v
Horoskop vægt illustration

Foto: Tikkie Elsøe Vægten er et lufttegn.

Horoskop for Vægten

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 26: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 27/6

Du har mange fremtidsplaner, og du er temmelig ambitiøs. Du giver karrieren førsteprioritet, hvilket kan give anledning til, at din partner eller din familie føler sig overset. Selv tåler du ingen begrænsninger, så det er næppe sandsynligt, at du ændrer på din prioritering.

Tirsdag 28/6

Det gælder om at finde balancen mellem at være den omsorgsfulde og at stille krav. Er du for omsorgsfuld, vil modparten forsøge at finde din grænse. Stiller du for mange krav, bliver du mødt af modstand.

Onsdag 29/6

Alle former for kommunikation har din interesse, og din nysgerrighed er særlig stærk i øjeblikket. Du vil gerne udvide din horisont. Måske overvejer du at starte på en ny uddannelse.

Torsdag 30/6

Kærlighed og parforhold byder på spænding og overraskelser. Er du single, har du sikkert mere end én bejler. Er du i et fast parforhold, vil rejser og eventyr være det, der kan få kærligheden til at brænde endnu stærkere end den gør i forvejen.

Fredag 1/7

Kærlighed og parforhold byder på spænding og overraskelser. Er du single, har du sikkert mere end én bejler. Er du i et fast parforhold, vil rejser og eventyr være det, der kan få kærligheden til at brænde endnu stærkere, end den gør i forvejen.

Lørdag 2/7

Du har udlængsel. Hvis ikke der er en rejse på programmet, kan en god bog om emnet være et alternativ. Brug lørdagen på at drømme dig langt væk fra hverdagen. I drømmene kan alt lade sig gøre, og senere kan du altid blive lidt mere realistisk.

Søndag 3/7

Du bruger næppe søndagen derhjemme. Du er en smule rastløs, og dagen egner sig godt til at tage på besøg. Bag en lækker kage, og meld din ankomst hos en god veninde, som du ikke har set længe. Der er meget, som I skal opdatere hinanden på.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg