Horoskop vandmand illustration
Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 3: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 13/1

Mandag og tirsdag er lidt stille, men herefter er du igen klar til at gå ud og møde verden. Du lader op, og om et par dage er du igen klar til at gå ud og møde verden. Du er god til at mærke efter, hvad dine behov er – og lige nu er det at være dig selv.

Tirsdag 14/1

Der er en økonomisk gevinst i sigte i dag. Din indtægt har været svingende i lang tid, men nu er der udsigt til en bedring. Det er ikke den store lottogevinst, men måske et job, som kan give dig en højere indtægt og ikke mindst mere økonomisk stabilitet.

Onsdag 15/1

Sæt ikke dine egne behov helt til side. Det kan der være en tendens til, at du gør i dag. Brug eftermiddagen og aftenen på at forkæle dig selv med noget, der giver dig glæde. Det kan fx være en spabehandling eller en omgang god massage.

Torsdag 16/1

Der kan være en i din nærhed, som har nogle udfordringer. Du hjælper gerne vedkommende. Det er ellers én, som normalt er selvkørende, men som blot er kørt lidt af sporet. Dagen slutter i ro og fred uden de store begivenheder.

Fredag 17/1

Efter en lidt stille periode er du igen klar til at gå ud at møde verden. Din charme og hurtige replikker vækker andres interesse. Du er god til at sælge dig selv, og dét du kan. Skal du til en jobsamtale, har du gode kort på hånden.

Lørdag 18/1

Du arbejder seriøst med tingene i dag, og du er god til at skabe dig et godt overblik. Det bliver en lørdag, hvor du får udrettet en masse praktiske ting, og når dagen er omme, er du godt tilfreds. Aftenen byder på velfortjent afslapning.

Søndag 19/1

Du har været knapt så udadvendt, som du plejer i den seneste tid. Du mærker langsomt, at du får mere lyst til at være synlig i ”gadebilledet” igen. Du har ikke noget imod at være centrum for begivenhederne og gå forrest, hvis det kræves.

Se alle horoskoper her

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn