Horoskop vægt illustration
Foto: Ditte Breineberg Vægten er et lufttegn.

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 18/2

Du har din opmærksomhed rettet mod de daglige pligter og arbejdsopgaver. Det kan være lidt kaotisk, men med et godt organisationstalent og en detaljeret plan får du skik på det alligevel. Om aftenen slapper du af, nyder samværet med din familie.

Tirsdag 19/2

Dit parforhold har stresset dig i den seneste tid, men i dag og i den næste tid mærker du langsomt men sikkert, at der falder ro over dit kærlighedsliv. Det er en stor lettelse, da du er et menneske, der trives dårligt i urolige omgivelser med ubalance.

Onsdag 20/2

Pas på med at love mere end du kan holde på jobbet. Et er teori – noget andet er praksis. Du får lidt for hurtigt sagt ja til en opgave, der ved første øjekast virker ligetil, men som i praksis er vanskelig at få styr på. Der er for mange ubekendte faktorer.

Torsdag 21/2

Når det gælder økonomien, bør du være lidt konservativ. Tiden lige nu egner sig ikke til investeringer eller partnerskaber, hvor der er tale om et økonomisk fællesskab. Din egen økonomi og indtægt har du styr på, men forvent ikke at andre har det på samme måde.

Fredag 22/2

Stærke familiebånd præger billedet i dag. Du føler dig bedst tilpas derhjemme og i selskab med din familie. Tag gerne en ekstra fridag og brug den sammen med familien. Dagen egner sig også godt til at starte et projekt derhjemme.

Lørdag 23/2

Energien er ikke den bedste. Brug derfor lørdagen på så lidt som muligt. Hvis der er meget, der skal laves derhjemme, må du være bossen og sætte alle de andre i sving. Det er nødvendigt at stille krav, hvis du skal gøre nogle forhåbninger om, at der sker noget på den private front.

Søndag 24/2

Din partner har disponeret sin økonomi på en dårlig måde. Det påvirker dit humør, at I ikke er enige om, hvordan I prioriterer eventuelle investeringer i jeres fælles bolig. Det kan derfor give anledning til nogle ændringer på længere sigt.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vægtens årshoroskop