TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Horoskop stenbuk illustration
Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 15/4

Normalt er du et meget konservativt og kontrolleret menneske, men i øjeblikket har du en stærk trang til at tage chancer og udfordre dig selv. Du vil gerne udforske din egen identitet og se og mærke, hvor dine personlige grænser går.

Tirsdag 16/4

Det kan være svært at få job og familie til at forenes og hænge sammen i dag. Du prioriterer derfor familien, som får din opmærksomhed hele dagen. Der er nogle vigtige ting, som ikke kan udsættes til senere, og der kommer og går mange mennesker i dit hjem.

Onsdag 17/4

Du finder hele tiden nye oplysninger, der kan bringe dig videre, men det kan være svært at finde retningen, før du har et bedre og mere klart billede af situationen. Og det får du ikke før senere på ugen. Du må væbne dig med tålmodighedl

Torsdag 18/4

Der er travlt på jobbet, men du får hurtigt styr på tingene og tager de nødvendige beslutninger. Der er en stemning af god energi, og mange vil gerne tage nogle initiativer. Der kan måske oveni købet være lidt konkurrence indbyrdes om, hvem der er bedst.

Fredag 19/4

Den første del af fredagen bruger du på at være målrettet og have snuden i sporet på jobbet. Eftermiddagen og aftenen kan du med fordel bruge sammen med vennerne eller sammen med mennesker i et socialt fællesskab.

Lørdag 20/4

Brug dagen i selskab med gode venner, hvor i sammen kan fordybe jer i en fælles interesse. Det giver dig en fornemmelse af et stærkt sammenhold. Om aftenen kan en forårsforelskelse komme helt bag på dig. Du kan blive ramt af lynet, når du mindst venter det.

Søndag 21/4

Det bliver næppe en kedelig søndag, du går i møde. Du vil gerne tage nogle chancer i øjeblikket, og i dag kan du få en unik mulighed for at prøve dine personlige grænser af. Der kan også være tale om, at du er villig til at sætte nogle af dine værdier på spil. Det kan både være personlige værdier eller dine penge.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Stenbukkens årshoroskop