Horoskop vandmand illustration
Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 18/2

Du har gode muligheder for at tjene en ekstra skilling på nogle kunstneriske eller kreative aktiviteter. Det bør du nok udnytte - der er jo meget fokus på økonomien. Din indtægt kan godt være svingende i øjeblikket, og netop derfor er der brug for en plan.

Tirsdag 19/2

Første del af dagen bruger du på at få styr på de daglige opgaver. Senere på dagen har din partner eller en nær ven brug for lidt opmærksomhed og omsorg. Som det mentale menneske, du er, kan det være svært at forstå, når andre lader følelserne styre.

Onsdag 20/2

Du er temmelig rastløs i øjeblikket, og du mærker en uforklarlig indre uro. Du har svært ved at slå rødder og bygge et solidt fundament for dit liv. Du har brug for at bryde med nogle traditioner og normer og finde dit helt eget ståsted i livet.

Torsdag 21/2

Hvis der er lidt overskud på kontoen, så er det ikke sandsynligt, at du lader pengene stå. Det er rarere med lidt selvforkælelse fx et meditationskursus eller et spa-ophold. Det er ikke nødvendigvis de materielle værdier, der gør dig glad i øjeblikket.

Fredag 22/2

Det lader til, at kærligheden lader vente på sig, men den kommer også til dig. Imens du venter, så udnyt at energien på jobbet er helt i top i dag. Måske er det udsigten til, at det snart er weekend, der får energien frem.

Lørdag 23/2

Fællesskabet med vennerne gør dig varm om hjertet. At føle, at man hører til, er en dejlig fornemmelse. Du bruger gerne weekenden på sociale arrangementer, og du er inde i en periode, hvor du hele tiden udvider dit netværk. Det er et netværk, der rækker ud over nabolaget og måske ud over Danmarks grænser.

Søndag 24/2

Det bliver en stille søndag uden de store begivenheder. Det lyder måske kedeligt, men en søndag på sofaen i afslappet stil er vel ikke så dårligt. I virkeligheden er der masser af arbejde, der venter derhjemme, men glem den dårlige samvittighed og lad op til den kommende uge.

Se alle horoskoper her

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop