Horoskop stenbuk illustration
Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 44: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 26/10

Du er en central figur i vennekredsen i øjeblikket, og det er sandsynligvis dig, der holder sammen på flokken. Fællesskabet betyder meget for dig lige nu, og du opfatter det hurtigt, hvis der er én, som sidder og hænger med næbet.

Tirsdag 27/10

Der er ikke mange, der kan skjule noget for dig. Forsøger nogle at lyve, finder du straks hullerne i deres historie. Det giver dig en stor fordel i alle former for samarbejde og forhandlinger. Der er en livlig debat frem og tilbage hele dagen.

Onsdag 28/10

Det har handlet mest om dit job og din karriere i de sidste dage, men i dag bliver der plads til lidt mere social kontakt. Måske ikke fysisk, men digitalt. Sidst på dagen kan du også nyde en hyggelig eftermiddag med en sød veninden og blive opdateret på de sidste nyheder.

Torsdag 29/10

Du bruger torsdagen på at dagdrømme. Lad være med at have dårlig samvittighed over, at du ikke får lavet så meget. Ind i mellem er det sundt at lave ingenting. Selv om du ikke har fri, må man godt geare lidt ned en gang i mellem.

Fredag 30/10

Du er et meget ambitiøst menneske, og i dag kan du slutte arbejdsugen med at fejre en succes. Du får stor anerkendelse for dine resultater, og det giver dig masser af selvtillid. Du tager derfor hul på weekenden med en god fornemmelse.

Lørdag 31/10

Når det gælder kærligheden, er du meget hemmelighedsfuld. Alligevel betror du dig til en god veninde. Det er simpelthen for svært at have helt for dig selv. Det er godt at have en, som man kan fortælle alt til. Det er skønt med gode veninder.

Søndag 1/11

Det bliver en søndag, hvor du ikke gider så meget. Du har mest lyst til at komme helt ned i gear. Brug gerne dagen på at forkæle dig selv. Dagen egner sig også godt til at fordybe sig i en god bog – gerne en med en romantisk handling.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Stenbukkens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn