Horoskop stenbuk illustration
Foto: Ditte Breineberg Stenbukken er et jordtegn.

Horoskop stenbuk

Stenbukken: Dagens horoskop

Stenbukken er født mellem den 22. december - 20. januar. Stenbukken er et jordtegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Stenbukken.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Stenbukken er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Stenbukken

Mandag 18/2

Der er særlig fokus på kommunikation og undervisningsaktiviteter. Du udtrykker dig med stor kreativitet, og dine ord er til stor inspiration for andre. Musik eller kunst vil også være en rigtig god kommunikationskanal. Du er god til alle former for non-verbal kommunikation.

Tirsdag 19/2

Du har også en helt særlig intens udstråling i denne uge, og når det gælder kærligheden, kan det blive meget intenst. Du får meget opmærksomhed fra det modsatte køn, og du føler dig meget kvindelig og sensuel i disse dage.

Onsdag 20/2

En kær ven får din følsomme side at se – og det er lidt af en sjældenhed. Det bør du gøre lidt oftere. Det klæder dig at vise lidt mere af dig selv. Du vil gerne fremstå seriøs, men derfor må der gerne være lidt sprækker, der gør dig til et menneske.

Torsdag 21/2

Du har fundamentale forandringer på programmet i privatlivet. Det er ikke til at vide, om det bliver på det menneskelige eller materielle plan, det ved kun du – og fremtiden vil afsløre det. Du er igennem en personlig forvandlingsproces, og den er ikke slut endnu.

Fredag 22/2

Du er åbent og imødekommende, og du er villig til at tage større chancer end ellers. Det kan også være gennem en hobby, at du gerne vil prøve dine grænser af – og måske specielt dine fysiske grænser af. I starten kan det være nærmest angstprovokerende, da du har et stærkt behov for kontrol.

Lørdag 23/2

Lørdagen byder på hyggelige stunder sammen med gode venner. Det kan sagtens være en speciel hobby eller interesse, som bringer jer sammen i dag. Du nyder at udfordre dig selv, og hvis der er andre involveret, stimulerer det også dit konkurrenceinstinkt rigtig meget.

Søndag 24/2

Du er mere social end ellers i øjeblikket – men i dag har du brug for at være alene med dine egne tanker. Du trænger til en dag, hvor der ikke sker så meget. Læs aviserne, nyd morgenkaffen og lav så lidt som muligt. Dagen egner sig godt til bare at daske rundt.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Stenbukkens årshoroskop