-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Æbleflæsk
Lækker æbleflæsk til julefrokostbordet.
(4 pers.)
Total:30 minutter
Ingredienser
- 400-500 g svinebryst
- 1 kg æbler
- Lidt sukker
- Lidt brunede løg
Sådan laver du æbleflæsk
- Dup 400-500 g svinebryst i skiver tørre med køkkenrulle.
- Krydr med peber. Varm panden op ved god varme.
- Brun skiverne 1 min. på hver side.
- Skru ned til middelvarme, vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde.
- Drys med salt.
- Læg skiverne på køkkenrulle i ca. 1 min.
- Rens 1 kg æbler for kernehus, og skær dem uskrællede i tynde både.
- Steg æblebådene møre i lidt af stegefedtet.
- Smag evt. til med lidt sukker. Fordel evt. let brunede løg over flæsket.