Kotelet med wokgrønt

Kotelet med wokgrønt

Rart i en fart.

4

Ingredienser

  • 4 skaftekoteletter a 125 g
  • olie til stegning
  • salt, peber
  • wok:
  • 2 tsk sesamolie
  • 1 courgette i stave
  • 1 udkernet, groftskåret grøn peber
  • 125 g sugarsnaps
  • 1 udkernet, fintsnittet grøn chili
  • 1-2 lime i halve
  • 1 bdt. snittede forårsløg
  • ½ dl oystersauce
  • mynte & koriander
  • 300 g fuldkornsspeltbrød

  1. Sådan gør du: Brun koteletterne på begge sider, drys salt og peber på, og steg videre ved jævn varme i 2-3 minutter på hver side efter tykkelse. Tag dem af panden, og hold dem varme. Kom sesamolie i panden, tip alle grønsagerne i, og steg dem under omrøring i 2-3 minutter. Smag til med salt, peber, oystersauce samt mynte og koriander. Server koteletterne med wokgrønt og fuldkornsbrød. ^
  2. ● ● ● Energi pr. person: 440 kcal, fedt 30%, protein 29%, kulhydrat 41%