-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet
-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen

Thairetter, der får mundvandet til at løbe i vand
Lige siden Nadia Mathiasen var lille, har hun elsket at være med i køkkenet – og spise den mad, som hendes thailandske mor lavede. Nu er der kommet en kogebog ud med alle hendes livretter fra thaikøkkenet. Opskrifterne er til fire personer.
Spicy Calamari

Calamari optræder ofte på menuen på asiatiske restauranter. Jeg bruger enten optøede frosne blæksprutter eller ferske fra fiskehandleren og helst den mellemstore slags, som jeg ridser og skærer i rektangler. Hvis du bruger mindre blæksprutter, kan du nøjes med at skære dem ud i ringe. Få opskriften her.
Dampede blåmuslinger med citrongræs i kokosmælk

Blåmuslinger i alle afskygninger er en fantastisk spise. Min egen version er inspireret af den klassiske tom kha med galanga. Selvom man normalt ikke kan erstatte galanga med ingefær, synes jeg, at begge ingredienser fint passer ind her. Få opskriften her.
Kylling med peanutsauce og spicy agurkesalat

Satayspyd dyppet i peanutsauce var noget af det bedste, jeg vidste, da jeg var lille. De kan også laves med svinekød og vil uanset hvad vække begejstring hos både børn og voksne. Få opskriften her.
Forårsruller med grøntsager og svampe

Jeg har endnu til gode at besøge et spisested, hvor forårsrullerne kan hamle op med min mors. Vi laver dem normalt med hakket svinekød i stedet for kål, men denne version uden kød vil med garanti vække begejstring hos vegetarer såvel som kødfans. Få opskriften her.
Sød tapioka med kokos og majs

Mens råvarer til det søde og det salte køkken ofte er skarpt opdelt i vestlige køkkener, så er grænsen mere flydende i de asiatiske. Bønner, forårsløg og majs indgår eksempelvis i begge kategorier, og således også sidstnævnte i denne nemme dessert . Brug gerne friske majs, når de er i sæson. Få opskriften her.
PRØV OGSÅ: Spyd med peanutsauce og friske grønsager
PRØV OGSÅ: Kylling cashew med grønsagsnudler
PRØV OGSÅ: Sund hverdagsmad: Kylling på 8 forskellige måder