grillmad kalvekotelet

Kalvekotelet & tomatsalat

En ægte sommerklassiker serveret med søde tomater.

4

Ingredienser

  • 4 kalvekoteletter a 100 g
  • 2 tsk olivenolie
  • salt, peber
  • rosmarin eller salvie
  • Tomatsalat:
  • 500 g tomater, gerne forskellige slags & farver 4 skiver grillet brød brækket i mindre stykker 2 snittede sommerløg 1 god håndfuld basilikum 1 spsk olivenolie 1-2 spsk lagret balsamico

  1. Sådan gør du: Gnid kødet med olie, salt, peber og krydderurter. Grill det over gode gløder et par minutter på hver side. Skær tomaterne i skiver, halve eller kvarter efter størrelse, bland dem med brød, sommerløg og masser af basilikum. Dryp olivenolie og balsamico over salaten, og smag til med salt og peber.
  2. ● ● ● Energi pr. person: 520 kcal, fedt 30 %, protein 24 %, kulhydrat 46 %