Horoskop vægt illustration
SPONSORERET indhold

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
27. maj. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 22: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 27/5

Denne uge ser ud til at blive fyldt med gode idéer og stor kreativitet. Det er også en god uge til at afslutte nogle projekter, så der kan blive plads til at bruge kræfterne på nogle andre ting.

Tirsdag 28/5

I dag kan nemt føles intens og overvældende. Det kan være svært, men nødvendigt at tage plads. Gør alt, hvad du kan for at fylde alt det, du fylder. Forestillingen om, at du kan være ”for meget” er en gammel rammefortælling, som det er på tide at bryde ud af.

Onsdag 29/5

De næste par dage kan du mærke en del til en gammel anspændthed i dine relationer. Hvis du tror, at du skal være alt for dem, du elsker: Tro om. Hvis du tror, de skal være alt for dig: Tro om.

Torsdag 30/5

Der er et stort potentiale for healing og forvandling af nogle gamle relationsmønstre – vel at mærke særligt forandring gennem handling. De her dage er på den måde ikke tid til at sige undskyld eller til at forklare dig, men derimod tid til at gøre noget anderledes i dine relationer.

Fredag 31/5

Læg mærke til dine drømme i nat. De fortæller dig om nogle behov eller strømninger, som du ellers nemt kunne overhøre. Skriv det, du kan huske ned, og lad billederne eller fornemmelserne give mening over tid.

Lørdag 1/6

Denne weekend står Månen i Vædderen og minder dig om at være modig med dine følelser. Det kan betyde, at du må vise dem på en mere udtryksfuld og umiddelbar måde; Eller måske betyder det, at du må vise modet over for dig selv til også at føle noget af det, du sikkert ofte forsøger at slippe for at føle.

Søndag 2/6

Jo mere plads du kan skabe til at føle dine egne følelser, jo mere plads bliver der også til alle andres i dine relationer. Det er på den måde ikke selvoptaget at lytte indad og tilbringe tid i dit eget selskab, men derimod selve fundamentet for større, bedre, sundere relationer til dem, du elsker og holder af.