Horoskop stenbuk illustration
Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 23: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 1/6

Din kalender er tæt pakket med aftaler, så der bliver ikke plads til så mange spontane aktiviteter. Det opleves dog ikke som en sur pligt, og du nyder samværet med dine kolleger. Af natur er du også et menneske, der kan lide at arbejde.

Tirsdag 2/6

På jobbet går det forrygende, og du har en god kontakt til dine kolleger. I er gode til at hjælpe hinanden. Dog skal du være opmærksom på, at der kan være en tendens til, at du udtrykker dig lidt utydeligt, og derfor kan der godt opstå misforståelser. Måske glemmer du at få det hele med, fordi det går lidt hurtigt.

Onsdag 3/6

Det bliver en hektisk dag, hvor der er mange, som hiver i dig fra alle kanter. Det bliver svært at få ro til arbejdet, men du må gøre, hvad du kan for at holde dit eget fokus. Du vil også omgive dig med mennesker, der er meget følelsesladet i dag.

Torsdag 4/6

Der er en masse praktiske opgaver, der skal ordnes, men det er svært for dig at være effektiv. Du bliver hele tiden afbrudt og må starte forfra. Find et sted, hvor du kan være i fred for en stund, så du kan få lavet noget mere.

Fredag 5/6

Der kan komme en kurre på tråden mellem dig og en anden person i din nærhed. Du er lidt for lukket og firkantet i din argumentation. Sænk paraderne en smule. Der kan også være en tendens til, at du ikke siger tingene klart og tydeligt.

Lørdag 6/6

Du er lidt ugidelig i dag, og du har svært ved at fokusere på det praktisk arbejde. Du giver dig i stedet hen til fantasiens verden og lader tankerne flyde. Nyd lørdagen, og tillad dig selv at lave ingenting, og gem den dårlige samvittighed langt væk.

Søndag 7/6

Leder du efter kærligheden, er dit nære og daglige miljø et godt sted at starte din søgen. Måske en bestemt kollega er lidt sødere end de andre. Normalt kan man godt blive lidt søndagsdeprimeret, fordi weekenden snart er slut, men du glæder dig til mandag morgen.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Stenbukkens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn