Horoskop vandmand illustration
Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 15: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 12/4

Der er fokus på kommunikation og uddannelse. Alt, hvad der kan gøre dig klogere eller udvide din horisont, har din interesse. Tonen mellem dig og din partner eller en af dine nære venner kan blive lidt anstrengt. Vær ikke så fastlåst, når det gælder principper og regler.

Tirsdag 13/4

Økonomien trænger til en strammere planlægning. Dit forbrug er lidt for højt. Du tænker ikke så meget over, hvor meget du bruger, og netop derfor bør du sætte lidt mere fokus på dit budget. Det er ganske enkelt uvidenhed, der er årsag til dit overforbrug.

Onsdag 14/4

Dagen egner sig godt til alle former for samarbejde og fællesskab. Du kan få meget inspiration fra andre i dag, og flere hjerner tænker bedre end én. Du er også god til at udnytte dit netværk optimalt og få det bedste ud af et hvert samarbejde.

Torsdag 15/4

Du har brug for at omgive dig med romantiske og smukke ting i øjeblikket. Derfor er det ikke usandsynligt, at du køber kunst og billeder til dit hjem – eller noget at smykke dig selv med. Det eneste du skal sikre dig, inden du svinger dankortet, er, at du har råd til at forkæle dig selv.

Fredag 16/4

Du hygger dig med de daglige opgaver med dine kolleger. Du kan se frem til en forholdsvis rolig fredag, hvor tingene glider stille og roligt. Der er udsigt til weekend, og du og dine kolleger har allerede fokus på privatlivet.

Lørdag 17/4

Andre mennesker er lidt følsomme i dag - blandt andet din partner. Derfor må du være lidt mere opmærksom og omsorgsfuld, hvis du skal have tingene til at glide lidt lettere. Brug fridagen på at give din partner lidt mere opmærksomhed.

Søndag 18/4

En hemmelig indtægtskilde kan blive aktuel, eller at du kan tjene penge indenfor det kreative eller spirituelle område. Der kan være tale om penge, du tjener ved siden af din almindelige indtægt. Måske kan det på sigt blive en mere fast indtægtskilde.

Se alle horoskoper her

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn