
Laks med miso, soja & nigella
Lækker fisk på menuen.
4
Ingredienser
- ½ dl hvid miso
- 3 spsk sojasauce
- 1 spsk riseddike
- 2 tsk sesamolie
- 1 spsk kogende vand
- 4 laksefileter a 125 g
- 1 spsk nigella
- 250 g grønne asparges
- 1 tsk olivenolie
- salt, peber
- 400 g fuldkorns-baguette
- Sådan gør du: Pisk miso, sojasauce, riseddike og sesamolie med kogende vand. Pensl blandingen over fisken, drys nigella på, og pak den i bagepapir. Bag fisken ved 200° i 10-12 minutter. Spar på saltet, da både miso og sojasauce salter en del i sig selv. Varm olien i en stor pande, og rist asparges og ærteskud i et par minutter. Ryst panden undervejs, og drys salt og peber på, før de serveres til fisken.
- ● ● ● Energi pr. person: 520 kcal, fedt 30%, protein 28%, kulhydrat 42%