Horoskop stenbuk illustration
Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 34: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 19/8

Din opmærksomhed er rettet mod alt det, der foregår under overfladen, og du er god til at fornemme, hvad der ligger bag andre menneskers adfærd. Det kan der også komme nogle dybe og interessante samtaler ud af.

Tirsdag 20/8

Det bliver en forholdsvis stille dag, der egner sig godt til refleksion. Du er ikke så udadvendt og kontaktsøgende. Du har brug for at trække dig lidt tilbage og tænke tingene igennem, inden du træffer beslutninger.

Onsdag 21/8

Du har din opmærksomhed rettet mod kommunikation og uddannelse i dag og i den næste periode. Skal du starte på et nyt studie, er du meget energisk og engageret helt fra begyndelse, og du forstår at gøre opmærksom på dig selv.

Torsdag 22/8

Du møder mange nye mennesker, og hvem ved, måske finder du også kærligheden. Er det ikke en uddannelse, der optager din tid, kan det meget vel være en rejse, der er aktuel i øjeblikket. Du tiltrækkes af mennesker, som du kan lære noget af.

Fredag 23/8

Dagen byder på praktiske opgaver, der skal være på plads, inden du kan holde weekend. Det kan dog være lidt vanskeligt at få struktur på tingene. Måske er det fordi de små detaljer egentlig ikke interesserer dig i øjeblikket.

Lørdag 24/8

Du kan se frem til en spændende weekend, hvor der sker en masse. Det bliver næppe en dag, du tilbringer derhjemme. Du vil gerne ud og få luft under vingerne og opleve noget. Det kan meget vel være nogle kulturelle oplevelser, der også samtidig kan gøre dig klogere.

Søndag 25/8

Den første del af dagen går med at ordne praktiske ting derhjemme fx indkøb, tøjvask og rengøring. Det er ikke fordi, du gider, men fordi det er nødvendigt. Aftenen byder på nogle hyggelige timer sammen med den, du elsker.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Stenbukkens årshoroskop