
Laksedolmere med røget marinade
Sund fisk på en ny måde.
4
Ingredienser
- 4 stykker laks a 125 g uden skind
- Røget marinade:
- 2 spsk honning
- 1 spsk grov dijonsennep
- 1 fed knust hvidløg
- 1 tsk røget paprika
- 1 tsk flaget havsalt
- store blade iceberg
- 3 x bean salad:
- 200 g edamamebønner
- 1 dåse velafdryppede butterbeans
- 150 g kogte snittede haricots verts
- 2 snittede skalotteløg
- 2 hakkede, soltørrede tomater
- 1 bdt. persille
- Dressing:
- 2 spsk olivenolie
- 2 spsk lys balsamico
- citron
Sådan gør du:
- Rør marinaden sammen, og smag den til. Pensl laksestykkerne med marinaden, og pak dem i store blade icebergsalat, eller se tip. Læg laksestykkerne på en plade med bagepapir, og bag dem ved 180° i 12-15 minutter.
- Bland alle ingredienser til salaten. Rør dressingen sammen, og smag den godt til med salt og peber. Bland dressingen med salaten, der serveres til fisken med citron.
- Tip! Laksen kan også pakkes i blancherede blade af spidskål.
- Energi pr. person: 580 kcal, fedt 30 %, protein 27 %, kulhydrat 43 %