Horoskop stenbuk illustration
Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 14/10

Er der noget, du brænder for at få gennemført, så er det nu, du har overskuddet til at realisere det. Det handler nemlig meget om viljestyrke – og den har du masser af! Du går målrettet efter at skabe nogle synlige forandringer.

Tirsdag 15/10

Dagen egner sig godt til alle former for kreative aktiviteter, og de bedste og skøreste idéer kommer du frem til i samarbejde med andre. Det kan være i et tværgående team, hvor formålet er at finde frem til nye og mere effektive processer.

Onsdag 16/10

Du tænker meget over det med kærlighed, hvad er vigtigt, hvad er ikke? Du føler, at det vil være nødvendigt, at en partner deler interesser med dig langt hen ad vejen. Det er vigtigt for dig, at din partner også kan være din bedste ven.

Torsdag 17/10

Du har brug for orden og struktur i dag. Derfor er det vigtigt, at du planlægger dagen og prioriter de vigtigste ting først. Hvis du skal komme godt i mål med alle dine projekter, er det vigtigt med en detaljeret plan. Tiden kan nemlig godt blive en vigtig faktor.

Fredag 18/10

Ambitioner er gode, men venskaber er nu heller ikke til at kimse ad. Nu er det vennerne og det mere uhøjtidelige, der får første prioritet. Sænk ambitionerne eller lad dem vente til efter weekenden, og tillad dig en sjov aften med vennerne.

Lørdag 19/10

Dit organisations- og foreningsliv beriger dig med mange nye, brugbare kontakter på områder, hvor I har fælles interesser. Det kan også være nogle politiske emner, som fanger din interesse i øjeblikket, og som også bringer dig sammen med ligesindede.

Søndag 20/10

Der er tryk på dit sociale liv og i dag er ingen undtagelse. Det bliver en dejlig dag i venners lag. Det bliver næppe en søndag, hvor du bare er dig selv. Du har brug for at være social og få input fra andre. Det behøver dog ikke være et fysisk møde. Teknikken kan hurtigt bringe dig sammen med andre.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Stenbukkens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn