Horoskop vandmand illustration
SPONSORERET indhold

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Af: Amanda Schou Foto: Tikkie Elsøe
13. maj. 2024 | Horoskop | ALT for damerne

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på alt.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 20: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 13/5

I dag kan gå i alle retninger. Der er noget kaotisk, eksplosivt eller i hvert fald overraskende over dagen. Det sætter både tanker og følelser i kog. Lad være med at lade andre gå dig alt for meget på nerverne – det er ikke deres skyld at din sensitivitet er skruet helt i vejret lige nu.

Tirsdag 14/5

Hen over de næste par dage vender stemningen, og du får måske tiltagende mere lyst til faktisk at være noget for nogen af dem, du elsker og holder af. Giv selvfølgelig ikke mere, end du rent faktisk har at give.

Onsdag 15/5

De næste tre ugers tid står kommunikationsplaneten, Merkur, i Tyrens tegn. Her minder den os om, at less is more, når det kommer til de vigtigste samtaler. Lyt mindst lige så meget, som du tænker og taler.

Torsdag 16/5

Sæt ord på dine følelser og på dine behov ikke mindst! Hvis du ikke fortæller om dine ønsker og forventninger til dem omkring dig, hvordan skal de ellers nogensinde have en ærlig chance for at imødekomme dem?

Fredag 17/5

Hvis du oplever spændinger på hjemmefronten, er der kun én vej ud: De besværlige, anspændte, men nødvendige samtaler. Sæt ord på det, der går dig på. Lyt til svar og argumenter uden at tage dem som angreb.

Lørdag 18/5

Lad en, du elsker eller holder af, overraske dig i dag. Det betyder kort sagt: Slip kontrollen. Du ved ikke altid, hvor enormt elskelig du er, og i dag kan du blive mindet om det på helt underlige og overraskende måder.

Søndag 19/5

Lige præcis der, hvor du tror, at du kender alle svarene, er der i dag behov for nye, friske perspektiver. Nogle gange kræver det mod og vilje at blive klogere. Nogle gange er det bare et spørgsmål om nysgerrighed og ikke at give op.

Se alle horoskoper her 

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop