Grønsager i karry

Grønsager i karrysky

Grøn mad hitter.

4

Ingredienser

  • Karrysky:
  • 1-2 tsk rød karrypasta
  • 1 finthakket løg
  • 1 spsk olie 
  • 5-6 hønse- eller grønsagsbouillon 
  • 500 g små, nye, skrubbede kartofler 
  • 3 gulerødder i stave
  • 150 g grønne bønner 
  • 2-3 rødløg i kvarter
  • salt, peber
  • 1 hovedsalat i kvarter 
  • Crumble: 
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2 spsk hakket persille
  • 2 spsk reven skal af økologisk citron

  1. Sådan gør du: Svits karrypasta og løg let i olie. Hæld kogende bouillon over, læg kartoflerne i, og lad den snurre i 5-6 minutter, før gulerødderne kommes ved. Kog videre i 3-4 minutter, og læg derefter bønner og løg i gryden. Kog, til grønsagerne lige netop er møre, men stadig har bid. Smag til med salt og peber, vend salaten i, og drys hvidløg, persille og citronskal på toppen.
  2. ● ● ● Energi pr. person: 250 kcal, fedt 20%, protein 11%, kulhydrat 69%