v
Horoskop vandmand illustration

Foto: Tikkie Elsøe Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop for Vandmanden

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 26: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 27/6

Det handler meget om hverdagen i øjeblikket og ikke mindst om at få indarbejdet faste rutiner og struktur. Også selv hvis du har ferie, er der fokus på at få orden på dine rutiner.

Tirsdag 28/6

Pas på med at virke for bedrevidende, når du taler med andre. Det kan let opfattes som et angreb, selv om det er ment som en hjælp. Tænk over dit ordvalg, og hold pauser, så du giver dig tiden til at tænke, før du taler.

Onsdag 29/6

Start dagen med at indføre nogle nye og sunde vaner. Yoga vil gavne dit velbefindende og din krop. Selv om det er onsdag, kan du godt starte i dag. Du behøver ikke vente til mandag. Jo før, jo bedre.

Torsdag 30/6

Du må være forberedt på, at dem, du møder i dag, er lidt pirrelige og følsomme. Derfor undgår du næppe diskussioner. Det påvirker dit eget følelsesregister, men hvis du ikke selv viser din følsomhed frem, tror andre ikke, at du bliver ramt.

Fredag 1/7

Der er en frisk og humoristisk tone mellem dig og andre i øjeblikket. Du kan lide den hurtige replik, der bliver grebet i luften og sendt retur med et glimt i øjet. Humor er et godt værktøj, hvis man skal fange andres opmærksomhed.

Lørdag 2/7

Du har brug for selskab. Dagen egner sig godt til sociale aktiviteter af sportslig karakter – alle former for sport, der kan få følelsen af sammenhold frem. Du får meget energi af at være sammen med andre mennesker i øjeblikket.

Søndag 3/7

Nogle praktiske ting omkring din økonomi trækker ud. Du må væbne dig med tålmodighed. Der er ikke så meget, du kan gøre for at fremme processen. Men det vil være en fordel, hvis du fortsætter den stramme kurs, du selv har lagt.

Se alle horoskoper her 

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn

610x200_woordy_knap2.jpeg