Horoskop vægt illustration
Foto: Ditte Breineberg Vægten er et lufttegn.

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 22: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 25/5

Kærligheden kan blive rigtig spændende i denne uge. Din store nysgerrighed bringer dig langt omkring, og netop når du er på eventyr, kan det bringe romantiske overraskelser med sig. Det kan også være i en studiekreds, at romantikken blomstrer.

Tirsdag 26/5

Du bevæger dig uden for dine normale cirkler, og du møder nye mennesker, der giver dig indblik i helt nye tinge. De pirrer din nysgerrighed og lærer dig en masse. Det betyder også, at du får brug for dine sproglige kompetencer.

Onsdag 27/5

Der er ekstra fokus på kommunikation og uddannelse i dag. Din nysgerrighed er større end sædvanlig, og du har brug for at udvide din horisont. Du har brug for at se tingene i et større perspektiv og udveksle holdninger og idéer med dine omgivelser.

Torsdag 28/5

Dit energiniveau har længe ligget over middel. Har du dyrket meget motion, er det nu, du kan se de synlige resultater i form af en slankere krop. Dagen egner sig også godt til samvær med andre, der har samme interesse for fysiske aktiviteter.

Fredag 29/5

Er du single, og leder du efter den eneste ene, er dine muligheder bedst i de cirkler, du normalt ikke kommer i. Er du under uddannelse, og skal du til eksamen, kan du se frem til et godt resultat at slutte ugen med. Du kan holde weekend med god samvittighed.

Lørdag 30/5

Det kan være svært for dig at slappe helt af. Du er meget ivrig og målrettet i alt, hvad du gør. Derfor bliver det næppe en weekend, hvor du ligger på sofaen hele dagen. Du er meget social, og du vil gerne ud blandt andre. Du har holdninger, som du gerne vil dele.

Søndag 31/5

Du er aktiv og målrettet – også selv om det er søndag. Find løbeskoene frem og få brændt noget af krudtet af. Inviter gerne en god veninde med, så I kan få ordnet hele verdenssituationen undervejs. Og du har meget på hjerte, så det kan godt blive en lang løbetur.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vægtens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn