Horoskop vandmand illustration

Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 24: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 14/6

Dagen bliver et godt mix af fornøjelser og hverdagens mange opgaver. Dit job er meget afvekslende, og du udvider dine færdigheder betragteligt i øjeblikket. Eftermiddagen og aftenen egner sig godt til fritidsaktiviteter sammen med gode veninder.

Tirsdag 15/6

På arbejdet er der en masse mails, der skal besvares. Og når dagen er omme, har du ikke fået udrettet så meget andet. På jobbet kan du også møde diskussionslyste kolleger, som gør arbejdet mere besværligt. Du synes, at andre hænger sig for meget i de små detaljer.

Onsdag 16/6

Det bliver en dag, hvor du er på farten det meste af tiden, og måske kommer du også lidt ud af din komfortzone. Du er på udebane og kan derfor ikke køre på rutinen. Men nogle gange er det godt at blive udfordret på de daglige rutiner.

Torsdag 17/6

Du er målrettet og har snuden i sporet. Dagen egner sig godt til at få sat sig nogle nye mål, der rækker længere ud end dagen i dag. Men du må være forberedt på, at dine kolleger eller medarbejdere brokker sig, og at de er knapt så imødekommende og hjælpsomme.

Fredag 18/6

På jobbet er stemningen rigtig god, og du og dine kolleger er gode til at hjælpe hinanden. Dog kan der være en enkelt, som er lidt stridbar. Det bedste, du kan gøre, er at bevare roen. Du kan godt lide at være lidt provokerende indimellem, men det vil blot eskalere konflikten.

Lørdag 19/6

Du kan se frem til en festlig lørdag med mange mennesker omkring dig. Er du single, er der rigtig gode muligheder for en sjov aften med flirt og dating. Er du i et fast parforhold, kan du se frem til en sjov aften med gode fælles venner.

Søndag 20/6

I dag retter du din opmærksomhed mod emner som kost og sundhed. Du tænker lidt mere over, hvordan du lever, og hvordan du kan styrke dit sind og din krop. Søndagen er derfor velegnet til at genstarte og lægge en plan for den kommened uge.

Se alle horoskoper her

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn