-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Grillede asparges med vinaigrettesovs
Arbejdstid: 30 min. (+ optænding af grill)Stege/kogetid:ca. 15 min.Ikke fryse-egnet
4 personer som forret eller frokostret
Ingredienser
- 500 g grønne asparges
- Vinaigrette-sovs:
- 2 æg (hårdkogte, hakkede)
- ½ dl ekstra jomfruolivenolie
- 1 tsk dijonsennep
- 2 tsk vineddike
- 2 spsk kapers
- 3 spsk persille (hakket)
- 2 tsk frisk estragon
- (hakket)
- salt og friskkværnet
- peber
- Tilbehør:
- Evt. brød
- Bræk den nederste, træede del af aspargesene. Grill dem nogle min. på hver side afhængigt af tykkelsen.
- Aspargesene må gerne være lidt sprøde.
- Vinaigrettesovs:
- Bland æg med olie, sennep, eddike, kapers, persille og estragon. Smag til med salt og peber.
- Servér sovsen til de lune eller kolde asparges, evt. med brød.