Horoskop vægt illustration
Foto: Ditte Breineberg | Vægten er et lufttegn.
ALT for damerne

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Af 06.aug.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 33: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 13/8
Dagen i dag ser ud til at give dig en hektisk start på ugen. Bare rolig, det er ikke kun besværligheder, der flyver rundt om dig. Også de gode oplevelser ligger lige for.

Tirsdag 14/8
Du bliver mødt med stor utålmodighed, og nogle vil oven i købet opføre sig temmelig barnligt. Det nytter ikke noget at tale til deres samvittighed – brug hellere din naturlige charme. Det virker langt bedre.

Onsdag 15/8
Der er mulighed for, at nye mennesker indtager scenen, men du vil nyde at udveksle ideer og debattere med disse nye bekendtskaber.

Torsdag 16/8
Du har en heldig hånd med finanserne i dag. Kig på budgettet. Måske gemmer der sig nogle muligheder for at få mere luft i økonomien.

Fredag 17/8
Kærligheden trives fint, så længe I giver hinanden den fornødne frihed. Stramme tøjler dræber kærligheden.

Lørdag 18/8
Godt det er weekend nu. Så kan du med god samvittighed hellige dig det, der optager dig mest; fællesskab, venner og fritidsinteresser.

Søndag19/8
Det bliver en rodet dag, hvor det kan være svært at bevare overblikket. Aftalerne holder ikke, bussen er forsinket og tidsplanen skrider. Træk på skuldrene, og glæd dig over at det bliver bedre i morgen.

Se alle horoskoper her

Læs Vægtens årshoroskop


Henter...