til dig selv. Generelt er du sikkert god til at lægge planer og have meget på programmet. Det er seje og gode ting, men husk også at nære og pleje det indre liv.

Torsdag 30/3

Husk at svære samtaler eller besværlige emner typisk ikke løser sig selv ved at blive gemt væk inde bagerst i bogreolen eller nede under gulvbrædderne. Vær villig til at se dig selv og dine indre og ydre udfordringer med nye, blødere øjne.

Fredag 31/3

Denne weekend er egentlig udadvendt og festlig, men for dig kan det gå to veje: enten giver du dig hen til forårets sprudlende liv, ellers barrikaderer du dig derhjemme med tykke krimier og bløde tæpper. Det ene er ikke nødvendigvis bedre end det andet, når bare du vælger det, der føles mest nærende og autentisk for dig lige nu.

Lørdag 1/4

Weekendens varme temaer fortsætter og du får måske en voksende lyst til at slå dig løs, slippe noget fri.

Søndag 2/4

I dag taler månen sammen med din planet, Saturn, og fortæller om behovet for indre og ydre orden. Begge dele er vigtige at prioritere. Pas på med kun at prioritere den type oprydning, der er synlig for andre.