Horoskop stenbuk illustration

Foto: Tikkie Elsøe Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop for Stenbukken

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 32: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 8/8

Du har stort fokus på livets psykologiske sider. Din nysgerrighed får dig til at grave endnu dybere, indtil du er kommet helt ind til sagens kerne og sandheden. Det betyder meget for dig at forstå de bagvedliggende årsager. Du fornemmer helt instinktivt, hvis nogen skjuler noget for dig.

Tirsdag 9/8

Det kan være svært at komme ud ad døren i dag, og du har allermest lyst til at blive hjemme. Når det gælder kærligheden, er der også basis for nogle dybe og intense samtaler med din partner. Måske skulle du tage en pjækkedag sammen med den, du elsker.

Onsdag 10/8

Dit fysiske overskud er lidt lavt, men senere på ugen vender energien tilbage. Gem derfor de mest krævende opgaver til fredag. Brug i stedet dagen på de lettere ting og på at skabe dig et overblik. Når tingene er godt planlagt, går det hurtigere, når du skal i gang med det praktiske.

Torsdag 11/8

Når det gælder investeringer eller lån, er det vigtigt, at du også læser det med småt. Der kan nemlig sagtens være nogle detaljer, som du har overset, men som er vigtige for din økonomi. Er der tale om større investeringer, skal du måske rådføre dig med nogle eksperter.

Fredag 12/8

Der kan være en tendens til, at du udtrykker dig lidt utydeligt i dag. Det kan godt give anledning til misforståelser. Er der vigtige budskaber eller aftaler på dagsordenen, er det en god idé at sikre dig, at modparten har forstået det, du siger.

Lørdag 13/8

Energien har ikke været den bedste i den sidste tid, men nu mærker du langsomt, at din fysiske styrke vender tilbage. Dagen egner dig derfor godt til alle former for sportslige aktiviteter, hvor du presser dig selv og din krop.

Søndag 14/8

Du bruger ikke søndagen på sofaen. Der er nemlig en del praktiske ting, der skal ordnes derhjemme. Og du er meget opfindsom og kreativ, når du skal finde løsninger. Om aftenen nyder du aftenen sammen med den, du elsker.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_dmjpg.jpg