-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Cremet rucolasuppe
Grøn energi.
4
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 1 hakket løg
- 100 g bredbladet persille
- 100 g rucola
- 8-10 dl kogende grønsagsbouillon
- 1 dl friskost
- salt, peber reven muskatnød
- hakkede persillestilke
- Bruschetta med laks:
- 4 skiver fuldkorns-baguette
- 4 tynde skiver røget laks
- Sådan gør du: Varm olien i en gryde, og sauter løget et par minutter under omrøring. Bræk persillestilkene fra bladene − gem dem til senere brug. Bland persilleblade og rucola i gryden, og rør om. Hæld den kogende bouillon over, og lad suppen snurre i 15-20 minutter. Blend suppen med friskost, og smag den godt til med salt, peber og muskatnød. Hak persillestilkene, og bland dem i suppen. Rist brødskiverne, læg laks på, og server dem til suppen.
- ● ● ● Energi pr. person: 230 kcal, fedt 26%, protein 22%, kulhydrat 52%