Horoskop vægt illustration
Foto: Ditte Breineberg Vægten er et lufttegn.

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 25/1

Dine tanker går tilbage til barndommen i dag. Der er en oplevelse, som får nogle minder frem fra fortiden. Det kan meget vel handle om nogle af de værdier, du er opdraget efter, men som du har ændret på senere i livet. Noget tager vi med os, mens vi laver om på andre ting, og dermed skaber vi vores eget liv.

Tirsdag 26/1

Du får nemt din vilje i disse dage, da du er meget overbevisende i din argumentation. Dine kommunikative evner er rigtigt gode, og med humor og charme oveni kan du overtale alle til hvad som helst. Husk også at give andre taletid.

Onsdag 27/1

Selv om du får modspil fra dine omgivelser, giver det dig bare mere energi. I stedet for at blive uvenner, giver det en god og konstruktiv energi. Du kan godt lide den konkurrencebetonede stemning, du er omgivet af i dag. Det får dig ud af starthullerne.

Torsdag 28/1

Du har masser af energi, og du sidder ikke stille ret længe ad gangen. Der er hele tiden noget eller nogen udefra, der sætter dig i gang med noget nyt. Det driver dig ud i helt nye emner, som du ikke kender så meget til i forvejen, men det udvider til gengæld din horisont.

Fredag 29/1

Du har mange idéer i dag, men der kan være en tendens til, at du ikke får ført dem ud i livet. Det er fordi, du kun har tænkt de overordnede tanker og ikke har interesseret dig så meget for, om det er praktisk muligt. Vær lidt mere realistisk.

Lørdag 30/1

Kærligheden har gode vilkår, og der hersker en god og positiv kontakt mellem dig og din partner. Er du single, egner lørdagen sig også godt til flirt og dating på afstand fx på internettet. En kærlig korrespondance kan få din puls til at stige.

Søndag 31/1

Du føler dig lidt rastløs i dag, men i stedet for at sætte flere projekter i søen, burde du bruge søndagen på at slappe af og få styr på hverdagens kedelige rutineopgaver. Der er nemlig en tendens til, at det roder lidt. Du er god til overspringshandlinger, når det gælder de kedelige opgaver.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vægtens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn