Horoskop vandmand illustration
Foto: Ditte Breineberg Vandmanden er et lufttegn.

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 42: Her er dagens horoskop for Vandmanden

Mandag 14/10

Der sker en masse omkring uddannelse og rejser i øjeblikket, og i dag venter en overraskende besked fra udlandet eller en, som har været din læremester eller mentor. Det kan være det, der giver dig medvind i dit job og din karriere.

Tirsdag 15/10

Står du uden job, er det nu du skal lede efter dit ønskejob. Hvis du søger noget nu, har du rigtig gode muligheder for at få dine ønsker opfyldt. Det vil også kunne give dig en mere stabil økonomi. Din indtægt har været svingende i lang tid.

Onsdag 16/10

Det kan godt være svært at få arbejde og privatliv til at hænge sammen i dag. Der er meget uro derhjemme, og det kan godt påvirke dig følelsesmæssigt. Samtidig er der mange ting på jobbet, som du skal have styr på. Du har travlt med at samarbejde og koordinere arbejdet mellem dig og dine kolleger.

Torsdag 17/10

Der er fokus på leg og kreativitet i dag. Dagen egner sig godt til at være sammen med børn og barnlige sjæle. Har du selv børn, vil det være dejligt med en pjækkedag, hvor I bare hygger jer sammen og laver lige præcis dét, I har lyst til.

Fredag 18/10

Job og karriere får 1. prioritet i den nærmeste fremtid, så kærlighed og parforhold må lidt i baggrunden. Tingene kan kun kombineres, hvis en eventuel partner har ligeså store ambitioner, som du selv har. Men måske er der en på jobbet, som du har et godt øje til?

Lørdag 19/10

Du har brug for luft under vingerne. Gør noget skørt eller utraditionelt, hvor du føler dig helt fri og uafhængig. Du er i forvejen et menneske, som ikke bryder dig om stramme bånd og mange regler. Du har dine helt egne principper, som du lever efter.

Søndag 20/10

Du har en god kontakt til andre i dag, og du har også selv brug for at være social. Derfor vil det blive en søndag, hvor du gerne tager på farten for at mødes med en god veninde eller andre. Det kan også være én, du ikke har set eller snakket med længe.

Se alle horoskoper her

Ugens sex- og kærlighedshoroskop

Læs Vandmandens årshoroskop

Se, hvad vi ellers skriver om: Stjernetegn