
Grønsager i karrysky
Grøn mad hitter.
4
Ingredienser
- Karrysky:
- 1-2 tsk rød karrypasta
- 1 finthakket løg
- 1 spsk olie
- 5-6 hønse- eller grønsagsbouillon
- 500 g små, nye, skrubbede kartofler
- 3 gulerødder i stave
- 150 g grønne bønner
- 2-3 rødløg i kvarter
- salt, peber
- 1 hovedsalat i kvarter
- Crumble:
- 2 fed finthakket hvidløg
- 2 spsk hakket persille
- 2 spsk reven skal af økologisk citron
- Sådan gør du: Svits karrypasta og løg let i olie. Hæld kogende bouillon over, læg kartoflerne i, og lad den snurre i 5-6 minutter, før gulerødderne kommes ved. Kog videre i 3-4 minutter, og læg derefter bønner og løg i gryden. Kog, til grønsagerne lige netop er møre, men stadig har bid. Smag til med salt og peber, vend salaten i, og drys hvidløg, persille og citronskal på toppen.
- ● ● ● Energi pr. person: 250 kcal, fedt 20%, protein 11%, kulhydrat 69%