-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Fiskesalat med krebsehaler og dild
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Bage/kogetid: ca. 5 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 250 g hvid fisk i filet (f.eks. kuller eller rødspætte)
- 2 spsk jomfruolivenolie
- ca. 2 tsk citronsaft
- 150 g krebsehaler (kogte, evt. optøede og afdryppede)
- salt og friskkværnet sort peber
- 1 bundt dild (duske)
- Tilbehør:
- godt brød
- Bag fisken i mikrobølgeovneller damp denpå rist i en gryde i ca. 5min.
- Findel fisken meden gaffel.
- Rør olie og citronsafti og vend krebsehalerog dild i. Smagtil med salt og peber.