Horoskop vandmand illustration
Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 23/11

Du har dine tanker rettet mod samarbejde og fællesskab. Det kan være alt fra aktiviteter i den lokale sportsforening til holdninger i et politisk fællesskab. Du er god til at udnytte dit netværk og få de nødvendige aftaler i stand.

Tirsdag 24/11

Du må forvente en dag med mange sociale aktiviteter. Du overrasker med helt nye idéer, som bryder den daglige rutine. Det, du siger, kommer lige fra hjertet, men pas på, at det ikke tærer for meget på dine egne kræfter og ressourcer.

Onsdag 25/11

Kærligheden er der ikke så meget plads til, medmindre at kærlighed og arbejde kan følges ad. Måske er der en kollega, som er lidt sødere end de andre. En lille kontorflirt kan være dét, der giver varme og lys i en mørk og kold tid.

Torsdag 26/11

Du har store drømme om din fremtid, for så vidt angår kærlighed og parforhold. Men det ser ud som om, du mangler lidt mod for at kunne nå dine mål. Slå dig løs og grib chancerne i flugten!

Fredag 27/11

Det bliver en livlig dag, hvor du farer rundt fra det ene sted til det andet. En pause og lidt ro ind i mellem vil være godt. Det vil også give dig muligheden for at mærke efter og bruge din intuition, som er stærk i dag. Lytter du til den, er du ikke i tvivl om hvilken retning, du skal følge.

Lørdag 28/11

Du er nysgerrig og har brug for kontakten med andre. Du sidder derfor næppe alene i dag. Du er dog på udebane i dag, men det giver dig muligheden for at møde mennesker, der ligger inde med en masse ny viden.

Søndag 29/11

Du hygger dig bedst derhjemme. Det er faktisk dér, du føler dig mest fri. Start dagen med en kop kaffe og en avis. Sid gerne længe og nyd, at du ikke skal nå noget. Det varer nemlig ikke ved. Allerede i morgen starter endnu en travl uge.

Se alle horoskoper her

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn