-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Grillpølser og varm pastasalat
Sommeren er ideal for lækker grillmad. Her i form af pølser og varm pastasalat.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 10 min.
- Grill-tid: 10 min.
- Pastasalat med blomkål (kan serveres både kold og varm):
- 500 g tørret pasta (f.eks. penne)
- 2 tsk groft salt pr. liter kogevand
- 1 blomkålshoved (buketter)
- Dressing:
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk dijonsennep
- 1 spsk citronsaft
- 1 bundt bredbladet persille (hakket)
- 2 spsk purløg (klippet)
- salt og friskkværnet
- peber
- Tænd grillen. Sæt vand over og kog pastaen som angivet på pakken. Tilsæt blomkålsbuketter de sidste 4 min. af kogetiden.
- Lad vandet dryppe godt af. Rør dressingen og bland den med pasta og blomkål. Smag til med salt og peber.
- Grill pølserne på alle sider ved middelgod varme (ca. 10 min. i alt eller til de er lige ved at sprække). Vend med en pincet eller to gafler.