-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Lav frugtsalat som Astrid Krag
Ifølge Sundhedsminister Astrid Krag er der ingen grænser for, hvad man kan komme i en frugtsalat.
For Omsorgs- og Sundhedsminister Astrid Krag, 29, handler sundhed ikke kun om, hvad du spiser, men også hvordan du har det rent mentalt. Og som hun siger.
- Det er så godt som umuligt at være stresset og sur, mens du laver frugtsalat med en tre-årig.
Det gør familien Krag ofte. For dem er det en ganske udmærket weekendaktivitet at drøne i Brugsen og købe al den frugt, Karla på tre orker at pege på, tage hjem og få det renset, skrællet og snittet og dernæst – selvfølgelig – spist.
- Der er næsten ingen grænser for, hvilken frugt du kan komme i. Men jo mere i sæson, jo bedre smag selvfølgelig, siger ministeren, der er mor til Karla på tre år og Malte på 8 måneder.
Hos familien Krag bliver frugtsalaten blandet op med yoghurt naturel og "en lille bitte smule chokolade," men der er plads til variationer.
Opskrift på frugtsalat (som den ville være lige nu):
Yoghurt naturel
Lidt vaniljesukker
Valnødder
Fint hakket mørk chokolade, med høj kakaoprocent. Gerne 70 pct. Hvis man kan få det
Bananer
Vindruer
Jordbær
Pære
Nektariner
Æbler
Vandmelon
Honningmelon
Kiwi
Frugten skæres i mindre stykker og blandes med yoghurt, vaniljesukker, valnødder og hakket mørk chokolade.
Læs også: Sådan stopper du dit madspild