Horoskop vandmand illustration
SPONSORERET indhold

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Af: Marina Elkhøj Foto: Tikkie Elsøe
23. jan. 2023 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 23/1

Du har brug for at fordybe dig i nogle detaljer på jobbet, men det bliver nødvendigt at gå tingene igennem flere gange. Du finder hele tiden en ny tråd, der skal følges. Når du først har skrællet de yderste lag af, viser der sig en helt anden historie.

Tirsdag 24/1

Du kan næsten komme af sted med at sige hvad som helst til hvem som helst. Er der nogle, der skal bruge en talsmand, melder du dig gerne. Du kæmper gerne andres sag, og du gør det med både iver og stort engagement.

Onsdag 25/1

Budgettet trænger til lidt mere opmærksomhed. Du er ikke helt realistisk. Brug gerne onsdagen på at lægge et budget, hvor du får alle de små udgifter med. Når du lægger det hele sammen, bliver det faktisk til et betragteligt beløb.

Torsdag 26/1

Du udstråler en naturlig autoritet og livlighed, der tiltrækker andre mennesker. Du sætter liv i kludene på en ellers lidt kedelig torsdag. Du har en meget stærk udstråling, og du har meget på hjerte, som du gerne vil dele med andre.

Fredag 27/1

Dagen egner sig godt til lidt selvforkælelse. Tag med et par gode veninder på et spaophold eller en hyggelig wellness aften. Efter en hektisk uge har du brug for at sænke tempoet og komme helt ned i gear. Det føles rart at være en del af kliken.

Lørdag 28/1

Kommunikation eller kurser kan have en positiv indflydelse på din økonomi. Nogle skriverier kan også være med til at øge din indtjening. Det kan være nogle skriverier, hvor du får brug for dine kreative evner. Måske skal du sælge drømme eller skrive digte.

Søndag 29/1

Selv om det er søndag, må du ikke forvente, at du får lov til at ligge på sofaen og slappe af hele dagen. Du må være forberedt på noget uro på den hjemlige arena. Der kan godt være et ungt familiemedlem, der giver dig grå hår i øjeblikket.

Se alle horoskoper her 

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop