Horoskop stenbuk illustration
Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 32: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 3/8

Der er fokus på alt det, man ikke kan se med det blotte øje. Du er god til at fornemme, hvad der sker under overfladen. Du har en helt særlig instinktiv fornemmelse af, hvad der er sandt og falskt. Du gennemskuer hurtigt, hvis nogle forsøger at lyve for dig.

Tirsdag 4/8

Når det gælder kærlighed og parforhold, har du brug for nærhed. Dit erotiske liv har også gode vilkår lige nu. Brug aftenen sammen med din partner. Er du single, er du lidt mere reserveret, og du viser først dine følelser, når du føler dig på sikker grund.

Onsdag 5/8

Du må forvente, at en i din nærhed trækker et gammelt emne op af hatten igen. Du gider ikke genoptage diskussionen, men det bliver svært at komme uden om det. Det handler om nogle følelser, som vedkommende ikke helt har lagt bag sig.

Torsdag 6/8

Det ser ud til, at din økonomi bedres og stabiliseres. Dagen egner sig også godt til alle former for investeringer. Skal du have banken med på nogle idéer eller ønsker, er disse dage særdeles velegnede. De vil se positivt på dine ønsker.

Fredag 7/8

Alle former for kommunikation og kurser med spirituelle emner fanger din interesse. Det er det uforklarlige, der pirrer din nysgerrighed. Der foregår derfor meget på de indre linjer, og du er også meget opmærksom på, hvad der ligger bag andre menneskers adfærd i øjeblikket.

Lørdag 8/8

Når det gælder kærligheden, er du lidt reserveret i øjeblikket, men i weekenden vil du møde én, der kan komme forbi dit panser med sin charme og sit blide væsen. Er du i et fast parforhold, kan du se frem til en dejlig weekend, hvor der er en god kontakt mellem dig og din partner.

Søndag 9/8

Dagen egner sig godt til en lang løbetur i det grønne. Du har behov for at få nogle tanker på plads, og det gør du faktisk bedst, mens du foretager dig noget fysisk. Find løbeskoene frem, og tag noget dejlig musik i ørene, og lad tankerne arbejde.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Stenbukkens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn