TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Horoskop vægt illustration
Foto: Ditte Breineberg Vægten er et lufttegn.

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 15/4

Du får en god start på ugen, hvor samarbejdet mellem dig og dine kolleger glider let og ubesværet. Du får brug for din æstetiske sans og gode smag, og du sætter pris på de små detaljer, der får det hele til at se eksklusivt og smukt ud.

Tirsdag 16/4

Der er basis for nogle gode samtaler i dag. Du må dog være forberedt på, at dine omgivelser er mere fokuseret på fakta, mens du i højere grad bruger din mavefornemmelse. I må derfor finde et kompromis midt i mellem, hvis I skal blive enige.

Onsdag 17/4

Du tænker store tanker i øjeblikket, og i dag kan du skabe et godt parløb med en, der kan hjælpe dig med at gøre dine idéer til virkelighed. Der er også en sjov og humoristisk stemning mellem dig og andre i dag. Det er med til at skabe energi og optimisme.

Torsdag 18/4

Du har masser af energi, og det har dine omgivelser og din partner også. Derfor bliver det en aktiv dag, hvor du får udrettet en masse. Dagen egner sig også godt alle former for sportslige aktiviteter, hvor du virkelig kan mærke din krop.

Fredag 19/4

Dagen er præget af en god kontakt til andre mennesker. Tonen er mild og forsonende, og har der været nogle former for uenigheder, er de i hvert fald helt væk i dag. Eftermiddagen egner sig rigtig godt til et møde med veninderne, hvor du kan blive opdateret på ugens sidste nye sladder.

Lørdag 20/4

Du kan se frem til en dejlig weekend sammen med den, du elsker. Du får stor opbakning fra din partner, og der er lagt op til en dag med mange søde ord. I behøver ikke andre for at føle jer godt tilpas. I nyder hinandens selskab – kun jer to.

Søndag 21/4

Der kan være en overraskelse i sigte omkring din partners økonomi eller den fælles økonomi, som I deler. Det kan være, at din partner pludselig kommer til flere penge, som kan bidrage til den fælles pulje. Ellers er det en dag med gode muligheder for investeringer i ny teknologi.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vægtens årshoroskop