Horoskop vægt illustration

Foto: Ditte Breineberg Vægten er et lufttegn.

Horoskop vægt

Vægten: Dagens horoskop

Vægten er født mellem den 24. september - 23. oktober. Vægten er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vægten.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vægten er dit stjernetegn.

Uge 29: Her er dagens horoskop for Vægten

Mandag 19/7

Et godt samarbejde eller et venskab kan bane vejen for at skabe nogle gode og personlige resultater i dag og i morgen. Dagen egner sig godt til brainstorming og andre former for idéudveksling. Du kan hente meget inspiration hos andre.

Tirsdag 20/7

Du er ambitiøs, og du har succes med det, du foretager dig i øjeblikket. Mulighederne for, at det giver lidt ekstra i lønningsposen, er gode. Du har stor opbakning fra dine chefer og overordnede i øjeblikket, men du har også gjort dit hjemmearbejde.

Onsdag 21/7

Der er nogle detaljer i en plan for fremtiden, som er god at få på plads i dag. Det kan være, fordi du er blevet klogere og har fået vendt nogle ting med andre i et bredere forum. Du må derfor tilbage og justere nogle detaljer, så du kommer godt i mål med projektet.

Torsdag 22/7

Dagen egner sig til alle former for fysiske aktiviteter og meget gerne sammen med andre. Det kan for eksempel være fodbold eller håndbold, hvor det er gruppens indsats og ikke den individuelle præstation, der tæller. Alligevel er der en vis konkurrence indbyrdes, om hvem der kan præstere bedst.

Fredag 23/7

Du har brug for ro til at komme i dybden med nogle ting i dag. Når du skraber i overfladen, dukker der nye lag op, som der skal undersøges nærmere. Men det er positivt, da det giver dig muligheden for at lave noget, der er holdbart i længden.

Lørdag 24/7

Det bliver en dag, hvor du har svært ved at være effektiv og struktureret. I stedet for at blive irriteret over, at du ikke når nogle vegne, skal du hellere acceptere det og vente til en anden dag. Du bliver nemlig hele tiden distraheret af noget andet og mere spændende.

Søndag 25/7

I dag glemmer du let ting og aftaler, fordi du er for distræt og fraværende. Alt skal nok blive nemmere om et par dage, når tågen letter igen. Du har ikke helt styr på kalenderen, og du må bare erkende, at du må være mere disciplineret med dine aftaler.

Se alle horoskoper her

Læs ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vægtens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn