Horoskop vægt illustration
Foto: Ditte Breineberg | Vægten er et lufttegn.
ALT for damerne

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 18/6
Du er meget målrettet og ambitiøs. Som ugen skrider frem vil dette falde yderligere i øjnene hos alle, der får noget med dig at gøre.

Tirsdag 19/6
En rejse vil gavne kærligheden og parforholdet. Er du single, er mulighederne for at møde kærligheden uden for Danmarks grænser gode.

Onsdag 20/6
Humøret hos din partner og andre mennesker svinger en del i dag. Du må finde tålmodigheden frem og tage det med et smil.

Torsdag 21/6
Du er selv meget ambitiøs og målrettet, men det kniber gevaldigt med at få andre til at følge i dine fodspor – og jo mere du prøver, jo mere stritter de imod.

Fredag 22/6
Der er noget du har haft gang i længe. Du vil blive stillet til ansvar for det i en eksamenslignende begivenhed, hvor dine ideer skal stå deres prøve.

Lørdag 23/6
Har du muligheden, så er der ingen tvivl om, at en rejse vil påvirke dit kærlighedsliv i en meget positiv retning, især her i perioden sidste del.

Søndag 24/6
Din nysgerrighed er meget stor i dag – nærmest umættelig. Pas på, at du ikke spreder dig over så mange emner, at du mister overblikket.

Se alle horoskoper her

Læs Vægtens årshoroskop


Henter...