-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Entrecote på grill med kartofler og rørt estragoncreme
Entrecote på grill med enkelt tilbehør er nem og lækker aftensmad. Her kommer kartoflerne også grillen, og så har vi rørt en cremet og "kold sovs" med estragon. Bliv klogere på stegetider her.
4
Ingredienser
- 500 g kartofler
Bøffer:
- 4 entrecôte bøffer med fedtkant a 150 g
- 2 spsk. grov sennep
- 1 spsk. havsalt
- Peber
Estragoncreme:
- 1 dl cremefraiche 38 %
- 1 dl cremefraiche 18 %
- 3 spsk. mayonnaise
- 1 dl sød sennep
- 1 spsk. tørret estragon
Sådan gør du:
- Skyl og skrub kartoflerne rene. Kog kartoflerne næsten møre i saltet vand. Hæld vandet fra.
- Bøffer: Smør hver bøf med grov sennep på hver side, drys med havsalt og krydr med peber.
- Grill bøfferne i 2-3 min. på hver side. Grill kartoflerne i 3-4 min. på hver side.
- Estragoncreme: Rør de to slags cremefraiche og mayonnaise sammen med sød sennep og estragon. Smag til med salt og peber. Server kartoflerne og cremen til bøfferne.
3 nemme grillbøffer
7 lækre grillretter