cremet ruculasuppe med lakse brushetta

Cremet rucolasuppe

Grøn energi.

4

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 hakket løg
  • 100 g bredbladet persille
  • 100 g rucola
  • 8-10 dl kogende grønsagsbouillon
  • 1 dl friskost
  • salt, peber reven muskatnød
  • hakkede persillestilke
  • Bruschetta med laks:
  • 4 skiver fuldkorns-baguette
  • 4 tynde skiver røget laks

  1. Sådan gør du: Varm olien i en gryde, og sauter løget et par minutter under omrøring. Bræk persillestilkene fra bladene − gem dem til senere brug. Bland persilleblade og rucola i gryden, og rør om. Hæld den kogende bouillon over, og lad suppen snurre i 15-20 minutter. Blend suppen med friskost, og smag den godt til med salt, peber og muskatnød. Hak persillestilkene, og bland dem i suppen. Rist brødskiverne, læg laks på, og server dem til suppen.
  2. ● ● ● Energi pr. person: 230 kcal, fedt 26%, protein 22%, kulhydrat 52%