Horoskop vandmand illustration
Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 8: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 17/2

Økonomien kan give dig nogle hovedbrud i øjeblikket. Du har ikke været nok opmærksom på udgifterne, og budgettet er skredet. Brug derfor gerne dage på at få lagt en detaljeret plan. Giv dit budget lidt mere opmærksomhed.

Tirsdag 18/2

Kærligheden har gode vilkår, og din kontakt til andre mennesker er direkte og uden filter. Dine kommunikative evner er helt i top – så hvorfor ikke finde et spændende kursus, der kan udfordrer dig mentalt og udvide din horisont.

Onsdag 19/2

Du virker en smule distræt på andre, men i dag er der nogle forandringer i dit privatliv, der optager dig meget. Du er i gang med at finde nogle holdbare løsninger, der kan skabe dig et bedre og mere solidt fundament.

Torsdag 20/2

Du bruger meget energi på at hjælpe andre i øjeblikket. Det kan også være professionelt, at du hjælper de svage i samfundet. Du arbejder gerne bag kulisserne og lader andre være i centrum. For dig handler det om noget større end dig selv.

Fredag 21/2

Du har en god kontakt til andre, og du er god til at give andre taletid. Samtidig er du klar og tydelig i dine budskaber. Du kan sige næsten hvad som helst uden at fornærme nogen. De siger det nemlig på en venlig og charmerende måde.

Lørdag 22/2

En dag, hvor du udveksler mange kreative idéer med andre mennesker. Det er altid sundt at få nye vinkler på en sag ved at vende den med andre mennesker omkring dig. Du har en meget bedre fornemmelse af, hvordan du skal arbejde videre med idéerne, når du har fået en respons fra dine omgivelser.

Søndag 23/2

Lyt til din underbevidsthed, når den pludselig og helt overraskende melder sin ankomst. Brug derfor søndagen på noget, du brænder for. Glem pligterne for en stund og sæt dine egne behov først.

Se alle horoskoper her

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn