Hurtig, lille æblecrumble med kanel
En lækker dessert, som er super hurtig at lave, men smager pragtfuldt.
Nem æblecrumble med kanel til 10 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 125 g koldt smør
 - 75 g sukker
 - 100 g mel
 - 40 g havregryn
 - 65 g knuste makroner
 - 4 æbler
 - 2 tsk stødt kanel.
 - Tilbehør: Cremefraiche eller vaniljeis.
 
Sådan gør du
- Skær smørret i tern og kom sukker, smørtern og mel i en foodprocessor, og kør det, indtil det samler sig og bliver krymmelagtigt. Tilsæt havregryn og makroner og kør fortsat nogle sekunder.
 - Skræl æblerne og fjern kernehuset. Skær æblerne i skiver og vend æble-stykkerne sammen med stødt kanel.
 - Fordel æblestykkerne i 10-12 muffinforme og kom crumbledejen herpå.
 - Bag æble–crumblerne i ovnen, 16-18 min ved 185 grader til æblerne er møre og crumblen er sprød.
 - Spis kagerne som de er til en god kop te eller servér dem med en skefuld cremefraiche eller vaniljeis.