TILMELD DIG KVINDELØBET SENEST D. 30. APRIL FOR KUN 259 KR.

Horoskop vandmand illustration
Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 16: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 15/4

Du tænker meget over dine personlige værdier i denne uge, og det kan godt være med til, at du senere på ugen gerne vil re-starte dit liv og begynde på et helt nyt kapitel. Du sætter et punktum og kigger frem i stedet for tilbage.

Tirsdag 16/4

Du har mange drømme, og de fleste af dem koster mange penge. Du må være lidt mere realistisk og kigge budgettet lidt efter i sømmene, inden du bruger løs. Du har hang til luksus og selvforkælelse i øjeblikket, men mindre kan måske også gøre det.

Onsdag 17/4

Du har masser af energi, og dagen egner sig godt til sportslige aktiviteter, der også har et socialt formål. Du er også god til børn og til at sætte dem i gang med kreative aktiviteter, der stimulerer dem mentalt, men i høj grad også socialt.

Torsdag 18/4

Du har brug for lys og luft omkring dig, og derfor vil dagen egne sig godt til at være ude under åben himmel. Har du fri, kan du med fordel tage ud af byen og ud på landet, hvor der er store vider og en horisont, du kan nyde.

Fredag 19/4

Dine kommunikative evner er over middel i øjeblikket, og specielt i dag er dine talegaver i orden. Du kan overtale næsten hvem som helst til hvad som helst. Der kan også være en større skriftlig opgave, hvor du endelig får de sidste detaljer på plads.

Lørdag 20/4

Du går ikke af vejen for at smide en provokerende holdning på bordet for at få andre menneskers respons. Det er ikke altid nødvendigt med så skrappe midler. Det ligger simpelthen i din natur at provokere en smule, når det hele bliver lidt kedeligt.

Søndag 21/4

Du må være forberedt på, at dit fundament ændrer sig i disse dage. Det kan handle om en pludselig ændring i dine boligforhold eller familiære forhold. Det kan give dig et helt nyt udgangspunkt og give dig muligheden for at sætte dig nye mål i livet.

Se alle horoskoper her

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop