Horoskop vægt illustration

Foto: Tikkie Elsøe Vægten er et lufttegn.

Horoskop for Vægten

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 40: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 3/10

Kærlighedsplaneten Venus befinder sig i dit tegn, og det giver lidt medvind i kærlighed, men også i dine relationer generelt. Det giver dig en god start på arbejdsugen, hvor du møder mere venlighed på din vej end ellers.

Tirsdag 4/10

Økonomien er rigtig god, og de aftaler, du laver, falder ud til din fordel. Dog kan en omlægning af budgettet komme på tale. Det kan ovenikøbet betyde et større rådighedsbeløb, så det burde ikke skabe bekymringer.

Onsdag 5/10

Du har meget på hjerte, som du gerne vil af med, men der kan være en tendens til, at du er lidt for ivrig. Din tålmodighed er ikke så stor, og måske skulle du sætte tempoet lidt ned, hvis du gerne vil have andre med dig. Øv dig i at lytte lidt mere.

Torsdag 6/10

På jobbet er der lidt kaotiske tilstande, og det kan derfor være svært at få struktur på dagen. Det føles lidt som om, at når du bedst synes, at du har godt fat i opgaven, smuldrer det mellem fingrene på dig – og du må starte forfra.

Fredag 7/10

I det daglige arbejde sættes der fokus på de mere kreative aktiviteter. Det er nok tiltrængt, men det er tilrådeligt at tjekke, om der er afsat tilstrækkelige midler i budgettet. Du er mere en kreativ sjæl end en fornuftig bogholder i øjeblikket.

Lørdag 8/10

Du trives bedst uden så mange bindinger og faste rammer i dag. Når det gælder kærlighed, sker der ikke så meget i øjeblikket, men dit behov for at gøre noget med andre, er heller ikke så stort. Du er ikke bange for at være dig selv lige nu.

Søndag 9/10

Du er selv meget aktiv og selvstændig, men i dag møder du mennesker, som trænger til din omsorg, og at du lytter. Du vil gerne handle på problemerne i øjeblikket, men måske er det ikke det, der skal til. Du skal i virkeligheden bare være til stede.

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg