Horoskop vandmand illustration

Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 48: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 29/11

Det betyder meget for dig at være en del af fællesskabet i disse dage. Der bliver udvekslet idéer og holdninger på kryds og tværs. Det kan være en politisk ideologi, som har fanget din interesse eller blot en innovativ gruppe på arbejdet, hvor I inspirerer hinanden.

Tirsdag 30/11

Du henter stor inspiration i dit eget indre univers, og du har en fantastisk god forestillingsevne og fantasi. Dine drømme kan også være meget brugbare og sætte skub noget meget konkret. Dit hjælpe-gen er også veludviklet. Dit hjerte banker for de svageste.

Onsdag 1/12

Du er temmelig hemmelighedsfuld, når det gælder dit kærlighedsliv. Hvis du har en særlig person i kikkerten, er det ikke noget, du reklamerer med. Du vil hellere indtage en betragtende rolle og se tiden an. Du vil være sikker på, at det er gengældt.

Torsdag 2/12

Hvis du skal ud og købe julegaver, er det en god idé at lægge et budget, inden du går i gang. Ellers kan forbruget let løbe løbsk. Din økonomi er i forvejen ikke så stabil i øjeblikket, og derfor er det ekstra vigtigt, at du ikke bruger for mange penge.

Fredag 3/12

Du kan sagtens tale med andre om deres følelser i dag, men når det gælder dig selv, er du mere lukket. Men du gør en ven eller veninde glad ved at lytte og tale om det, de har på hjerte. Ellers bliver det en stille dag uden de store begivenheder.

Lørdag 4/12

Det bliver en meget social lørdag, hvor du tilbringer det meste af dagen sammen med andre. Det kan være gode venner og veninder, som du har en sjov dag sammen med. Det vil sikkert også være en dag, hvor du er meget på farten.

Søndag 5/12

Du mærker en uforklarlig indre uro i dag. Det kan derfor være svært at finde roen og rytmen. Selv om du er rastløs, har du mere brug for roen, end du tror. Meditation og yoga kan være med til at hjælpe dig på vej. Ved hjælp af fokus på dit åndedræt og tanker kan du imødegå uroen.

Se alle horoskoper her 

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn