Horoskop vandmand illustration
SPONSORERET indhold

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
04. dec. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 49: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 4/12

I dag er særligt god til at afslutte et vigtigt projekt, inden du går i gang med alt muligt andet. Du er typisk fuld af idéer, og det er en gave til folk omkring dig, men lige netop i dag handler mere om at sætte de sidste, tydelige punktummer end om at skubbe alting i en ny, endnu uudforsket retning.

Tirsdag 5/12

Hvis du har gået og sukket efter lidt ekstra anerkendelse på jobbet, så kan det fint være nu, du skal gøre dig modtagelig for ros og medvind. Nogle gange kommer den slags i form af bonusser og lønstigning, andre gange er det måske mere i form af kollegiale skulderklap og en følelse af, at det du gør, gør en forskel.

Onsdag 6/12

Giv mere af det, du har at give – både på jobbet og særligt i dine nære relationer. Stop samtidig op og træk vejret ned i maven hver gang, du er lige ved at love mere, end du faktisk kan holde eller holde til.

Torsdag 7/12

De næste par dage handler særligt om at blive færdig med en gammel fortælling, en udtjent overbevisning, en slidt følelsesmæssig tilstand, som trænger til forandring.

Fredag 8/12

At slippe fortiden er selvfølgelig en langstrakt proces, men det er også indsatsen værd, selvom det kan føles rodet, overvældende eller decideret ubehageligt at gå i gang. Giv ikke op på forhånd!

Lørdag 9/12

Weekenden er poetisk og imødekommende, der er plads til både de entusiastiske og dybdegående samtaler. Det er med andre ord perfekte energier for dates, der vil mere end bare høflig smalltalk.

Søndag 10/12

Det der føles rastløst og irritabelt i dag, beder dig i virkeligheden om at skrue lidt ned for de ydre forpligtelser og lidt op for det, der føles nærende og trygt i kroppen.

Se alle horoskoper her 

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop