Horoskop vægt illustration
SPONSORERET indhold

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
05. jun. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 23: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 5/6

Brug mere tid på det, der føles mildt og hjemligt, end på det, der føles udadvendt og præstationsorienteret. Lad nogle andre gøre noget af arbejdet for dig, og tag tidligt hjem fra arbejde i dag.

Tirsdag 6/6

Der er noget varmt og insisterende over i dag, og det kan på den ene side bringe dig dybere ind i vigtige samtaler, og på den anden side, kan det gøre det svært at forblive lydhør og imødekommende. Du behøver ikke løse alle uoverensstemmelser lige netop i dag eller i morgen.

Onsdag 7/6

Tålmodighed er en dyd, du kan minde dig selv om at praktisere i dag. Du har meget på hjerte, men det er ikke sikkert, at alle andre lige har samme behov for intense samtaler i dag.

Torsdag 8/6

Der er en nysgerrig og eventyrlysten energi i luften, som kalder på nye horisonter eller friske input. Gør noget, du ikke plejer at gøre. Overrask dig selv, og mærk begejstringen i hele kroppen!

Fredag 9/6

Mærk efter, hvad din krop virkelig kalder på i dag, og giv dig selv mere af det. Har du brug for flere pauser, bedre mad, frisk luft, et kram? Egenomsorg behøver ikke være kompliceret eller specielt instagramvenligt.

Lørdag 10/6

Hele weekenden er god til at længes og drømme om egentlig simple, men meningsfulde dage. Tag en tur til havet og mærk, at her er alle dine følelser og længsler hjerteligt velkommen.

Søndag 11/6

I dag er det godt virkelig at stå ved dine værdier og det, du tror på. Samtidig er der også en mulighed for, at noget helt nyt kan vise sig at være vigtigt og værdifuldt for dig.