-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Grillet løgsalat
Ingredienser
- Tilbehør til 2-4 personer
- 1 bundt forårsløg
- 1 bundt røde forårsløg
- 10 små rødløg (eller skalotter)
- olivenolie
- salt
- Dressing:
- 2 spsk flydende honning
- 4 tsk dijonsennep
- 7-8 spsk olivenolie
- 3 spsk estragon, hakket
Sådan gør du
- Skær det allernederste af forårsløgene. Pil de små rødløg, men lad den lille top sidde på, så falder de ikke så nemt fra hinanden. Halvér dem.
- Gnid alle løg med olivenolie, og grill dem på en varm grill. De skal bare have et par minutter eller 3-4, eller til de er møre og har fine grillstriber. Smag dem til med salt.
- Rør honning, sennep, olie og estragon sammen. Vend de lune løg med dressingen, og servér
PRØV OGSÅ: Grillede padrons