Horoskop stenbuk illustration

Foto: Tikkie Elsøe Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop for Stenbukken

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 21: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 23/5

Du tager hul på nye rutiner og opgaver, og du går energisk til værks. Det er opgaver, som du kan lære meget af. Du er god til at organisere og planlægge de praktiske opgaver, så du overholder de deadlines, der er sat.

Tirsdag 24/5

Der er fokus på hverdagens rutiner og dine vaner - også de usunde. Du kan med fordel få lagt en plan, der får mere sund mad og motion ind i din hverdag. Stå for eksempel af bussen to stoppesteder før dit arbejde og gå det sidste stykke, eller tag cyklen med i toget og stå af et par stationer før.

Onsdag 25/5

Når det gælder kærligheden og parforhold, møder du stærke kræfter. Det kan både betyde en stærk fysisk tiltrækning, men også lidt modspil på den gode måde. Hvis du har en fast partner, vil vedkommende være knap så føjelig i dag.

Torsdag 26/5

Du kan se frem til en periode med masser af fornøjelser og underholdende aktiviteter. Kedeligt bliver det bestemt ikke. Dagen egner sig godt til alle former for fritidsbeskæftigelser, hvor du nyder at være sammen med ligesindede.

Fredag 27/5

På jobbet er der mange løse ender, du skal holde styr på, men det gør du uden problemer. Om eftermiddagen og aftenen, er der lagt op til fest og farver, og på det romantiske og erotiske område bliver det heller ikke helt kedeligt.

Lørdag 28/5

Du er god til at organisere din dagligdag og få disponeret din tid bedst muligt. Du er effektiv og kan nå meget på kort tid. Lørdagen egner sig også godt til en fest blandt gode venner, og du er gerne med til at organisere alt det praktiske.

Søndag 29/5

Der sker ikke så meget denne søndag. Du bruger dagen på praktiske ting som indkøb, oprydning og rengøring. Du har lidt svært ved at komme i gang, men når du først er i gang, er du meget effektiv. Du er god til at organisere og prioritere.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg