Horoskop stenbuk illustration
Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 14: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 5/4

Du føler en trang til at trække dig lidt ind i dig selv og bare være isoleret på en øde ø, hvor det kun handler om dig. Mandage kan godt være vanskelige, men det er de kun, indtil du er i gang. Inden du ser dig om, er det weekend igen.

Tirsdag 6/4

Du har fokus på dit hjem og din familie, men det kan blive svært at finde den rette balance mellem privatliv og arbejde i øjeblikket. Du er nødt til at dele sol og vind lige, og i weekenden kan du nyde livet med dine kære. Prøv at planlægge dig ud af det. Tag for eksempel lidt tidligt fri i morgen.

Onsdag 7/4

Det bliver en dag, hvor du er på farten det meste af dagen. Der er en del møder og mennesker, som du skal tale med, inden du kan danne dig et overblik over dagen. Du bør være godt forberedt til møderne, ellers bliver det blot løse samtaler, hvor der ikke bliver besluttet noget som helst.

Torsdag 8/4

Du oplever, at andre er meget følsomme i dag. De personer, der står dig nær, har et svingende humør. De har blot brug for din omsorg og støtte. En god samtale hjælper, og det eneste, du skal gøre, er at slå ørene ud og lytte tålmodigt.

Fredag 9/4

Dagen egner sig godt til at sætte nye projekter i gang derhjemme. Tag en ekstra fridag, og sæt hele familien i sving. Hvis alle tager fat, kan I nå at blive færdige, inden weekenden er omme. Det kræver håndværksmæssige kompetencer.

Lørdag 10/4

Du må være forberedt på en weekend med en masse aktivitet i det lille hjem. Det bliver derfor ikke en weekend, hvor du kan sidde i sofaen med benene oppe på bordet. Der er en masse praktiske ting, der skal være på plads først.                                                                                                  

Søndag 11/4

Endelig kan roen sænke sig over det lille hjem. Dagen egner sig godt til at nyde en god bog eller noget dejligt musik. Du er i det romantiske hjørne, og derfor skal kunsten røre dig følelsesmæssigt, før det fanger din opmærksomhed.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Stenbukkens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn