Horoskop vandmand illustration

Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 38: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 20/9

Du har fokus på livets psykologiske sider. Dit blik er derfor rettet mod alt, hvad der ligger skjult under overfladen. På jobbet egner dagen sig derfor godt til fordybelse og opgaver, der kræver koncentration. Der kan også være tale om processer, som du skal ændre eller optimere.

Tirsdag 21/9

Med hensyn til dit parforhold og kærligheden generelt, har du brug for nærhed og intimitet. Du er ikke til overfladiske bekendtskaber. Normalt er du et meget socialt menneske, men i disse dage er du lidt lukket - specielt over for nye mennesker.

Onsdag 22/9

Det er lysten, der driver dig frem i dag. Hvis opgaverne derfor ikke er sjove og lystbetonede, bliver det ikke til så meget. Måske burde du holde helt fri, så dagen ligger åben, og du kan lave det, du har mest lyst til. Det kan være kreative eller sportslige aktiviteter.

Torsdag 23/9

På jobbet har du medvind i øjeblikket, og du kommer i mål med de opgaver, du sætter i søen. Du har også god opbakning fra din chef. Der kan dog være en tendens til, at du ikke stoler nok på dig selv. Slip dine bekymringer, og tro på, at du kan.

Fredag 24/9

Du kommer sandsynligvis i besiddelse af ny viden, der kan give dig magt. Selvom det er fristende, så tænk dig om en ekstra gang. I længden betaler det sig bedst at fægte med åben pande og være ærlig. Del din viden med andre.

Lørdag 25/9

Du har et godt overblik, og du er en god formidler. Dine holdninger kan sætte gang i en god og konstruktiv debat. Er du involveret i juridiske sager, vil de med stor sandsynlighed falde ud til din fordel. Du har nemlig et godt strategisk overblik.

Søndag 26/9

Du ser lyst på tingene, og når du smiler til verden, smiler den igen. Du har mange internationale forbindelser i øjeblikket, og det er til stor inspiration. Du lærer hele tiden noget nyt omkring kultur, og om hvordan andre mennesker lever deres liv.

Se alle horoskoper her 

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn