-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
5 opskrifter med muslinger: Havets fastfood
I Danmark producerer vi nogle af verdens bedste skaldyr. Det gælder ikke mindst blåmuslingerne fra Limfjorden, der er smækfulde af mineraler og proteiner og super nemme at tilberede. Prøv selv med de 5 fabelagtige opskrifter fra Meyers Madhus, der forvandler små skaldyr til store madoplevelser.
Muslinger med bagte tomater, purløg og æggecreme
Muslinger i røget persillesuppe med bagt hvidløg og sprødt brød
Muslinger i øl med selleri, rapsmayo og kommen
Muslinge-'bygotto' med vesterhavsost, porre, gulerod og timian
Annonce
Muslinger og fennikel med ristet bacon og citron
LÆS OGSÅ: Ét hvidkål - 4 måltider