kyllingebryst og grønkålssalat

Kyllingebryst med grønkål

4

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebrystfilet
  • 1 spsk harissa-paste eller efter ønsket styrke
  • salt, peber
  • 2 spsk kokosolie
  • ca. 1 liter grønkålsblade
  • 1 dl tørrede tranebær
  • 2 spsk sesamfrø
  • 400 g groft brød

  1. Sådan gør du: Gnid kyllingekødet med harissa, salt og peber. Varm 1 spsk kokosolie i en stor pande, og steg kyllingekødet ca. 4-5 minutter på hver side. Tag det op, og hold det varmt. Kom den sidste spsk. kokosolie i panden, og steg grønkålsbladene møre under omrøring. Krydr med salt og peber, og vend tranebær og sesamfrø i til sidst.
  2. Server kålen med kylling og groft brød.
  3. Tip! Harissa-paste kan købes på glas i Coop.
  4. Energi pr. person: 600 kcal, fedt 28%, protein 27%, kulhydrat 45%.