Bagte kartofler med kylling & karry
Prøv disse lækre bagekartofler fyldt med kylling og karry, der smager dejligt er nemme at lave i en travl hverdag.
4 personer
Ingredienser
- 4 store bagekartofler
 - 25 g smør
 - 1 dl cremefraiche
 - 1 tsk. karry
 - salt og peber
 - 200 g kogt eller stegt kyllingekød i mindre stykker
 - 100 g reven mild cheddar
 
Pynt:
- frisk koriander eller klippet purløg
 
Tilbehør:
- Grøn salat
 
Sådan gør du:
- Skrub kartoflerne under koldt vand. Aftør dem. Kom kartoflerne i en smurt bradepande. Stil dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 1-1¼ time, til de er helt gennembagte.
 - Halvér kartoflerne. Hul kartoflerne ud med en ske. Mos indholdet med en gaffel.
 - Bland den moste kartoffel, smør, cremefraiche og karry. Krydr med salt og peber. Rør kyllingekødet i.
 - Stil kartoflerne på bagepapir på en bageplade. Fordel fyldet i kartoflerne. Fordel reven cheddarost over.
 - Stil kartoflerne i ovnen ved 225 gr. i 15 min. Pynt med koriander.