-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Citronlagkage
Frisk og let kage, der egner sig godt som dessert.
1 stk.
Ingredienser
- 2 lagkagebunde
- ½-1 dl lys portvin eller sherry
- 1 stor, ubehandlet citron
- 3 1/2 bl. husblas
- 1 1/2 dl yoghurt naturel
- 1 1/2 dl fromage frais
- ca. 50 g sukker (efter smag)
- 2 1/2 dl piskefløde
- flormelis til drys
- Hæld koldt vand på husblasen. Stænk bundene med hedvin. Riv skallen, og pres saften af citronen.
- Bland citron, yoghurt, fromage frais og sukker godt. Smelt husblasen, vent til den er fingervarm, og rør den i blandingen.
- Pisk fløden til skum. Når yoghurtcremen er let stivnet, vendes fløden i cremen, og den røres igennem.
- Den ene bund lægges i en springform, det meste af cremen øses over bunden, og formen slås let mod bordet, så massen fordeler sig. Den anden bund lægges ovenpå og trykkes let til. Overfladen dækkes med resten af cremen. Kagen stivner i løbet af 1-2 timer, det afhænger af temperaturen, og derefter kan kagen løsnes. Lidt flormelis sigtes over kagen, den stilles på et fad og pyntes med f.eks. citronmelisse.