Horoskop vandmand illustration

Foto: Tikkie Elsøe Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop for Vandmanden

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 39: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 26/9

Din frihedstrang er fra naturens side stærk, men i øjeblikket er det særligt udtalt. Du søger nye bekendtskaber og kontakter, der kan lære dig noget og udvide din horisont. Du giver også gerne den viden, du selv har, videre til andre.

Tirsdag 27/9

Gennem et studiemiljø eller i udlandet møder du mennesker, der har en helt anden baggrund end din egen. Du har både blik for detaljerne og er i stand til at bevare det store overblik. Du får nye informationer, der trækker dig i en helt ny retning.

Onsdag 28/9

Du skaber hele tiden nye kontakter, som er både lærerige og betydningsfulde i øjeblikket. Det er mennesker med holdninger, som kan sætte nye tanker i gang. Samtidig er du god til at have snuden i sporet og være målrettet i alt, hvad du gør.

Torsdag 29/9

Du kommer let til tingene i øjeblikket, og det er ikke svært at nå de resultater, du sætter dig for. Men inden du kan se nogle synlige resultater af din indsats, er der en del, der skal forberedes og undersøges først. Dagen er velegnet til analysearbejde.

Fredag 30/9

Dit udgangspunkt ændrer sig hele tiden i øjeblikket, og i dag får du ny viden, der betyder, at du må skifte retning. Det kan være noget viden, der tidligere har ligget skjult og ikke har været synligt for alle. Men det er vigtig viden.

Lørdag 1/10

Der kan være en tendens til, at du sætter dine egne behov til side. Du er meget indstillet på at samarbejde og være en del af fællesskabet, men det er også vigtigt, at du mærker efter, hvad du selv har brug for, i stedet for at redde hele verden og andre.

Søndag 2/10

Du tænker ikke så meget over det, du siger i dag. Derfor kan du let overraske dine omgivelser med en provokerende udtalelse. Tænk lidt mere, før du taler. Du har meget energi og er lidt for utålmodig. Sørg for at have andre med dig.

Se alle horoskoper her 

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg