Horoskop vægt illustration
Foto: Ditte Breineberg Vægten er et lufttegn.

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 34: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 19/8

Du er ganske udadvendt med stor lyst til at deltage i det sociale liv omkring dig. Kærligheden, som du har eller den du søger, har gode vilkår i dine sociale kredse netop i dag. Er du på job, glider samarbejdet let og ubesværet.

Tirsdag 20/8

Der er lagt op til en hyggelig dag sammen med vennerne eller kollegerne. Måske trækker dagen ud, og det bliver sent. Men når blot man er i godt selskab, betyder det ikke så meget. Du nyder, at I kan inspirere hinanden.

Onsdag 21/8

I dag har du brug for at trække dig tilbage til dit eget univers. Du kan derfor se frem til en mere stille periode, hvor du kan vende blikket indad og være dig selv. Du overlader gerne diskussionerne til andre, og vil gerne nøjes med en mere anonym rolle, hvor du kan sidde i kulissen og trække i trådene.

Torsdag 22/8

Det bliver en forholdsvis stille dag, hvor der ikke sker så meget. Du har det bedst, hvis du får lov at passe dig selv i dag. Dagen egner sig godt til at fordybe sig i et emne, hvor du kan komme helt ind til sagens kerne. Du kan opdage helt nye ting, der ellers ikke har været synlig for det blotte øje.

Fredag 23/8

Er du i et fast parforhold, egner dagen sig godt til en romantisk dag eller aften, hvor I kigger hinanden dybt i øjnene og lukker alle andre ude. Det kan være svært, hvis man har børn. En barnepige eller hjælpsomme bedsteforældre er en god løsning.

Lørdag 24/8

Du bliver lidt mere selektiv i din omgang med andre mennesker. Det overfladiske vælges i en vis grad fra, for til gengæld at give plads til lidt færre, men mere dybe relationer. Du vil gerne find frem til, hvad der gemmer sig under overfladen på andre mennesker.

Søndag 25/8

Hvis du føler dig drænet for energi i dag, så vil en god måde at få ladet batterierne op igen være at hengive dig til meditation. Lad de praktiske opgaver ligge til i næste uge, eller til energien vender tilbage. Du har brug for en pause.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vægtens årshoroskop