-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Sunde focacciaboller med rug og oliven
Gør sig helt perfekt som en sandwichbolle.
10 store sandwichboller
Ingredienser
- 7 dl vand
- 20 g gær
- 2 tsk salt
- ½ dl olie
- 300 g durummel
- 300 g Tipo 00 eller hvedemel
- 300 g rugmel
- 75 g sorte oliven
- evt. et par kviste rosmarin
Sådan gør du:
- Vand, gær, salt og olie blandes i en skål. De tre slags mel tilsættes.
- Rør eller ælt dejen, til den er let klistret.
- Hak de sorte oliven, og bland dem forsigtigt i.
- Lad dejen hæve 1 time, og form den ved hjælp af olie til store boller, der enkeltvis lægges i oliesmurte forme på 10 cm i diameter.
- Har du ikke forme, kan du sætte bollerne på bagepapir.
- Når bollerne bages i en form, bliver de mere saftige. Sæt evt. en kvist rosmarin på toppen.
- Focacciabollerne efterhæver i 1 time. De bages ved 210 °C i ca. 15 minutter.
- Vendes ud af formen og afkøles på en bagerist.