Lynhurtig banankage med Daim
Denne banankage med Daim smager ikke bare godt - den er tilmed virkelig nem at bage. Så bliver det ikke bedre.
10 personer
Total:1 time
Arbeidstid:20 minutter
Ingredienser
- 200 g blødt smør
- 225 sukker
- 1 lille moset banan
- 2 spsk. appelsinsaft
- 3 æg
- 175 g hvedemel
- 100 g hakket Daim chokolade
- 2 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. bagepulver
- Lidt sigtet flormelis
Sådan gør du:
- Rør smør, sukker, banan og appelsinsaft sammen. Rør et æg i ad gangen. Bland hvedemel, Daim, vaniljesukker og bagepulver, og rør det i dejen.
- Kom dejen i en bradepande ca. 20x30 cm. foret med bagepapir.
- Bag kagen ved 175 gr. ca. 40 min. Stik et spid i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere. Afkøl kagen på en bagerist. Pynt med sigtet flormelis.
12 opskrifter på banankage
-
Marmoreret banankage med KitKat og Maltesers
-
Banankage med nødder og chokolade
-
Banankage med marcipan
-
Banankage med rugbrødschoko-crunch
-
Skøn banankage med chokolade
-
Kokos-banankage
-
Cofoco-kokkens opskrift på svampet banankage
-
Banankage med chokolade og appelsin
-
Banankage med kaffe
-
Banankage med kokos
-
Banankage med saltet karamel
-
Choko-banan-kage med passionsfrugt