Horoskop vægt illustration
Foto: Ditte Breineberg Vægten er et lufttegn.

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 33: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 10/8

Det bliver næppe en stille og rolig dag, du går i møde. Der er fokus på alle former for fællesskab, venner og fritidsbeskæftigelser. Du nyder at møde nye mennesker, som du kan debattere og udveksle idéer med. Også på jobbet er der fokus på fællesskab og samarbejde.

Tirsdag 11/8

Politiske idéer kan let fange din interesse i øjeblikket, og du tiltrækkes af mennesker, der deler dine interesser.Det nytter ikke noget at tale til andre menneskers samvittighed – brug hellere din naturlige charme. Det virker langt bedre.

Onsdag 12/8

Du ligger inde med en stor viden på et bestemt område, men du må være bevidst om, at du kan virke lidt bedrevidende. Hvis du skal have dine budskaber igennem, skal du være lidt mere ydmyg og sætte dig bedre ind i den målgruppe, du taler til.

Torsdag 13/8

Det kan være lidt svært at få styr på de praktiske opgaver i dag. Du har heller ikke den store lyst til de rutineprægede opgaver, men du vil hellere finde på nye og kreative ting. Men nogle skal jo sørge for, at det basale er på plads.

Fredag 14/8

Dit energiniveau falder lidt i dag. Dagen egner sig derfor ikke til opgaver, der er fysisk krævende. Du har også født mange nye idéer i den seneste tid, og derfor vil det også være fornuftigt at gøre nogle af dem færdige, før du sætter gang i mere.

Lørdag 15/8

Når det gælder kærligheden, bliver der ikke så meget romantik og tosomhed, men sammen kan en fælles interesse være limen i jeres forhold i øjeblikket. Er du single, bliver du tiltrukket af de aktive typer, som er sociale og udadvendte.

Søndag 16/8

Det bliver en rodet dag, hvor det kan være svært at bevare overblikket. Aftalerne holder ikke, bussen er forsinket, og tidsplanen skrider. Træk på skuldrene, og glæd dig over, at det bliver bedre i morgen. Det er søndag, og du behøver ikke stresse.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vægtens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn