Horoskop vandmand illustration
Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 28: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 6/7

Din partner eller en professionel samarbejdspartner kan godt udfordre dig, men det kan der komme en interessant debat ud af. Det kan meget vel være nogle samfundsmæssige eller politiske holdninger, der bliver vendt og drejet.

Tirsdag 7/7

Der er fokus på det daglige arbejde og de omgivelser, der præger hverdagen. Måske har du en udfordring med en kollega, når det handler om nogle principielle retningslinjer i forhold til de daglige opgaver. I er måske ikke helt enige, om hvordan opgaverne skal løses.

Onsdag 8/7

Det bliver en dag, hvor du har næsen i sporet og får udrettet en masse. Du får ryddet op i noget, du ellers ikke har tiden til, men i øjeblikket er der ikke så mange nye opgaver. Det føles godt at komme i bund med opgaverne.

Torsdag 9/7

Der er en hjertesag, der skal vendes med din partner eller en nær ven. Det er god at få vendt sagen med en, du kender godt. Det er også meget sandsynligt, at flere end ellers kommer til dig for at få et godt råd eller en anden vinkel på en bestemt sag.

Fredag 10/7

Du må være forberedt på, at din partner eller et andet familiemedlem kan være lidt på tværs i dag. Hvis du skal tackle det bedst muligt, skal du være varsom med ikke at såre vedkommendes stolthed. I en diskussion skal der helst ikke være en taber.

Lørdag 11/7

Weekenden ser god ud for kærligheden. Er du single, er lørdagen god for flirt og dating. Du har ikke svært ved at komme i kontakt med andre, og samtalerne glider let og ubesværet. Er du i et fast parforhold, nyder I en sjov aften sammen.

Søndag 12/7

Har du børn, må du forberede dig på, at diskussionerne kan blive lange og besværlige i dag. Der er næsten ligegyldigt, hvad du siger, så er der en lille fyr, der er Rasmus Modsat. Det bedste du kan gøre er at finde din humoristiske sans frem.

Se alle horoskoper her

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn