Horoskop vandmand illustration
SPONSORERET indhold

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
29. maj. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 22: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 29/5

Du trækker så meget læring og forandring ind i livet lige nu. Hvis det føles som hårdt arbejde, er det helt efter bogen. Det kan også være, at de sværeste dage er ovre nu, at du føler, du er ved at finde en takt eller et fodfæste i en ny version af dig selv. Giv det ikke desto mindre fortsat god tid.

Tirsdag 30/5

Der er noget udtryksfuldt og entusiastisk over tirsdagen, der giver dig medvind på cykelstien og i tankerne måske. Vær fri til at sig eller gøre det, der føles autentisk og vigtigt for dig. Slip dig selv fri af alle former for "plejer".

Onsdag 31/5

Brug ekstra tid på det, der føles forankrende og nærende i dag, giv dig hen til dem, eller det, der føles som hjem. Modtag en støtte og omsorg her, som du måske havde glemt var tilgængelig.

Torsdag 1/6

I dag er der spændinger eller spænding på arbejdet. Du vil gerne i dybden med nogle problemstillinger eller udfordringer, og løber sikkert ind i alle andre menneskers holdninger og idealer. Gør, hvad du kan for at blive hjemme i dig selv. Du har ikke noget at foretage dig ovre på alle andre menneskers banehalvdele.

Fredag 2/6

Hav det sjovt med en, du elsker i dag, og giv på den måde dig selv en pause fra alt det, der føles anspændt og besværligt. Lige præcis i dag er det healende at grine og glemme lidt.

Lørdag 3/6

Lige meget, hvad du gør i dag, så sørg for også at give dig selv lov til at længes, sanse, drømme og måske græde tårer af enten glæde eller sorg. I dag er en dyb dag, og hvis du ikke selv ved, hvordan du skal få adgang til dine dybder, så må du alliere dig med dem, der gør.

Søndag 4/6

Dagens fuldmåne er tid til at fejre alle de steder i dig, hvor der er plads til fællesskab. Det er tid til at fejre den støtte og næring, vi frit giver til hinanden. Brug også tid på at mærke noget, der er klar til at give slip.

Se alle horoskoper her 

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop