GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Horoskop vægt illustration
Foto: Ditte Breineberg Vægten er et lufttegn.

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 50: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 9/12

Du har en svaghed for alt, der drejer sig om kommunikation og handel. Heldigvis ser det ud til, at der nu starter en periode, hvor du også har heldet med dig i disse sammenhænge. Med din charme og venlige væsen kan du sælge næsten hvad som helst til hvem som helst.

Tirsdag 10/12

Din nysgerrighed er større end ellers, og dine kommunikative færdigheder er fantastiske lige nu. Der bliver lyttet til dine budskaber, og du kan virkelig være inspirerende for andre. Du er god til at se flere vinkler på en sag, og samtidig har du et godt overblik.

Onsdag 11/12

Din økonomi ser rigtig fin ud i øjeblikket, og der er derfor udsigt til lidt større julegaver i år. Du kan lide at glæde andre, og finde gaver der helt unikke og særlige. Du gider ikke købe masseproducerede gaver, men noget helt personligt og specielt.

Torsdag 12/12

Du bruger meget energi på jobbet og på at få arbejdsopgaverne fra hånden, men du har en følelse af, at du ingen vegne kommer. Brug din mavefornemmelse og kreative sans. Løsningerne kan ikke sættes på formel eller lægges ind i en stram struktur.

Fredag 13/12

Du lægger meget energi på jobbet i øjeblikket, og det er vigtigt, at du sætter en grænse og holder fri, når du har fri. Sluk din arbejdstelefon, når du går hjem i dag. Du får mange informationer ind fra mange forskellige kanaler i øjeblikket, og du er nødt til at sætte det på pause en gang i mellem.

Lørdag 14/12

Det kan være svært at få privatliv og arbejde til at balancere i øjeblikket. Derfor vil det være godt at fokusere på familie og vennerne i denne weekend. Hvis du ikke har overskud til selv at have gæster, er der gode muligheder for at tage på besøg.

Søndag 15/12

Det bliver en dag, hvor du ikke har lyst til at være meget omkringfarende. Du har brug for en stille søndag, hvor der er tid til fordybelse og samvær med din partner. Det har været en hektisk tid, når det gælder kærligheden, men roen sænker sig mere og mere.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vægtens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn