-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Kalvesteg med tomat-peberfrugtkompot
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Stegetid: 45 min.
- Kødet er fryse-egnet
- Ingredienser:
- ca. 500 g kalvefilet eller culotte (evt. ungkvæg. Kan være en kold rest fra en middagsservering)
- 1 spsk olie
- 1 spsk smør
- salt og friskkværnet peber
- Tomat-peberfrugtkompot:
- 4 modne tomater
- 2 peberfrugter (rød og gul)
- 1 frisk, grøn chili
- 1 tsk flydende honning (eller sukker)
- 2 spsk jomfruolivenolie
- 1 spsk god vineddike
- lidt salt
- Tilbehør:
- Grønne salatblade
- gode boller
- Brun stegen på en varmpande i smør og olieog krydr med salt ogpeber. Læg den i et ovnfastfad. Sæt det i ovnenog tænd på 150 grader.Sæt et stegetermometeri midten af kødet.
- Steg ca. 45 min., til centrumtemperaturener 60grader. Lad kødet hvilei ca. 15 min. Køl det evt.helt af i køleskab.
- Skærkødet i skiver og servérdet koldt eller lunt.
- Tomat-peberfrugtkompot:skær tomaterog peberfrugter i småtern. Bland med finthakket chili, honningeller sukker, olie og eddike.Smag til med salt.
- Lad kompotten trækkemindst 30 min. Servérskiver af kød med salatblade,tomat-peberfrugtkompotog godtbrød eller boller.