Horoskop vægt illustration
Foto: Ditte Breineberg Vægten er et lufttegn.

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 43: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 19/10

Det er vigtigt for dig i øjeblikket at have overskud – ikke kun i banken, men også fysisk overskud. Du gør dig derfor mange tanker om, hvordan du kan opbygge et vist ”forråd” på begge fronter.

Tirsdag 20/10

Vennerne og dit sociale netværk har trukket store veksler på dig, og du kan mærke, at det har tappet dig for energi. Vær bedre til at sige fra, og tænk lidt mere på dig selv.

Onsdag 21/10

Forvent ikke en weekend med de store romantiske stunder. Brug i stedet fridagene på at nyde livet i et langsomt tempo.

Torsdag 22/10

Økonomien trænger til en strammere plan, hvis ikke du skal overskride budgettet. Du bruger for mange penge på helt unødvendige ting.

Fredag 23/10

En samtale eller et møde med din bankrådgiver kan ende positivt. Du har gode muligheder for, at han vil se positivt på dine forslag.

Lørdag 24/10

Dagen egner sig godt til at være derhjemme, men den egner sig ikke til at ligge på sofaen. Der skal arbejdes – hårdt og længe.

Søndag 25/10

En lille – og helt overraskende – flirt kan pifte en ellers kedelig onsdag op. Du skal ikke regne med, at det udvikler sig til mere, men humøret får et løft.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vægtens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn