-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Fuldkornsfocaccia med fennikelfrø
Dette svampede brød skal serveres afkølet, ellers er det klægt.
1 stort brød
Ingredienser
- 1 l koldt vand
- 25 g gær
- 4 tsk salt
- 2 tsk fennikelfrø + til pynt
- 500 g grovmel, f.eks. speltmel eller grahamsmel
- ca. 800 g hvedemel
- 1-2 dl olivenolie
- friske rosmarinkviste
- Sådan gør du: Opløs gæren i vandet sammen med salt. Rør melet i lidt ad gangen. Rør dejen grundigt sammen. Den skal være klistret og fast. Fordel den i ovnens bradepande (hvis den kan være i køleskabet, ellers i to mindre bradepander) med bagepapir. Tryk evt. hele krydderier ned i dejen. Hæld olie over, og stik rosmarinkviste i. Kom plastikfilm på, og lad den hæve tildækket natten over i køleskabet. Bag ca. 60-75 minutter ved 200 grader (ej varmluft). Brødet skal være godt brunt og sprødt. Tag brødet ud af formen straks efter bagningen, og lad det blive koldt på en rist, før du skærer det.