-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Hjemmelavede chokoladebarer
Design dine egne fine chokoladebarer med masser af farver. Find frysetørrede bær, nødder, lakrids og tørrede blomster frem fra skabet, og slip fantasien fri. Det er nemt og noget så hyggeligt. En opskrift af Maja Ambeck Vase.
6 små chokoladebarer
Total:1 time
Ingredienser
- 200 g Dulcey fra Valrhona
- (eller din favorit)
- 50 g saltede peanuts
- frysetørrede bær, nødder,
- lakrids, tørrede blomster, salt m.m.
Sådan laver du chokoladebarer
- Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Hak peanuts, og rør dem i den smeltede chokolade. Fordel massen i små, aflange forme (ca. 3,5 x 10), og pynt med frysetørrede bær, nødder, lakrids, tørrede blomster m.m.
- Sæt formene i køleskabet, indtil chokoladen er stivnet, og pak dem forsigtigt ind
- i cellofan. Opbevar dem i køleskabet eller i et køligt rum indtil servering/foræring.