ALT for damerne kvindeløb 2016
Løb med til ALT for damerne Halvmaraton på Amager Strandpark.

Løb med til ALT for damernes første halvmaraton

Kom og tag kampen op mod kilometerne sammen med ALT for damerne.

ALT for damerne afholder for første gang i historien et halvmaraton, og du skal med. Arrangementet løber af stablen søndag den 5. juni 2016 ved Amager Strandpark.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Danmarks hyggeligste halvmaraton. Vi løber en smuk flad rute i og omkring Amager Strandpark, der er officielt opmålt og godkendt af Dansk Atletik Forbund.

ALT for damerne garanterer de bedste vejvisere, professionel tidstagning og et hav af vanddepoter til at tanke energien. Derudover sørger vi naturligvis for skønne overraskelser, når du løber over målstregen. Du får bl.a. en lækker Mads Nørgaard-taske fyldt med gaver fra vores sponsorer. 

Få boostet løbeselvtilliden

Frem til løbet vil Michelle Kristensen booste din løbeselvtillid på sin blog. Her får du gode fifs til, hvordan du bevarer motivationen, holder dig skadesfri og meget mere. Du kan følge Michelle Kristensens blog her.

Mærk stemningen

Har du lyst til at opleve stemningen til ALT for damernes Kvindeløb, er du meget velkommen til at blive på løbspladsen efter løbet. Læs mere om ALT for damernes Kvindeløb her

Pris for deltagelse

Det koster 300 kr. at deltage i løbet ved tilmelding senest 30. april 2016. Fra 1. maj koster det 350 kr. Er du studerende, får du 100 kr. i rabat. Få mere information om vores halvmaraton her.  

LÆS OGSÅ: ALT for damernes Kvindeløb: Årets løbetrøje er designet af Mads Nørgaard