Horoskop stenbuk illustration
Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 17/2

Det kommer til at handle om kommunikation og indsigt i dag. Der er dog en risiko for, at der let opstår misforståelser mellem dig og andre. Vær derfor særlig omhyggelig med at sikre dig, at dem omkring dig har forstået budskabet.

Tirsdag 18/2

Du er mere social end ellers i øjeblikket. Samtidig er du modig og initiativrig og går gerne forrest, hvis det kræves. Du kan godt lide at være kreativ og gøre tingene til dine helt egne. Det er vigtigt for dig at sætte dit personlig præg på tingene.

Onsdag 19/2

En dag, hvor du udveksler mange kreative idéer med andre mennesker. Det er altid sundt at få nye vinkler på en sag ved at drøfte den med andre. Du har en meget bedre fornemmelse af, hvordan du skal arbejde videre med idéerne, når du har fået en respons fra dine omgivelser.

Torsdag 20/2

Du har stærkt brug for frihed og luftforandring i dag. Bryd vanerne og foretag dig noget, som du slet ikke plejer at gøre. Tag en anden vej hjem eller snup en kop kaffe på en café, som du ikke kender i forvejen. Du styrker nærværet, når du bryder vanerne.

Fredag 21/2

Husk, at det er holdindsatsen, der tæller mest i dag og ikke den individuelle præstation. Det kan du have en tendens til at glemme. Din iver og dit tempo er stort, og der kan være en tendens til, at du tager initiativet selv uden at have de andre med dig.

Lørdag 22/2

Du er i gang med et projekt privat, og det bruger du megen energi på. Der er mange løse ender, som skal samles, og nogle tekniske detaljer skal måske gennemgås helt forfra. Men når du er færdig, kan du med stor tilfredshed se, at det er blevet helt dit eget og unikke udtryk.

Søndag 23/2

Dagen egner sig godt til alle former for non-verbal kommunikation. Du er god til at forstå alt det, der bliver sagt mellem linjerne. Søndagen er også velegnet til aktiviteter, der handler om kunst og musik eller en god film, som stimulerer dig rent mentalt.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Stenbukkens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn