-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Grønne bønner med vinaigrette og blå ost
3-4
Ingredienser
- 400 g grønne bønner
- lidt olivenolie
- salt
- 1 spsk flydende honning
- 3 spsk æbleeddike
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk finthakkede skalotte- eller rødløg
- 50 g blå ost, gerne Blå kornblomst
Sådan gør du
- Nip enderne af bønnerne, og gnid bønnerne med lidt olie. Grill dem på en varm grill (brug evt. en grillbakke, eller steg dem på en varm pande). De skal have nok tid, så de ikke er rå.
- Smag dem til med salt. Rør imens honning, eddike og olivenolie sammen. Kom løg i vinaigretten, og vend de varme bønner i vinaigretten.
- Anret dem toppet med brud af blå ost.