Horoskop vandmand illustration
Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 39: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 21/9

Dit kærlighedsliv er inde i en positiv udvikling, og du skaber nye kontakter gennem uddannelse eller udlandet. Der kan helt pludseligt og uventet opstå en gnist mellem dig og en særlig anden, eller I kan mødes under særlige og specielle omstændigheder.

Tirsdag 22/9

Lappeløsninger duer ikke i dag. Dagen egner sig godt til opgaver, der kræver koncentration og fokus. Når du arbejder dig igennem de mange lag, kommer der helt nye ting frem i lyset. Det handler mere om kvalitet fremfor kvantitet.

Onsdag 23/9

Hvad enten du er single eller allerede er i et etableret forhold, så er udsigterne for kærligheden lyse. Der er en positiv udvikling i gang, og den er langtidsholdbar. I dag kommer du i kontakt med mange spænende mennesker med et internationalt skær.

Torsdag 24/9

Dine personlige holdninger giver anledning til en hektisk og intens debat i dag. Du vender tingene på hovedet, og det kan virke provokerende på nogle. Privat er det lidt mere fredeligt, og du kan nyde aftenen sammen med dine kære.

Fredag 25/9

Der er mange muligheder for at skabe nye kontakter, og for dig er sandsynligheden størst, hvis du er under uddannelse eller er på en udlandsrejse. Se dig om, og udnyt mulighederne. Dem, du kommer i kontakt med i øjeblikket, kan lærer dig en masse.

Lørdag 26/9

Om formiddagen har du brug for at fordybe dig i noget, som kræver fokus og lidt finmotorik. Det kan være noget håndværksmæssigt, som du skal have styr på. Eftermiddagen og aftenen bliver mere social og udadvendt. Du søger helt sikkert selskab.

Søndag 27/9

Leder du efter kærligheden, skal du ikke lede i dit nærmiljø. Du har de bedste vilkår i de cirkler, du normalt ikke kommer i – så bevæg dig ud af din egen lille andedam. Tag på eventyr. Det behøver ikke være udenfor Danmarks grænser.

Se alle horoskoper her

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn