-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Kirsebærlagkage
10 personer
Kirsebærlagkage
- 2 æg
- 125 g sukker
- 75 g smør
- 1 tsk. hjortetakssalt
- 3 spsk. kakao
- 175 g hvedemel
- 1 1/4 dl mælk
- Smørcreme:
- 150 g blødt smør
- 150 g flormelis
- 1 spsk. koldt vand
- korn af 1 stang vanilje
- Desuden:
- 2 dl piskefløde
- 300 g kirsebær
- 3 spsk. sukker
- Pisk æggene skummende. Pisk sukkeret i, til det er en luftig masse. Smelt smørret, og rør det i.
- Bland hjortetakssalt, hvedemel og kakao, og vend det i dejen skiftevis med mælken. Fordel dejen i 2 smurte lagkageforme, der er 24 cm i diameter.
- Bag bundene ca. 10 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe.
- Rør vand, vaniljekorn, flormelis og smør sammen. Fordel smørcremen mellem de 2 lagkagebunde.
- Pisk fløden til skum, og fordel den over kagen. Pynt med udstenede kirsebær vendt i sukker.