-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Asiatisk salat med oksekød og masser af farver
Der er en del snittearbejde til denne salat, men du kan sagtens lave grøntsager og dressing klar, inden dine gæster kommer.
4
Ingredienser
- 100 g sukkerærter
- 2 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- 1 agurk
- 4 stængler forårsløg
- 50 g ærtespirer
- 1 rød chili
- 1 bundt koriander
- 75 g ristede cashewnødder
- 500 g oksefilet/mørbrad eller flankesteak
- 1 spsk olie
- salt og peber
- Dressing:
- 4 tsk mørk sesamolie
- 2 tsk fiskesauce
- 1 lime, saft heraf
- 2 tsk rørsukker
- 20 g frisk ingefær, revet
Sådan gør du
- 1/ Blanchér sukkerærterne et kort øjeblik, og snit alle grøntsagerne meget fint.
- 2/ Hak chili, koriander og cashewnødder groft, og bland det med de øvrige grøntsager.
- 3/ Steg oksekødet i olie på en varm pande, indtil det er medium, lad det hvile nogle minutter, inden det skæres ud i tynde skiver. Anret salaten på et stort fad, og fordel kødet ovenpå.
- 4/ Rør alle ingredienser til dressingen godt sammen, og smag den til. Hæld dressingen over salaten, og servér med det samme.
- [405 kcal pr. person]
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Høstmenu med græskar