Horoskop vægt illustration
Foto: Getty Images | Vægten er et lufttegn.
ALT for damerne

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 16/4
Der sker noget med dine relationer i øjeblikket. Der er en heftig aktivitet, der både kan have med det helt nære, parforholdet, og de mere generelle relationer. Det bliver en spændende tid.

Tirsdag 17/4
Forsøg ikke at forudsige, hvad der kommer til at ske i dine relationer – det kan du alligevel ikke. Glæd dig i stedet over, at livet ikke er kedeligt i øjeblikket.

Onsdag 18/4
Du trives bedst med frihed under ansvar. Husk på, at sådan har de fleste det, og det gælder også i parforholdet. Husk at give hinanden den nødvendige frihed til at kunne være jer selv, på godt og ondt.

Torsdag 19/4
Du trænger til en pause. Sæt tempoet helt ned og lav kun det mest nødvendige.

Fredag 20/4
En veninde kan overraske og invitere dig til et spændende arrangement. Sig endelig ja – det kan blive lidt ud over det sædvanlige.

Lørdag 21/4
Andre kommer ikke godt af sted med at hundse rundt med dig. Du har brug for lang snor og for at tilrettelægge din dag selv.

Søndag 22/4
Tænk over, om du holder lidt for meget på de gamle former og traditioner. Jo mere du træder på bremsen, jo mere provokerer dine omgivelser dig.

Se alle horoskoper her

Læs Vægtens årshoroskop


Henter...