-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Kartoffelkager med vaniljeskum
Lav dine egne kartoffelkager - sådan laver du selv de populære flødeskumskager. Den populære flødeskumskage betår af en vandbakkelse fyldt af lækker creme og et fladt marcipanlåg drysset med kakao på toppen. Kagen ligner (med lidt god vilje) en stor bagekartoffel - deraf det sjove navn.
(10 stk - på størrelse med store kartofler)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: ca. 45 min.
- Ingredienser:
- 1 portion vandbakkelsesdej (se opskriften her)
- Fyld:
- 7½ dl piskefløde
- 1 stang vanilje
- 100 g flormelis
- et lille drys fint salt
- 300 g ren rå marcipan
- Drys:
- kakao
- Klip et låg af hver vandbakkelse.
- Flæk vaniljestangen,kom kornene i en skålmed fløden, og pisk tilfast skum. Smag til medflormelis og salt.
- Fordél vaniljeskummet på vandbakkelsesbundene.Læg låg på kagerne.
- Udrul marcipanen mellem2 stykker bagepapir.Skær runde stykker, ogkom på hver kartoffelkage.Drys kakao igennemen si henover kagerne.Servér straks.