Horoskop vægt illustration
Foto: Ditte Breineberg Vægten er et lufttegn.

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 14/10

Der er positive økonomiske overraskelser på programmet i dag. Det kan handle om et samarbejde, hvor ny teknologi kommer på tale, og som har en positiv indflydelse på din indtjening. Internettet eller anden ny teknologi har en stor værdi i dag.

Tirsdag 15/10

Normalt er du ikke så meget for at konfrontere andre mennesker. Du vil hellere bevare freden, men i dag vil du gerne have tingene på dine præmisser, og derfor er du god til at sætte en steg i sandet, hvis nogle prøver at overskride dine grænser.

Onsdag 16/10

Forvent ikke de store romantiske begivenheder. Du har dit fokus og dine tanker rettet mod livets mere materielle sider. Normalt er du også meget samarbejdsvillig, men i øjeblikket har du fokus på dig selv og dét, der gør dig glad.

Torsdag 17/10

Økonomien ser rigtig god ud i øjeblikket, men du er også god til at bruge de penge, du har. De mange små fristelser, som du kommer i indkøbskurven, bliver til mange på en uge. Du er god til at forkæle dig selv og dine kære i øjeblikket, men vær lidt mere bevidst om dit forbrug.

Fredag 18/10

Dagen egner sig godt til alle former for kommunikation og undervisning. Det kan være, at du selv underviser og videregiver din store viden til andre. Eller du selv bruger dagen på at tilegne dig viden fra andre, som hjælper dig med at udvide din horisont.

Lørdag 19/10

Du har masser af energi og overskud. Find sammen med et par veninder og brug dagen på motion, hvor du både kan få pulsen op og samtidig få dækket dine sociale behov. Under løbeturen kan I opdatere hinanden på livet.

Søndag 20/10

Søndagen egner sig godt til at få betalt regninger og give budgettet et serviceeftersyn. Der burde ikke være udfordret på budgettet, men dit forbrug er lige i overkanten, og det vil være en sund øvelse at få styr på dit samlede forbrug.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vægtens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn