-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Gæstekokken Søren Ejlersen laver gulerodssuppe.
Arabisk gulerodssuppe med dukkah
Tilberedningstid: ca. 30 min
Antal personer: 4
Suppe:
1 kg gulerødder
1 løg
2 spsk olie
1 kanelstang
2 tsk korianderfrø
1 liter vand
frisk eller tørret chili
½ dl saft af appelsin(er)
salt
peber
evt. sukker
Tilbehør:
1 dl drænet yoghurt
Dukkah
1 spsk spidskommen
2 spsk korianderfrø
1 spsk kanel
1 spsk sort peber
2 spsk sesamfrø
2 spsk hasselnødder
mynte eller timian
salt
Lav først krydderiblandingen dukkah ved at riste krydderierne på en tør pande. Nødderne rister du i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter. Husk at hold øje med dem. Blend derefter alle ingredienserne groft og smag til med krydderurter og salt.
Lav så suppen: Skær gulerødder og løg i grove stykker. Sautér i olie med kanel og koriander. Hæld vand og chili ved, og lad suppen simre i 45 minutter, til gulerødderne er helt møre. Fjern kanelstangen og blend suppen. Den skal være lidt tyk. Smag til med appelsinsaft, salt, peber, sukker, chili m.m.
Server suppen med yoghurt og dukkah.