Horoskop stenbuk illustration

Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 29/11

Du går ind i en periode, hvor du bliver mere åben. Du mærker langsomt men sikkert, at du sænker paraderne og bliver mere udadvendt og nysgerrig. Du er på vej ind i en personlig udvikling og forvandling i den kommende tid.

Tirsdag 30/11

Kærligheden har rigtig gode vilkår lige nu – uanset om du er i et fast parforhold eller er single. Din charme og venlighed gør dig til et godt selskab. Du kan alt i alt se frem til en dejlig tid. Du stråler simpelthen stærkere end normalt.

Onsdag 1/12

Lad livet forføre dig! Glem alt det strukturerede og seriøse, tag livtag med livet, og lad dig ikke skræmme af den manglende viden om dagen i morgen. Du har muligheden for at gøre noget vildt nu. Dit mod og overskud er stærkere end ellers.

Torsdag 2/12

Du mærker en stærk trang til frihed rumle i dit indre. Det kan være skræmmende ikke at kende dagen i morgen, men det kan også være en eventyrlig oplevelse. Du er et meget struktureret menneske, men kast dig ud i eventyret.

Fredag 3/12

Du har fokus på livets sjove og festlige sider i dag. Måske er der en julefrokost i kalenderen, som kan give dig en sjov aften med kollegerne. Du er også mere udadvendt end ellers, og du slipper kontrollen mere, end du plejer.

Lørdag 4/12

Dagen er fyldt med daglige pligter, der skal ordnes – men ellers sker der ikke de store aktiviteter i dag. Aftenen byder på god mad og hygge med familien og dine kære. Fredagens festligheder sidder stadig i dig, og du har brug for at slappe lidt af.

Søndag 5/12

Du har mange budskaber, som du gerne vil af med. Derfor er det en søndag, hvor du søger selskab fra andre. Det er nemlig lidt kedeligt, hvis man skal tale med sig selv. Det er sjældent, at det giver så meget respons.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Stenbukkens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn