Horoskop vandmand illustration
Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 25: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 17/6

Dagen sætter fokus på dine vaner og daglige rutiner. Efter en stresset periode med mange aktiviteter har du brug for en sundere hverdag, eller din krop har. Meditation eller yoga vil være en god måde at få krop og sjæl i balance igen.

Tirsdag 18/6

Du har brug for en dag, hvor du vender blikket indad. Du har brug for at trække dig væk fra det sociale liv og lægge en plan for, hvordan du kan få mere tid til dig selv og leve et sundere liv. Din kalender er fyldt, men du er nødt til at skabe plads til, at du kan være dig selv.

Onsdag 19/6

Hvis du skal ændre på dine vaner i dag, er du nødt til at ændre på dine værdier samtidig. Lav en liste over din prioriteringer. Det kan hjælpe dig til at få en lettere og sundere hverdag. Det svinger lidt for meget, og når det gælder mad, kan du hurtigt komme på afveje uden en plan.

Torsdag 20/6

Har du børn, kan du se frem til en dejlig dag, hvor du nyder din rolle som mor. Du er særlig omsorgsfuld og nyder den nære kontakt, I har sammen i dag. Dagen egner sig også godt til alle former for kreative aktiviteter og til at finde dit eget indre legebarn frem.

Fredag 21/6

Din kontakt til andre mennesker glider let og ubesværet, og er du single og interesseret i flirt og dating, så er mulighederne rigtig gode i dag. Er du single, kan du med fordel aftale en sjov bytur med veninderne. Det bliver næppe kedeligt.

Lørdag 22/6

Selv om det er weekend, er der mange praktiske opgaver, der skal ordnes. Der vil derfor ikke blive tid til så meget afslapning. Det kan meget vel være nogle familiemedlemmer, som har brug for en hjælpende hånd til noget praktisk.

Søndag 23/6

Din økonomi svinger meget i øjeblikket, og i dag kan det godt påvirke dit humør i en negativ retning. Der er desværre ikke så meget, du kan gøre, end at forsøge at være mere påpasselig med, hvad du bruger. Der kan være en tendens til, at du køber uden at vide, om budgettet kan holde.

Se alle horoskoper her

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop