Horoskop stenbuk illustration
SPONSORERET indhold

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
01. jul. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 30: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 22/7

Prioritér de dybdegående og autentiske samtaler de næste par dage. Læg mærke til om du ind i mellem er lidt rigeligt optaget af at få ret, og om det forhindrer dig i at være fuldt tilstede i samtalen eller relationen.

Tirsdag 23/7

Når du føler dig drænet kan det virke oplagt at stritte imod og forsøge at klare alting alligevel. Men hvad hvis du bare øvede dig i at bede om hjælp i stedet for?

Onsdag 24/7

Forsøg gerne at bruge noget af din store selvdisciplin på inderlige, bløde projekter i dag. Frem for altid at efterstræbe perfektion, forsøg måske at gå efter mildhed?

Torsdag 25/7

I dag kan det føles som om noget af det, der har været svært at sætte ord på bare pludseligt må, må ud! Din ellers finde fornemmelse for timing og tålmodighed kan vise sig at være helt off. Prøv igen i morgen.

Fredag 26/7

Her er en dag med et tiltagende behov for at tage ansvar for det, der er dit og for at sætte ord på det, der optager dig. Det kan du gøre med både nænsomhed og indblik, så dine perspektiver rent faktisk bliver hørt og ikke bliver modtaget som angreb.

Lørdag 27/7

Sørg for at få afsluttet et projekt eller en uoverenstemmelse på hjemmefronten i dag. Genetablér familieharmonien ved at acceptere alles forskelligheder.

Søndag 28/7

Denne søndag kan vise sig at være både kreativ og afspændt. Hvad vil du bruge dine kræfter på, hvis dit primære fokus ikke er at nå i mål, men blot at have det dejligt?