-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Nemt og lækkert: Sådan laver du ingefærsyltede pærer
Krydrede, syltede pærer smager godt med råcreme, som tilbehør til chokoladekage og desserter eller som pære belle Hélène med vaniljeis og chokoladesovs. Pærerne er også fine med stærk ost og blåskimmelost. Her får du en nem opskrift, så du selv kan sylte pærer:
6
Total:35 minutter
Arbejdstid:20 minutter
Ingredienser
Det skal du bruge:
- 6-8 pærer
- ca. 25 g frisk ingefær
- ½ liter vand
- 250 g rørsukker
Sådan gør du
- Skræl pærerne. Skær dem i halve, og fjern kernehuset med et kuglejern.
- Skræl ingefær med en lille kniv, og skær den i strimler på størrelse med tændstikker. Kog vand og sukker med ingefær i 5 min.
- Læg pærerne i ingefærlagen, og kog ved svag varme, til de er møre. Stik i dem med en kniv eller kødnål, og mærk efter, om de er møre.
- Opbevar pærerne i kogelagen i køleskab i op til 14 dage.