Det bliver iført Mads Nørgaards berømte signaturstriber, vi sender over 20.000 kvinder ud på løberuterne, når startskuddet til ALT for damernes Kvindeløb 2016 lyder.
Foto: Mads Nørgaard Det bliver iført Mads Nørgaards berømte signaturstriber, vi sender over 20.000 kvinder ud på løberuterne, når startskuddet til ALT for damernes Kvindeløb 2016 lyder.

ALT for damernes Kvindeløb: Årets løbetrøje er designet af Mads Nørgaard

Se årets løbetrøje her.

Det bliver iført Mads Nørgaards berømte signaturstriber, vi sender over 20.000 kvinder ud på løberuterne, når startskuddet til ALT for damernes Kvindeløb 2016 lyder.

- Hos Mads Nørgaard går vi meget op i tempo. Vi synes nogle gange, tingene går lige lovlig stærkt i vores branche, og samtidig kan vi godt lide fart over feltet. Sådan har vi det også med motion og løb – der skal være lidt af begge dele. Til ALT for damernes Kvindeløb kan alle være med. Både sprintere og dem, der vil gå en tur med en veninde. Det synes vi er virkelig sejt og inkluderende, og derfor er vi stolte af at have designet den officielle t-shirt til ALT for damernes Kvindeløb 2016, siger Mads Nørgaard om det samarbejde, ALT for damerne i dag stolt kan afsløre.

Når du i år tilmelder dig en af løbe- eller gåruterne rundt om i landet, følger den stribede løbetrøje med. Du får den udleveret, når du henter din gavetaske på løbspladsen. Tasken har Mads Nørgaard i øvrigt også designet.

De sidste år, er der fulgt en særligt designet løbetrøje med, når du har tilmeldt dig Kvindeløbet – og hvert år har der været rift om de populære trøjer. Det er første gang, et dansk modehus står bag ALT for damernes løbetrøje, og derfor har vi glædet os til at præsentere resultatet for vores læsere i år.

Inkluderet i deltagerprisen på 225 kr. er en lækker og funktionel løbe-T-shirt samt en smart taske fra Mads Nørgaard. Varerne er endnu ikke færdigproduceret, men du kan se tegningerne her. Fotos offentliggøres snart.

- Vi er meget begejstrede over, at Mads Nørgaard har designet vores løbetrøje i år. Han værner i den grad om den danske mode, formår at forny sig år efter år og laver tøj, som alle typer kvinder kan se sig selv i. Derfor passer han perfekt til ALT for damernes Kvindeløb. Løbetrøjen udstråler masser af energi og selvfølgelig de velkendte striber, og jeg kan ikke vente med at se mere end 20.000 kvinder løbe i den til foråret, siger ALT for damerne chefredaktør Tina Nikolaisen.

Læs mere om løbet og se, hvordan du tilmelder dig her.