Horoskop vandmand illustration
Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 14: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 30/3

Du går en tid i møde, hvor du langsomt –  men sikkert – bliver mere voksen og moden. Du er også den, der gerne tager et større ansvar på dine skuldre. Du kan træde mere i karakter og være den, der går forrest og tager initiativet.

Tirsdag 31/3

Der sker mange store forandringer i din tilværelse i øjeblikket, og ikke mindst vil dit udgangspunkt og dit fundament forandre sig. Men selv om det kan blive en vanskelig periode, er du ikke sådan at slå omkuld. Din styrke og vedholdenhed er større end ellers.

Onsdag 1/4

Du går en dejlig og spændende periode i møde, når det gælder kommunikation, uddannelse og rejser – og disse dage er blot begyndelsen. Du er velformuleret og skarp i din måde at formulerer dig på. Du pakker heller ikke tingene ind.

Torsdag 2/4

Du går en dejlig og spændende periode i møde, når det gælder kommunikation, juridiske og moralske emner. Din tankegang er hurtig, og du er skarp i replikken. Vær opmærksom på, at du meget nemt kører andre i sænk med dine verbale stormangreb.

Fredag 3/4

Vær lidt mere forsigtig med dit forbrug og din økonomi. Derfor vil det være godt, at du bruger dagen på at få et større overblik over din økonomi og dit budget. Din indtægt er fin, men hvis du konstant bruger mere, end du har, kan det ende med et underskud.

Lørdag 4/4

Dagen egner sig godt til sport og fysiske aktiviteter, hvor du kan få afløb for dit konkurrencegen. Om aftenen tager du gerne et spil Trivial Pursuite, der kan stimulere dig mentalt. Du går op i det med liv og sjæl, og du gør alt for at vinde – selv over børn, hvis de er med.

Søndag 5/4

Brug gerne søndagen på fysisk og sportslig udfoldelse. Find løbeskoene frem og løb en lang tur. Du er i stand til at presse dig selv og din krop rigtig langt i øjeblikket. Måske skulle du sætte dig et mål og struktur på træningen.

Se alle horoskoper her

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn