Horoskop vandmand illustration
Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 2: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 11/1

I denne tid vil du gerne agere som marionetdukkefører – bare trække i trådene i kulissen. Du har ikke behov for at træde frem og gøre dig synlig. Den, der lever skjult, lever godt. Du lader gerne andre stå i rampelyset og skinne.

Tirsdag 12/1

Du har brug for at være alene med dine tanker. Dit sociale behov er på et minimum i dag. Du tænker meget over, hvad du vil bruge det nye år til – hvilke mål, du sætter dig, og hvilken retning dit liv skal tage. Det er de helt store tanker, du har oppe at vende.

Onsdag 13/1

Du bør nok rive en dag ud af kalenderen for at fordybe dig i meditation. Du higer efter at mærke en udvikling i dit åndelige spekter, som er i takt med dine spirituelle aktiviteter.

Torsdag 14/1

Er du single, kan du møde kærligheden gennem dit sociale netværk. Det er ikke sikkert, at det bliver et fysisk møde, men på nettet kan man mødes med mange mennesker, og måske skulle du prøve en dating-site?

Fredag 15/1

Hvis du føler, at du er ved at miste overblikket i en kaotisk hverdag, så vær ikke bange for at bruge din intuition. Logikken rækker ikke nødvendigvis her. Du kan også godt virke lidt distræt på andre i øjeblikket.

Lørdag 16/1

Tjek dine boner en ekstra gang i dag. Ellers kan du let komme til at betale for meget for en vare eller blive snydt på anden vis. Du går meget i din egne lille verden og boble, og der foregår så meget på de indre planer, at du ikke er helt til stede.

Søndag 17/1

Selv om du er lidt indelukket i øjeblikket, er du bestemt ikke handlingslammet. Dit mod er større end ellers. Det er bare ikke så synligt for andre. Brug også gerne søndagen på lidt meditation. Det er en god måde at få styr på tankerne.

Se alle horoskoper her

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn