Horoskop vægt illustration

Foto: Ditte Breineberg Vægten er et lufttegn.

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 20/9

Ugen starter stille, og du har mest brug for at være dig selv. Mandagen egner sig derfor bedst til aktiviteter, hvor du arbejder bag kullisen. Normalt er du et meget socialt menneske, men i dag vil du gerne være dig selv.

Tirsdag 21/9

Det kan være svært at få struktur på de daglige opgaver i dag. Du er ikke så effektiv og struktureret, som du plejer at være. Du har kastet for mange idéer op, og derfor kan det være svært at gribe dem alle igen. Du må prioritere bedre.

Onsdag 22/9

På jobbet flyder det lidt i øjeblikket, og i dag du må sørge for at sætte tingene i gang. Din selvtillid fejler heldigvis ikke noget i øjeblikket, og du er samtidig god til at formidle og få sat tingene i system. Du har også selv brug for at skabe dig et overblik.

Torsdag 23/9

Du føler dig godt tilpas i dag, og du har lyst til at klæde dig mere feminint end ellers. Selv om sommeren er ovre, tager du gerne kjolerne frem fra skabet. Du bruger derfor lidt mere tid hjemme, inden du er klar til at gå ud og erobre dagen.

Fredag 24/9

Når det gælder økonomien, er der overskud på kontoen, men en fritidsbeskæftigelse kan blive lidt dyrere, end du forventede. Det er snart weekend, og du har brug for at forkæle dig selv lidt.

Lørdag 25/9

Du har mange idéer og mange synspunkter, som du gerne vil dele med andre. Men regn ikke med, at de giver ærligt udtryk for det, hvis de er uenige med dig. Kritikken holder de for sig selv. Måske skal du være bedre til at byde dem indenfor og lytte lidt bedre.

Søndag 26/9

Du udtrykker dig med stor præcision og overbevisning, men du nyder alligevel, når nogen udfordrer dig på din viden. Det er jo ikke sjovt at diskutere med sig selv. Hvis du skal have dine omgivelser ud af busken, skal du komme med nogle relevante eksempler fra dagligdagen, i stedet for at tale i overordnede termer.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vægtens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn