-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Bagte kartofler med frisk mozzarella og spinat
Skøn vegetarisk opskrift på bagte kartofler fyldt med spinat og mozzarella. Retten smager skønt og er hurtig at lave.
4 personer
Ingredienser
- 4 store bagekartofler
- 100 g spæd spinat
- 25 g smør
- 1 dl cremefraiche
- 2 spsk. hakket basilikum eller persille
- salt og peber
- 2 tomater
- 125 g frisk mozzarella
Tilbehør:
- evt. parmaskinke og blandet salat
Sådan gør du:
- Skrub kartoflerne under koldt vand. Aftør dem. Kom kartoflerne i en smurt bradepande. Stil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 1-1¼ time, til de er helt gennembagte.
- Skyl spinaten, og kog den op i lidt vand til den falder sammen. Afdryp spinaten i en si, og hak den.
- Halvér kartoflerne. Hul kartoflerne ud med en ske. Mos indholdet med en gaffel.
- Bland kartoffelmassen med smør, cremefraiche og basilikum. Krydr med salt og peber. Stil kartoflerne på bagepapir på en bageplade. Kom fyldet i kartoflerne.
- Halver tomaterne, og fjern saft og kerner. Skær tomatkødet i tern, og fordel det i kartoflerne sammen med spinaten.
- Riv mozzarellaosten på et råkostjern, og fordel det over kartoflerne. Stil kartoflerne i ovnen ved 225 gr. i ca. 15 min.