Horoskop vægt illustration
SPONSORERET indhold

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
30. jan. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 5: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 30/1

Ugen starter i et rastløst og energisk gear, du vil gerne lære noget nyt, se noget nyt og møde nye mennesker! Lad den indre frihedsfølelse få frit løb!

Tirsdag 31/1

I dag bliver du bedt om at holde fødderne på jorden, og det irriterer dig måske lidt. Find fede måder, hvorpå du både kan være dit kreative, nysgerrige selv og samtidig få noget fra hånden.

Onsdag 1/2

Midten af denne uge er idealistisk og handlekraftig. Nogle af dine flyvske og innovative ideer kan faktisk tage form nu.

Torsdag 2/2

Du føler dig produktiv og klar til forandring. Det tema forfølger dig hele ugen, og i dag på en ekstra dynamisk eller drilsk måde. Træk vejret, og hold fokus.

Fredag 3/2

Det er en af de der uger, hvor det faktisk godt lige må vente et par timer ekstra med at blive weekend. Du har et fedt arbejdsflow, og du har dit kreative selv med på banen. Så dejligt for dig.

Lørdag 4/2

I dag er det optakt til fuldmånen, og du føler dig måske træt eller drænet. Dine venner har dig!

Søndag 5/2

Dagens fuldmåne handler særligt om fællesskabsfølelse og fælles strukturer for dig. Spørg dig selv, hvordan du kan lade dem omkring dig holde dig lidt. Spørg dig selv, hvordan du aktivt selv kan bidrage til de fællesskaber, du tror på og indgår i.