Horoskop vægt illustration
Foto: Ditte Breineberg Vægten er et lufttegn.

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 5: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 27/1

Det går meget stærkt i disse dage, og det kan være svært for dig at følge med. Der er mange sociale aktiviteter at vælge mellem, og det er nok klogt af dig at sige ”nej tak” til nogle af dem. På jobbet er der brug for dine kreative evner og gode smag.

Tirsdag 28/1

På jobbet har du succes med en opgave, hvor du har haft god gavn af dine æstetiske sans og gode smag. Du har blik for det smukke og forstår, hvad der rører sig i tidens trend. Du kan meget vel arbejde med mode, musik eller kunst.

Onsdag 29/1

Der kan godt være en kollega eller flere, der er venlige og nikker til det meste, du siger, men når du vender ryggen til, gør de noget helt andet, end du har bedt dem om. Det er vigtigt, at du sikrer dig, at I har forstået hinanden.

Torsdag 30/1

Der er en let og livlig stemning på jobbet i dag. Du er selv hurtig i replikken, og de bliver returneret med et sjovt twist. Det føles godt at få rørt lattermusklerne, og samtidig får det arbejdet til at glide lettere og meget hurtigere.

Fredag 31/1

Din partner eller en nær ven er meget pirrelig. Det handler sandsynligvis slet ikke om dig, men vedkommende har blot en dårlig dag. Senere på eftermiddagen og aftenen finder I hinanden igen. Det forsvinder lige så hurtigt som det opstod.

Lørdag 1/2

Du kan se frem til en festlig lørdag med masser af festligheder. Normalt er du ikke så konfronterende, men i øjeblikket er du mere direkte, og er der én, der fanger din interesse, tager du gerne selv initiativet. Du har ikke svært ved at finde et emne at tale om.

Søndag 2/2

Du har ikke så meget lyst til at bevæge dig udenfor dit hjem og din hule. Men om søndagen har man lov til at ligge lidt længere på sofaen. Læs en god bog eller se en romantisk film. Det er sundt at lade op til ugen, der venter forude.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vægtens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn