Horoskop vægt illustration
SPONSORERET indhold

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
04. dec. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 49: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 4/12

Der er en arbejdsom og vedholdende energi over dagen i dag. Det kan føles dejligt tilfredsstillende at komme i mål med projekter, der kræver mange kræfter. Egentlig er der for dig også en god anledning til at lade andre komme lidt på banen. Slip tøjlerne lidt, og se, at andre har styr på deres dele af opgaven. Du behøver ikke klare alting lige nu.

Tirsdag 5/12

De næste par uger er det særligt godt at komme til bunds i det, der virkelig betyder noget for dig. Det kan være nogle grundlæggende værdier, der pludselig kræver ændringer på ønskelisten eller en forandring i nogle af julens mange forpligtelser. Blive nysgerrig og fordybet i det, der er vigtigt for dig.

Onsdag 6/12

De næste par dage er Månen i dit tegn. Sæt tid af til at gøre mere af det, der nærer dig og fylder dig op. Brug også et øjeblik på at overveje, hvilke gamle eller forældede overbevisninger, du kan give slip på, for at give mere plads til det, der virkelig er dig.

Torsdag 7/12

Gamle følelser eller issues kan godt føles aktuelle igen de her dage. Det handler ikke om at dvæle unødigt ved fortiden, men derimod om at blive klar på, hvad du er helt færdig med at bruge dine kræfter på.

Fredag 8/12

Når du øver dig i at slippe gamle versioner af dig selv, bliver der bedre plads til det, der er dit endnu mere autentiske udtryk. Det betyder måske, at det, der engang var behagesygt eller overdrevet optaget af alle andres behov, pludselig kan give slip til fordel for en stærkere fornemmelse af, hvem du er, og hvad du særligt har at bidrage med i dine relationer.

Lørdag 9/12

Weekenden er god til dybdegående og imødekommende samtaler, der er både flirtende og udforskende. Du mærker måske samtidig et behov for også at tage tidligt hjem og passe på dig selv på den måde. Det er cool! Stå ved dine behov.

Søndag 10/12

I dag kan føles anspændt og rastløs for nogen, men ikke nødvendigvis for dig. Forsøg at lade være med at tage andre menneskers følelser personligt. Det handler højst sandsynligt ikke om dig.