-
10 kendte ærkeengle – søg hjælp til kærlighed, angst, sorg og helbredelse
-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
Fiskesalat med krebsehaler og dild
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Bage/kogetid: ca. 5 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 250 g hvid fisk i filet (f.eks. kuller eller rødspætte)
- 2 spsk jomfruolivenolie
- ca. 2 tsk citronsaft
- 150 g krebsehaler (kogte, evt. optøede og afdryppede)
- salt og friskkværnet sort peber
- 1 bundt dild (duske)
- Tilbehør:
- godt brød
- Bag fisken i mikrobølgeovneller damp denpå rist i en gryde i ca. 5min.
- Findel fisken meden gaffel.
- Rør olie og citronsafti og vend krebsehalerog dild i. Smagtil med salt og peber.