Horoskop vægt illustration

Foto: Ditte Breineberg Vægten er et lufttegn.

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 29/11

Det bliver en dag, hvor du konstant er på farten. Du løber nærmest fra det ene til det andet. Slap af – du skal nok nå det hele. Dagen egner sig godt til alle former for mentale aktiviteter, der udvider din horisont og gør dig klogere.

Tirsdag 30/11

Økonomien er ikke den bedste i øjeblikket, og derfor er det en god idé at være tidligt ude, når det gælder julegaverne. Brug din kreativitet, og kig efter de gode tilbud, eller led efter de billigste priser på internettet. Kommer du i tidsnød, kan det godt blive dyrt.

Onsdag 1/12

Der er stort fokus på dit hjem og din familie i øjeblikket, og det er ikke usandsynligt, at du spekulerer på at finde noget større. Du mangler plads og luft omkring dig. Måske vil det være en god mulighed at se efter noget ude på landet.

Torsdag 2/12

Energien er ikke den bedste, og hvis du kan, vil det være en god idé med et par fridage inden jul. Økonomien er heller ikke den bedste, men hvis du har tiden, kan du lave meget selv. Dine kreative evner fejler nemlig ikke noget.

Fredag 3/12

Din partner eller en i din nærhed er lidt følsom i dag. Det eneste, det kræver, er, at du bruger lidt tid på at lytte, så vedkommende føler sig set og hørt. Du skal ikke komme med løsninger, men blot slå ørene ud. Vedkommende vil helst selv løse det.

Lørdag 4/12

Det bliver ikke svært at finde på noget at bruge weekenden på. Der er fokus på familien og din bolig. Det kan være, at du bruger dagen på at undersøge nye muligheder. Det kan være en større bolig eller mulighederne for at bygge ud og få mere plads.

Søndag 5/12

Du bruger gerne søndagen på en familieudflugt. Det kan være et kulturelt arrangement, som hele familien kan være sammen om. Det kan også være, at I vælger at rejse nogle dage væk, inden julen kommer. Måske skal der købes julegaver i udlandet.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vægtens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn