GIV ET BLAD I JULEGAVE TIL ÉN, DU HOLDER AF

Horoskop vandmand illustration
Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 50: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 9/12

Det bliver en dag med mange sociale aktiviteter. Du udvikler dig personligt gennem de grupper og netværk, du er en del af. Og i dag kan du hente stor hjælp og støtte i dit netværk. Dagen egner sig også godt til at høre et godt foredrag, som kan stimulere dig mentalt.

Tirsdag 10/12

Du har en god koncentrationsevne og blik for detaljerne. Dagen egner dig derfor godt til opgaver, der kræver struktur og orden. Du er god til at organisere og sætte tingene i system i grupper, du er en del af. Det sætter vennerne og dine kolleger stor pris på.

Onsdag 11/12

Dit pengeforbrug er lidt i overkanten, og der er en tendens til, at du lukker øjnene og uden at vide, om der er penge på kontoen. December er som regel en dyr måned, og du bør give budgettet et eftersyn og lade Dankortet blive i tasken.

Torsdag 12/12

Der er fokus på fællesskab og samarbejde på tværs af organisationen, og du må være forberedt på, at der kommer mange idéer og holdninger på bordet. Det kan derfor være svært at få enderne til at mødes, men en hektisk brainstorm kan være en god start.

Fredag 13/12

Din økonomiske situation er lidt ustabil i øjeblikket, men kunst og kreative aktiviteter gavner økonomien. Det er ikke nødvendigvis gennem de sædvanlige kanaler, at du kan hente en ekstra indtægt. Det kan være en fritidsinteresse, som du har succes med i øjeblikket.

Lørdag 14/12

Det handler om at få leveret nogle resultater og gjort tingene færdig til tiden. Du kommer derfor ikke til at ligge på den lade side i dag. Aftenen byder på selskabelighed i gode venners lag – et sammenskudsgilde inden jul. Det passer godt til dit budget.

Søndag 15/12

Søndage kan godt være lidt for stille efter din smag, og du keder dig faktisk lidt. Dagen egner sig godt til fysiske aktiviteter. Inviter gerne en god veninde på en lang løbetur, hvor I samtidig kan få vendt hele verdenssituationen.

Se alle horoskoper her

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn