Horoskop vandmand illustration
Foto: Getty Images | Vandmanden er et lufttegn.
ALT for damerne

Horoskop vandmand

Vandmanden: Dagens horoskop

Vandmanden er født mellem den 21. januar - 19. februar. Vandmanden er et lufttegn. Læs videre her for at læse dagens horoskop for Vandmanden.

Af 08.jan.2018 Horoskop

Af astrolog Marina Elkhøj

Interesserer du dig for astrologi og stjernetegn, kan du her på ALT.dk dagligt læse et gratis horoskop. Dette horoskop passer til dig, hvis Vandmanden er dit stjernetegn.

Uge 4: Her er dagens horoskop for Vandmanden

 

Mandag 22/1
Din naturlige autoritet kommer op til overfladen, og der bliver lyttet til, hvad du har at sige. Du er både velformuleret, ambitiøs og troværdig, så du får megen positiv respons.

Tirsdag 23/1
Dit humør svinger en del i dag, og dit temperament kommer let i kog. Tag nogle dybe indåndinger og giv dig tid til at få luften helt ned i lungerne. Det kan holde temperamentet lidt nede.

Onsdag 24/1
Energien er i top, og du udnytter det til at få noget fra hånden, både i hjemmet og på jobbet.

Torsdag 25/1
Du er meget ærlig og ligefrem i din måde at kommunikere på – men stop op og kig dig omkring, inden du tager næste skridt. Blot så du ikke træder på nogle undervejs.

Fredag 26/1
Følelsesmæssigt er du meget privat nu. De inderste følelser er ikke for alle og en hver, de skal helst kun deles med en, der gengælder dine varme følelser.

Lørdag 27/1
En stille dag, hvor du har det bedst med at arbejde alene. Find et egnet og roligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret alt for meget.

Søndag 28/1
Brænder du for opgaven arbejder du intensivt og målrettet, og du er i stand til at koncentrere dig dybt og inderligt. Men interesserer det dig slet ikke, går du til gengæld helt i stå. Det er enten/eller i dag.

Se alle horoskoper her

Læs Vandmandens årshoroskop


Henter...