-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Kartoffelsalat og agurk i sursød lage
Nye kartofler er en vaskeægte sommer-specialitet. Spis nye kartofler som tilbehør til et stykke kød f.eks. i form af kartoffelsalat.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Kogetid: 5 min.
- Hviletid: 1 time
- 750 g kolde, kogte kartofler
- 1 slank agurk
- Sursød lage:
- 2½ dl eddike (evt. hvidvinseddike)
- ½ dl vand
- 2 spsk. groft salt
- 200 g sukker
- 5-10 dildskærme
- 1 bundt dild
- Kog eddike, vand, salt, sukker og skærmdild, til salt og sukker er opløst. Køl lagen af.
- Skær kartoflerne i terninger og agurken i skiver. Læg dem i lagen, og lad dem trække i mindst 1 time.
- Hæld lagen fra kartoffelsalaten, og tilsæt friskhakket dild lige før servering.