Horoskop vægt illustration
Foto: Ditte Breineberg Vægten er et lufttegn.

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 17/6

En rejse vil gavne kærligheden og parforholdet. Du og din partner trænger til at komme lidt væk fra hverdagen og opleve noget sammen. Er du single, er mulighederne for at møde kærligheden uden for Danmarks grænser gode.

Tirsdag 18/6

Du er meget ambitiøs og lægger sidste hånd på en plan, som du gerne vil fremlægge for andre én af de nærmeste dage. Der er dog nogle udfordringer omkring økonomi og ressourcer generelt. Du skal have argumenterne i orden, hvis du skal regne med andres støtte.

Onsdag 19/6

Humøret hos din partner og andre mennesker svinger en del i dag. Du må finde tålmodigheden frem og tage det med et smil. Måske burde du selv sænke tempoet en smule og reflektere over tingene, inden du tager de næste skridt.

Torsdag 20/6

Du er selv meget ambitiøs og målrettet, men det kniber gevaldigt med at få andre til at følge i dine fodspor – og jo mere du prøver, jo mere stritter de imod. Du er nødt til at acceptere de vilkår du er underlagt, og forsøge at have dit fundament på plads, inden du træffer flere beslutninger.

Fredag 21/6

Det er fredag, og stemningen er lidt lettere i dag end i de sidste dage. Du har selv behov for at tage lidt let på tingene og lave sjov med de ellers alvorlige og ambitiøse projekter, du står midt i. Det bliver en dag, hvor der grines og fjolles meget.

Lørdag 22/6

Har du muligheden, så er der ingen tvivl om, at en rejse vil påvirke dit kærlighedsliv i en meget positiv retning, især her i weekenden. Måske skulle du bruge dagen på at komme væk fra hverdagens trivialiteter og opleve noget helt andet.

Søndag 23/6

Dagen egner sig godt til kreative opgaver, hvor du skal bruge din intuition og fantasi. Hvis du forsøger at lægge et stramt og praktisk program, vil du blot opleve at dagen alligevel smuldrer, fordi du har dine tanker et helt andet sted.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vægtens årshoroskop