Horoskop stenbuk illustration
SPONSORERET indhold

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Af:: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
26. feb. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 9: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 26/2

Det her er en uge lige efter dit hoved. Der er fokus på ansvarlighed, vedholdenhed og at blive på egen banehalvdel frem for at bruge en masse ressourcer på, hvad alle andre tænker eller mener. Vis vejen, du ved, hvordan det skal gøres!

Tirsdag 27/2

Samtidig er det fint lige at bruge et øjeblik på at undersøge, hvornår du kommer til at påtage dig mere ansvar eller flere opgaver, end du reelt magter eller reelt behøver. Hold dig denne tendens for øje.

Onsdag 28/2

Tag dig meget gerne tid til de inspirerende og dybdesøgende samtaler i dag og de næste par dage. Forvent indsigter og inspiration fra steder, hvor du ikke normalt ville opleve det.

Torsdag 29/2

De næste par dage er der fokus på meningsfulde fællesskaber og på den forandring, vi hver især kan bidrage til over tid. Dagens mantra for dig: Alle gør det så godt, de kan med de forudsætninger, de har.

Fredag 1/2

Når du mærker følelsen af ikke at have nok eller af ikke at være nok, så stol ikke nødvendigvis på det, denne følelse umiddelbart siger. Knaphedsfornemmelserne kommer selvfølgelig af en grund, men se dem først og fremmest som en anledning til at minde dig selv om, at du er præcis, som du skal være.

Lørdag 2/2

Denne weekend kan føles indadvendt eller eventyrlysten. Måske har du brug for at ligge på sofaen og se timelange dokumentarserier om et emne, du har brug for at blive klogere på. Måske har du brug for eventyr i form af gåture i endnu uudforskede landskaber.

Søndag 3/2

Sæt under alle omstændigheder tid af til både at lytte lidt indad og til at blive inspireret, forundret, oplyst på nye måder.