-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Grillede padrons
Ingredienser
- Snack til 2-4 personer
- 4 store håndfulde padronpebre
- olivenolie
- 1-2 spsk flagesalt
- 1-2 tsk milde chiliflager
Sådan gør du
- Gnid pebrene med olivenolie, og grill dem hårdt på en varm grill (eller steg dem hårdt i olivenolie på en varm pande.).
- Bland salt med chiliflager, og anret de småbrankede pebre drysset med chilisalt.
- TIP! Padrons fås hos gode grønthandlere, specialbutikker og f.eks. i Torvehallerne. De er rigtigt gode som en sund snack til en iskold øl. Nyd pebrene simpelthen ved at holde i stilken og forsigtigt bide peberfrugten af. Kassér stilken og evt. de kerner, der hænger ved.