Horoskop vægt illustration
Foto: Ditte Breineberg Vægten er et lufttegn.

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 15: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 12/4

Der er fokus på kærligheden og dit parforhold, men der kan godt være nogle gamle ar, som kommer op til overfladen igen. Du bør ikke klandre din partner, da det er dig, der ikke er parat til at give slip på gamle følelsesmæssige mønstre, som kun du har ansvaret for.

Prøv at gøre dig fri af din normalt meget pæne og høflige facon. Det gør dig bedre i stand til at hamle op med nogle af de mange nye mennesker, som du møder. En del af dem er både provokerende og stridbare.

Tirsdag 13/4

På jobbet får du brug for dine kreative evner og din æstetiske sans. Du har en helt særlig evne til at få tingene til at syne af meget mere, end de reelt er. Du kæler for indpakningen og de små detaljer. Der er også en god stemning mellem dig og dine kolleger.

Onsdag 14/4

Der er fokus på alle former for kommunikation i disse dage. Særligt i dag vil du blive inddraget i mange debatter og diskussioner. Dagen egner sig også godt til kurser eller undervisning. Din nysgerrighed er stor, og din sult for mere viden er lige så.

Torsdag 15/4

Dine samarbejdspartnere er langt mere risikovillige, end hvad, du føler, er godt. Du synes ikke, at det er realistisk, men da det er dig, der er på udebane, er du nødt til at stole på eksperterne. Du behøver ikke bekymre dig så meget. Du skal nok komme godt i mål.

Fredag 16/4

Aktiviteterne i dag er præget af både kreativitet og skønhed. Din gode sans for begge dele kommer dig til stor gavn nu. Du har en god fornemmelse for, hvad andre godt kan lide. Din mavefornemmelse og ikke mindst timingen er perfekt i øjeblikket.

Lørdag 17/4

Du kan se frem til en aktiv lørdag med masser af sociale aktiviteter. Dagen egner sig godt til at være sammen med gode venner. En sammenkomst i et sommerhus lidt væk fra byens puls kan blive aktuelt. Nyd foråret og vennerne i en afslappet atmosfære.

Søndag 18/4

Søndagen egner sig godt til praktiske aktiviteter, hvor du kan bruge dine kreative evner for eksempel kreativt håndværk. Du nyder at kæle for detaljerne, og du er god til at finde den lille ting, der sætter prikken over i'et og gør resultatet til noget særligt.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vægtens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn