-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Jordbæris
Friske jordbær kan bl.a. bruges til at lave den lækreste jordbæris til en varm dag.
5-8 personer
Jordbæris
- Arbejdstid: 30 min.
- Frysetid: 12 timer
- 1 vaniljestang
- 4 dl sødmælk
- 3 dl piskefløde
- 6 pasteuriserede æggeblommer
- 2 dl sukker
- 300-500 g jordbær
- Flæk vaniljestangen på langs, og skrab kornene ud.
- Bring mælk, fløde, vaniljestang og vaniljekorn i kog i en lille tykbundet gryde.
- Tag gryden af blusset, og fjern vaniljestangen.
- Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps i en skål.
- Hæld den varme flødeblanding i æggesnapsen i en jævn stråle under konstant piskning, og hæld det hele tilbage i gryden.
- Varm cremen op, til den begynder at tykne, mens der piskes konstant. Den må ikke koge.
- Lad cremen blive helt kold (evt. i køleskabet natten over).
- Skyl og nip jordbærrene, og blend dem til puré – der skal være ca. 3 dl. Rør puréen i den kolde creme.
- Sæt cremen i fryseren, og rør i den én gang hver halve time i de første 2 timer. Lad den så fryse til is natten over.