Horoskop stenbuk illustration
Foto: Getty Images | Stenbukken er et jordtegn.
ALT for damerne

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 16/4
Der er plads til dig og din kreativitet, måske i form af noget kursus/uddannelse, hvor du får brug for både din fantasi og din opfindsomhed.

Tirsdag 17/4
En stille dag, hvor du har brug for at lade tankerne flyve. Det er nok ikke særlig konkret, men du har netop brug for at koble fornuften og logikken fra og bruge din kreativitet.

Onsdag 18/4
Der er en vis rastløshed i luften, og du finder måske afløb for den ved at begynde at ændre på hjemmets indretning. Møblerne flyttes rundt, eller du går i gang med diverse håndværksmæssige forbedringer.

Torsdag 19/4
I dag er du lidt blidere og mere følsom end ellers. Det klæder dig at vise mere af din sårbarhed, og det bringer dig tættere på andre.

Fredag 20/4
Er du i et parforhold, eller har du én i kikkerten, så er der lagt op til dage med søde og romantiske ord og handlinger mellem to, der har et godt øje til hinanden.

Lørdag 21/4
Tænk dig godt om inden du køber noget i dag. Der er en risiko for, at du ikke har brug for det, der lander i indkøbskurven – måske er det blot en pludselig indskydelse.

Søndag 22/4
Det kan være svært at få hold på tankerne i dag. Du har svært ved at koncentrere dig, og dagdrømmene får dig hele tiden på afveje.

Se alle horoskoper her

Læs Stenbukkens årshoroskop


Henter...