Horoskop vægt illustration
Foto: Ditte Breineberg Vægten er et lufttegn.

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 14: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 30/3

Du har svært ved at finde en rytme og en struktur på hverdagen. Det flyder meget let ud, da du hele tiden bliver distraheret af noget andet. Dagens udfordring er derfor at lukke alt andet ude og fokuserer på en enkelt opgave ad gangen.

Tirsdag 31/3

Du finder stor glæde ved at udvikle og finjustere dine kreative talenter og evner. Du har en udpræget sans for detaljerne. Jo mere du giver slip, jo mere kreativ bliver du. Du kan også blive meget inspireret af dine drømme i øjeblikket.

Onsdag 1/4

Der er gode muligheder for at gøre en god investering i disse dage. Det kan meget vel handle om din bolig eller fast ejendom. Det kan være omlægning af lån eller udvidelse af din bolig. Du og din familie har behov for mere plads.

Torsdag 2/4

Det handler om at få lagt en plan og få lidt mere struktur på dagen – ellers går tiden hurtigt med ingenting. Brug lidt tid på at opstille en dagsorden for dagen, og tag herefter fat på ét punkt ad gangen. Du vil opdage, at det virker.

Fredag 3/4

Du er et meget socialt menneske, og specielt i øjeblikket har du et stærkt behov for at være sammen med andre. Er du single, kan det derfor blive en lang weekend, hvis du ikke har selskab derhjemme. Det kan godt gøre dig en smule rastløs.

Lørdag 4/4

Rutineopgaver virker kedelige på dig, og du har ikke tålmodigheden eller disciplinen til at få ryddet op i skabe og skuffer, hvilket ellers kunne være tiltrængt. Desværre er tiden ikke til at tage på de store eventyrlige rejser, så du må i stedet drømme dig ud i verden.

Søndag 5/4

Hvis ikke du kan tage på en rejse nu, kan du bruge søndagen på at planlægge dit næste eventyr sammen med den, du elsker. Kig på et kort og find ud af hvor i verden, I gerne vil hen, når muligheden igen byder sig. Planlægningen kan sætte kulør på en ellers kedelig søndag.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vægtens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn