Horoskop vandmand illustration
Foto: Ditte Breineberg | Vandmanden er et lufttegn.
ALT for damerne

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Af 06.aug.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 33: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 13/8
Hvis du er i et fast forhold er dagen i dag begyndelsen på en uge i kærlighedens tegn. Tosomhed er bare et andet ord for nydelse – husk det, og lad det komme til dig.

Tirsdag 14/8
Er du ikke i et fast parforhold, er mulighederne for en date rigtig gode. Der bliver både plads til erotik, hygge og gode samtaler.

Onsdag 15/8
Det må helst ikke blive alt for alvorligt i dag efter din smag. Nyd dagen i selskab med børn eller andre barnlige sjæle.

Torsdag 16/8
Dagen egner sig fortrinligt til hygge og god mad i selskab med familien og gode venner. Og du er gerne vært for arrangementet.

Fredag 17/8
Din energi er i fokus og heldigvis for det, for arbejdstempoet er højt lige for tiden, men du evner sagtens at følge med - måske endda være med til at sætte tempoet.

Lørdag 18/8
Single eller i parforhold; weekenden giver plads til alle de gratis glæder. Det være sig erotisk, hyggeligt eller bare i form af den gode kommunikation mellem to, der kan danne grobund for senere faste relationer.

Søndag19/8
Du er meget interesseret i de bagvedliggende årsager til andres adfærd. Når du prøver at undersøge dette, giver det dig samtidig en bedre forståelse af dig selv.

Se alle horoskoper her

Læs Vandmandens årshoroskop


Henter...