Horoskop stenbuk illustration
SPONSORERET indhold

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Af: Marina Elkhøj Foto: Tikkie Elsøe
05. dec. 2022 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 49: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 5/12

Du har brug for at trække dig lidt tilbage fra de sociale aktiviteter. Hvis du ikke ønsker at deltage, bør du have et godt svar i ærmet, da mange invitationer kommer uventet og i sidste øjeblik. De fleste synes, at december måned er stressende, og derfor bør du prioritere benhårdt.

Tirsdag 6/12

Du bevæger dig rundt i din egen lille verden i dag. Du er distræt og ukoncentreret. Prøv at være lidt mere til stede, imens du er på arbejde. Brug gerne eftermiddagen og aftenen på noget meditation eller yoga, som er et godt redskab til at kigge indad.

Onsdag 7/12

På jobbet får du de bedste idéer, når du er alene og har tid til at lade tankerne flyve. Du er meget visuel i øjeblikket, og du kan hente stor inspiration fra dine drømme eller fra fantasiens verden. Når det har taget en mere realistisk form, er du klar til at dele det med andre, men ikke før.

Torsdag 8/12

Du er god til at hjælpe andre i øjeblikket, og du har ikke brug for selv at stå på scenen. Du har det faktisk bedst med at være den, der hjælper fra kulissen og trækker i de rigtige tråde. Du skaber idéerne, men lader andre udføre dem i praksis.

Fredag 9/12

Du nyder at være en del af fællesskabet i dag, og er det julefrokost, kan du se frem til en dejlig aften sammen med gode kolleger. En festlig aften kan få dig til at sænke paraderne en smule. Der er en tendens til, at du lukker andre ude i øjeblikket.

Lørdag 10/12

Du har brug for at grave dig dybt ned i tingene i dag – en interesse, du har til fælles med de mennesker, du omgiver dig med i dag. I kan godt virke sammenspiste. Giv plads til nye medlemmer. Det kan meget vel være en interesse omkring musik, der optager dig og din vennekreds.

Søndag 11/12

Et venskab kan blive til kærlighed, eller en veninde kan præsentere dig for et spændende menneske. Er du allerede i et fast parforhold, egner dagen sig godt til at samles om en fælles interesse. Inviter din partner ud til en god koncert eller et godt teaterstykke.