Horoskop vandmand illustration
Foto: Getty Images | Vandmanden er et lufttegn.
ALT for damerne

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 16/4
Du er skarp på det mentale område, og det motiverer dig til at lære nyt. Alle former for kommunikation og ny viden har din skærpede opmærksomhed. Gab nu ikke over mere end du kan tygge.

Tirsdag 17/4
Du har nerverne lidt uden på tøjet i dag. Et par gode åndedrætsøvelser vil kunne bringe dig i bedre balance og få din puls lidt længere ned.

Onsdag 18/4
Din evne til at komme i kontakt med andre mennesker på en god måde er nærmest unik. Når kontakten er skabt skal du dog være lidt forsigtig med din direkte facon, da den kan virke afskrækkende på nogle.

Torsdag 19/4
I dag kan du møde interessante mennesker, der har en helt anden baggrund end din egen – og hvem ved, måske kan det blive til kærlighed.

Fredag 20/4
Du har rigtig mange gode ideer, du får dem nærmest på samlebånd. Din store udfordring kan dog blive at få tjekket af, om de nu også er lad-sig-gørlige i praksis.

Lørdag 21/4
Du fordyber dig fuldstændig i en bestemt opgave, og du ænser ikke ret meget andet. Den har din fulde opmærksomhed og interesse.

Søndag 22/4
Det er ikke alle, der kan følge din lynhurtige tankegang og talestrøm. Tal langsommere og ha’ lidt mere tålmodighed.

Se alle horoskoper her

Læs Vandmandens årshoroskop


Henter...