Horoskop vandmand illustration
Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 34: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 19/8

Amorinerne blomstrer. Er du i et parforhold, udvikler det sig helt sikkert i den rigtige retning for jer begge, og I ser meget optimistisk på jeres fælles fremtid. Er du single, er der sikkert én, som du allerede har i kikkerten, og i de nærmeste dage kan det udvikle sig til noget mere seriøst.

Tirsdag 20/8

Det bliver en dag med mange givende og inspirerende samtaler og debatter, hvor du kan udveksle holdninger og idéer med andre. Dagen egner sig godt til brainstorming, hvor alle muligheder er åbne i første omgang.

Onsdag 21/8

Dine relationer – udover din partner – foretrækker du at skabe i miljøer, der er udsprunget af en anden kulturel baggrund end din egen. Du mærker, at det er med til at udvide din horisont. Du er inde i en periode, hvor du konstant udvider dit netværk.

Torsdag 22/8

Du går ind i en periode, hvor livets psykologiske sider fanger din interesse særlig meget. Du er nysgerrig på, hvad der ligger bag ved andre menneskers adfærd, eller hvordan mænd og kvinder fungerer sammen. I venskaber vil du også gerne helt ind under huden på andre.

Fredag 23/8

Det bliver en intens dag, hvor der bliver prikket til dit følelsesregister, men heldigvis på den gode måde. Det kan være din partner eller en potentiel partner, der får dine følelser til at slå gnister. Aftenen kan endda blive meget lidenskabelig.

Lørdag 24/8

Dagen egner sig godt til kreative formål, hvor du sætter dine egne behov i første række. Glem de sure pligter for en stund, og tillad dig selv at lave noget unyttigt, men sjovt. Det er sundt at få rørt den kreative del af hjernen og bruge lattermusklerne.

Søndag 25/8

Slap af og nyd søndagen i fulde drag. Har du børn, kan du se frem til en dag med sjove og uforudsigelige indslag. Børn ser verden på en helt anden måde, og er ikke villige til at udsætte deres behov. Slip kontrollen og lad børne og dine egne behov bestemme dagens indhold.

Se alle horoskoper her

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop